Főoldal > SZÉPSÉG > Innováció: kézfertőtlenítő és kézápoló egy termékben (x)

Innováció: kézfertőtlenítő és kézápoló egy termékben (x)

kézfertőtlenítő
0

Írta:

A kézfertőtlenítés kiemelt fontosságúvá vált napjainkban, ám ez gyakorta együtt jár a bőr kiszáradásával. A NAOS világszabadalma, a Biphase Lipo alcoolique kétfázisú kézfertőtlenítő és kézápoló azonban megoldást nyújt a problémára.

A felmérések jól mutatják, hogy a világjárvány alatt különösen fontossá váló, gyakori szappanos kézmosás és alkoholos kézfertőtlenítés elengedhetetlen ugyan saját és környezetünk egészségének megőrzése érdekében, ezzel egyidőben azonban korábban sosem tapasztalt mértékűre nőtt az ezzel együtt járó bőrszárazságra, irritációra, kirepedezettségre, sőt kialakuló ekcémára panaszkodó egyének száma. A hagyományos, alkoholos készítmények ugyanis hatásosan elbánnak a kórokozókkal, ám a kéz bőrének állapotára negatív hatással vannak, különösen sűrű használat során.


A NAOS és dermatológiai laboratóriuma, a BIODERMA éppen ezért kifejlesztette világszabadalmát, az első lipoalkoholos kétfázisú oldatot, amely egyetlen lépésben fertőtleníti a kezet és visszaállítja a bőr lipidtartalmát, ráadásul használata nemcsak kellemes, de kímélő is.
Mivel a NAOS több mint negyven éve dolgozik szoros együttműködésben bőrgyógyászokkal és egészségügyi intézményekkel, szerteágazó tapasztalataira és a pandémia első hullámának tanulságaira támaszkodva, rekordidő alatt adott választ a felmerülő kihívásokra, úgy, hogy egyedülálló termékének kifejlesztése ökobiológiai megközelítés szerint történt. Ennek lényege, hogy a patinás laboratórium szakemberei a bőrt egy ökoszisztémának tekintik, amely kölcsönhatásba lép a környezetével, ezért tiszteletben kell tartani, meg kell őrizni az erőforrásait, és amennyiben szükséges, helyre kell állítani a természetes mechanizmusait.

Ennek az innovatív szemléletnek forradalmi eredménye a Biphase Lipo alcoolique kétfázisú kézfertőtlenítő és kézápoló, ami tökéletes egyensúlyt teremt egészségünk és bőrünk védelme között, hiszen biomimetikuslipid-tartalma révén nemcsak hidratálja a bőrt, hanem segít helyreállítani a bőrbarrier integritását, miközben kompenzálja az alkohol szárító hatását.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X