Főoldal > Utazás > Tervezz nyárra gondolatban!

Tervezz nyárra gondolatban!

fesztiválnyárrepülőjegytervezésutazás
0

Írta: and

A hideg téli hónapokban az egészséges életmód követése mellett a nyári tervek kovácsolásával is sokat dobhatunk hangulatunkon. Várni valami pozitív történésre mindig jó, ettől könnyebb végigcsinálni a most még igencsak szürke és nyálkás hétköznapokat. Még jobb akkor, hogy ha nem történésekre várunk, hanem konkrét, előre megtervezett tevékenységre.Egy csendes, téli estén kucorodj be a legkényelmesebb foteledbe, […]

A hideg téli hónapokban az egészséges életmód követése mellett a nyári tervek kovácsolásával is sokat dobhatunk hangulatunkon. Várni valami pozitív történésre mindig jó, ettől könnyebb végigcsinálni a most még igencsak szürke és nyálkás hétköznapokat. Még jobb akkor, hogy ha nem történésekre várunk, hanem konkrét, előre megtervezett tevékenységre.
Egy csendes, téli estén kucorodj be a legkényelmesebb foteledbe, igyál egy finom, mézes kávét, vedd elő a határidőnaplódat, és nyisd ki júniusnál. Következzen a tervezgetés!

Repülj gondolatban!

utterv2.jpg ()Foglald le most repülőjegyedet a világ legszebb városaiba! Képzeld csak el, hogy a mézes kávédat egy romantikus kis kávézóban kortyolgatod szerelmeddel Párizsban a Szajna-parton, vagy beszálltok egy izgalmas menetre a csodálatos London Eye kapszulájába. Esetleg kéz a kézben idézitek fel Fellini mesterműveit az ő Rómájában, vagy királyi házaspárként lakomáztok „a városok királynőjének”, Prágának egyik hangulatos vendéglőjében. 

Gondolj arra, hogy Madrid mesés bevásárló-utcájának, a Gran Vía Madrid-nak üzleteiben válogatsz a szebbnél szebb holmik és latin szeretők közül, vagy Isztambulban, az éjszakai élettől a nap 24 órájában lüktető Boszporusz partján táncolsz egy bazár sokszínűségét idéző szórakozóhelyen. 

Ami pedig ebben a mínuszokat bőkezűen osztogató télben a legjobban esik: felidézni a horvátországi tengerpart képét. Fekszel a forró homokban, melletted a tenger és jéghideg üdítő, miközben kedvesed jégkockákkal kényezteti a hátad napégette bőrét…
Ne ijedj meg, mikor kinyitod a szemed, és a négy falat látod! Ülj le a számítógép elé, és klikkelj! Most az utazás előtti utolsó pillanat árainak töredékéért foglalhatod le repülőjegyed, és minden nap azzal ébredhetsz, hogy álomországod már csak rád vár.

Fesztiválra fel!

A zene gyógyító erejű, ezt mindannyian tudjuk. Még felszabadítóbb lesz akkor, ha már most hallgatod imádott fesztivál-fellépő zenekarod slágereit. Gyorsan helyezd készenlétbe a lejátszódat, és miközben tervezgeted a nyári tivornyázást, teljes hangerővel dübörögjön a kedvenc dalod! A hazai fesztiválkínálat igen csak széles, ezért a teljesség igénye nélkül válogatunk egy kicsit.

Ideális nyárkezdet a Stargarden. Nem kell messzire utazni, de a fesztivál hangulat megvan, és a hagyományokhoz híven sok régi klasszikus is újra színpadra áll majd, a mi és apáink örömére is.
A bemelegítés után pedig kezdődhet a játék, először még kicsiben, aztán nagyon nagyban. Ellazulhatsz az ország legkedvesebb, legcsaládiasabb fesztiválján, ahol a másnapokat egy-egy istenített „alter” sztároddal egy asztalnál elfogyasztott gyógysörrel enyhítheted az Orfűi tó partján. Ahogy pedig jön a július, úgy jön a VOLT, még akkor is, ha tudod, felesleges az ápolt külsőre és a profi frizurára adni, hiszen Sopronban ebben az időszakban visszajáró vendég az eső. De ettől még a Volt az Volt. 

Ha viszont kicsit más zenére és társaságra vágysz, a legjobb DJ-kel merülhetsz el a Balaton Sound és a magyar tenger mélységeiben. A nyarat pedig óriási pörgéssel zárhatod az utánozhatatlan Szigeten, ahol nyelvtudásodat mind a sztárfellépőknél, mind a helyes külföldi pasik körében kamatoztathatod.  
Ha igazán hangulatba jöttél, akkor el is indulhatsz a hetijegyedért, aztán tűzd ki a faliújságra, és a nap nehéz perceiben vess rá egy pillantást! Hidd el, használ majd!

Persze addig is itt van csodaszép országunk, aminek annyi részét nem ismerjük még. Nyárig legyen minden hétvégére egy apró terved, egy hazai úti célod. Már hétfőn kezdd el tervezni a szombati kirándulást, síelést, szánkózást, múzeum- vagy színházlátogatást, és mire minden részletet kitalálsz, hidd el, máris péntek lesz! 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X