Főoldal > szex > Te mire vágysz az ágyban?

Te mire vágysz az ágyban?

kapcsolatromantikaszerelemszexszexuális vágyszexualitás
0

Írta:

Mindenki vágyakozik valami után, ki egy családi házról, ki egy nyugodt fél óráról, ki egy tábla csokiról. De vajon mi a helyzet a nők szexuális vágyaival?

 

Mit válaszolsz arra a kérdésre, ha párod a füledbe súgja: “Mire vágysz ma este drágám”? Ki ki a saját vérmérséklete szerint válaszol, de általában romantikus pásztorórát remélnek a nők, vagy egy finom szeretkezést a kedvenc pózukban, esetleg azt, hogy ma este hadd nézhesse meg végre nyugodtan a Szex és New York következő epizódját. A legtöbben nem merik felvállalni titkos vágyaikat, pedig mindenkinek vannak szexuális ábrándjai. Amennyiben ezeket partnerünk előtt is felvállaljuk minőségibb szexuális életben lehet részünk, jobban megismerhetjük a saját testünket, ezáltal pedig az önbizalmunk is nőni fog. Éppen az önbizalomhiány a gátja általában, hogy ki merjük mondani ábrándjainkat. A visszautasítástól való félelem legjobb ellenszere, ha mégis megpróbálkozunk felvállalni, hogy mire vágyunk az ágyban.

1. Szenvedély

A romantika és a gyengédség mellett sokszor a nők is vágynak szenvedélyes együttlétre, amikor minkét fél azt élheti meg, hogy lobog a tűz, és kapcsolatukat fűti az egymás iránti olthatatlan vágy.

2. Ágyon kívüli kényeztetés

Egy idő után a legjobb szex is unalmassá válhat, ha nincsen benne változatosság. A nők is ábrándoznak arról, hogy párjuk a konyhában kezdik el a kényeztetést és nem a hálószobában fejeződik be az este. Ideális helyszín a fürdőszoba, de izgalmakat rejthet az előszoba is közvetlenül érkezés után.

3. Erotikus masszázs

Gyakran a párok csak a lényegre térnek, és elmarad az előjáték. Unos-untalan olvashattunk már ennek fontosságáról. Egy kiváló lehetőség a vágyak fokozására a kölcsönös olajos masszázs. Az elnyúló kényeztetésben így a rég elfeledett erogén zónák is szerepet kaphatnak. Figyeld a hatást!

4. Szerepjátékok

Ha pikáns ötleteid vannak és párod is vevő rá, valósítsd meg! Régóta arról álmodsz, hogy milyen lehet szeretkezni egy matrózzal, vagy párod a nővérkés vicceivel próbálkozik? Lepd meg magadat és őt is egy jelmezzel, hogy más-más szerepekbe bújva újra fel tudjátok fedezni egymást.

A szexuális vágyak és fantáziák természetes jelenségek, ne féljetek beszélni ezekről egymással. Tárjátok fel legbensőbb kívánságotokat és új távlatokat nyithattok kapcsolatotokban.

Fotó: 123RF


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X