Főoldal > SZÉPSÉG > Gyermekeket támogat a Barnängen

Gyermekeket támogat a Barnängen

bőrbőrápolásjótékonyságkrémszépségtestápolás
0

Írta:

A Svédországban évtizedek óta autentikus bőrápolási márkaként ismert Barnängen – eddig megismert termékei után – idén októberben új, parabén, szilikon mentes, vegán kézkrémekkel jelentkezik Magyaroroszágon. Ugyanakkor az új termékek hazai bevezetésén kívül egy nemes ügyet is vállaltak.

A svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen egy nemes célt tűzött ki maga elé. Az SOS Gyermekfalvak Magyarország számára, a vásárlókkal együtt – közvetett formában – pénzadományt gyűjtenek, hiszen azt vallják, hogy a megbízható gondoskodás az élet minden területén elengedhetetlen kötelesség.

Van egy szó, amelyet minden svéd ismer: lagom. Ez a szó összetett jelentést hordoz, és egy egész életstílust foglal
magában. Nem túl sok. Nem túl kevés. Pont Jó. A lagom a kellemes egyensúly érzésének svéd kifejezése.
A márkát 1868-ban Stockholmban alapította Johan Wilhelm Holmström, ikonikus szappanja 1873-ban jelent meg a piacon, és a márka már 1876-ban a királyi udvar hivatalos beszállítójává vált. A Barnängen azóta is a különleges,
természetes, tiszta és kímélő termékek gyártója.

A márka neve magyarul azt jelenti „gyermekek virágmezeje”, így nem véletlen, hogy a Barnängen kiemelten fontosnak tartja a gyermekek védelmét, és a róluk való gondoskodást. Erről tanúskodik a mostani jótékonysági pénzgyűjtő akció is, az SOS gyermekfalvak számára.

Segítség , ahol igazán szükség van rá

A drogériák polcain már megtalálható bőrápoló készítmények mellett, az újdonságok is részt vesznek a jótékonysági
akciónkban. A Barnängen termékek megvásárlásával most Ön is pénzt gyűjthet velünk közösen a gyermekeknek. Minden megvásárolt Barnängen termék után ugyanis, a márka 10 Ft-ot adományoz az SOS Gyermekfalvak Magyarország számára! Az ismert svéd márka tehát nemcsak a bőrünkkel, de a társadalmi
felelősségvállalással is törődik.
Keresse a Rossmann, DM, Müller drogériák és az Interspar üzletek polcain, 2018. október 1. és 2019. március 31. között a Barnängen kézkrémeket, tusfürdőket és testápolókat, és tegyen jót vásárlásával!

Megérkeztek az új kézkrémek

A Svédországban évtizedek óta autentikus svéd bőrápolási márkaként ismert Barnängen – tusfürdői és testápolói után – idén októberben kézkrémjeit is bemutatja Magyaroroszágon. A kézkrémek is a Lagom életérzés képviselői, amelyek ápoló formuláiknak köszönhetően könnyen a mindennapok kedvenceivé válhatnak. Közös jellemzőjük, hogy a Barnängen egyedi összetételű Cold Creamjét tartalmazzák, amely energizáló védőpajzsként működik és gyorsan beszívódik, ezáltal csodálatosan sima bőrt eredményez. A kézkrémek ezen kívül kizárólag vegán összetevőkből készülnek, parabén- és szilikonmentesek.

Az új termék háromféle változatban elérhető:

Bőröd kiszáradt, ezért egy igazi csodaként ható összetevőt keresel?
A száraz bőrre kifejlesztett Balans (jelentése: Kiegyensúlyozottság) krém hidratálja és védi a kezeket. A termék fő összetevője a búzavirág, ami összezárja a pórusokat, szabályozza a faggyútermelést, és ragyogóvá teszi a bőrt, továbbá puhító, gyulladáscsökkentő hatással is rendelkezik.

Kezeiden megereszkedett a bőr és extra ápolást igényelnek?
Az extra száraz kezekre ajánlott Lycka (jelentése: Boldogság) táplálja és feltölti a bőrt. A névválasztás nem véletlen, hiszen a krémben lévő legfőbb hatóanyag, a margaréta, közismert jótékony hatásairól, mint például a ragyogó bőrtónus kiemeléséről vagy a hámlasztásról.

Érzékeny a bőröd é s kipróbálnál egy szuper antioxidánst?
Az érzékeny bőr ápolója a Kärlek (jelentése: Szeretet), amely megnyugtatja, hidratálja, puhítja a bőrt. A krém fő alkotóeleme az ősi vadszeder, amely egy antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag gyümölcs.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X