Főoldal > SZÉPSÉG > Mit vegyünk fel karácsonykor?

Mit vegyünk fel karácsonykor?

divatékszerkarácsonykarácsony 2018kiegészítőruhaspringfieldünnepünnepi ruhatár
0

Írta:

Alkalmi ruha tippek a Springfieldtől.

Az adventi vásárok mellett a decemberi időszak másik kötelező eseményei a karácsonyi bulik, fogadások – azonban a téli hidegben nehéz kiválasztani azt a szettet, amely egyszerre divatos, meleg és nem ugyan az, mint amit minden ünnepélyes alkalommal viselünk. A Springfield most segít nekünk, hogy megtaláljuk a stílusunkhoz illő, komfortos ünnepi darabokat.

Kisruha

A hideg időjárásból adódóan gyakran elfeledkezünk a térd felett végződő, klasszikus kisruhákról, pedig egy vastagabb harisnyával és csizmával elegáns téli viselet részei lehetnek. Ha szeretnénk egy kicsit ünnepélyesebb megoldást választani, vegyünk fel csipkével vagy arany mintával díszített darabokat. A nadrág-pártiaknak köztes megoldás lehet az ingruha: a formálisabb verziókat bátran hordhatjuk akár egy elegánsabb fogadáson is.

Nadrág

Szerencsére ma már nem kell aggódnunk amiatt, hogy nem lehetünk kellőképp csinosak, ha szoknya helyett nadrágot választunk. A kulcs a nagyszerűen kombinálható, fekete, egyenes szabású nadrág: ezt könnyen elegánssá varázsolhatjuk egy aranyszálas garbóval, díszesebb blúzzal, vagy blézerrel. Ha pedig inkább egyszerűbb felsőrész mellett döntünk, válasszunk hozzá egy arany vagy ezüst kiegészítőt – ezek az ünnepi alkalomhoz tökéletesen illeni fognak.

Overall

Az elmúlt években rendkívül divatosak az overallok, és ez nem véletlen: amellett, hogy kényelmesek, az izgalmas szabásuknak köszönhetően remekül kihangsúlyozzák az alakot. A téli hónapokban sem kell a szekrény mélyén felejtenünk: egy hosszú szárú fazon bokacsizmával kombinálva például tökéletes szett lehet a karácsonyi vacsorára. Az egyszerűbb típusokhoz válasszunk feltűnőbb fülbevalókat – ezekkel még különlegesebb lesz az alkalmai outfitünk.

Forrás: Springfield


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X