Főoldal > SZÉPSÉG > Őrizd meg a fiatalságod kávéval!

Őrizd meg a fiatalságod kávéval!

fiatalságkávékávéfogyasztás
0

Írta:

Ha nem is az örök fiatalság elixírje, de a kávé segít abban, hogy sokáig fiatalos maradj!

A kaliforniai Stanford University munkatársai meglepő eredményre jutottak: a vizsgálati eredmények alapján már napi egy-két csésze kávétól lassulnak a gyulladásos folyamatok a szervezetben, aminek következtében tovább marad egészséges és fiatalos a testünk. Már korábban is feltűnt számos tudományos kutatónak az a statisztikai tény, hogy valami miatt a rendszeres kávéfogyasztók tovább élnek, de magyarázatot eddig még nem találtak a rejtélyre.

Mark Davis, kapcsolatot talált az elöregedés folyamata valamint a szervezetünkben megjelenő gyulladások, és rájött, hogy a kávéban található anyagok képesek ezeket a gyulladásokat mérsékelni.

Szóval, ha szereted a kávét, akkor ez mindenképp jó hír!

via

(címlap fotó: 123rf)


További cikkeink a témában

mezszépségápolás

7 szépítő titok, amit a méz ad

Írta:
10 napja 0

Nem véletlen, hogy annyi mézes arckrém, ajakbalzsam, testápoló, tusfürdő, sampon és egyéb kence készül – ezt az aranyló csodaszert ugyanis univerzálisan használhatjuk a szépségápolásban. Természetes gyógyító hatása van a méznek, emellett gyulladáscsökkentő  és antibakteriális is.

napozásnaptej

5 tévhit a napozásról

Írta:
3 hete 0

A napozással, napvédelemmel kapcsolatban több tévhit kering a köztudatban. Dr. Rózsa Annamária bőrgyógyász, az Anyajegyszűrő Központ orvosának segítségével öt, gyakran felmerülő kérdésre adunk választ.

Kövess Facebook-on!
X