Főoldal > Utazás > Gyógyulj utazással! – Csodás gyógyító helyek itthon

Gyógyulj utazással! – Csodás gyógyító helyek itthon

energiafeltöltődésgyógyulásitthonlegenda
0

Írta: and

Mint a világ más tájain, hazánkban is vannak olyan helyek, melyek misztikus energiákkal rendelkeznek. Ezekre a helyekre több ezren vándorolnak el évről évre, hogy feltöltődjenek, és meggyógyuljanak. Látogass el te is hazánk csodás tájaira, és érezd a föld energiáit, ahogy feltöltik tested és lelked. Attila-domb, az energia központja Az elmúlt években lett ismert a Tápiószentmárton […]

Mint a világ más tájain, hazánkban is vannak olyan helyek, melyek misztikus energiákkal rendelkeznek. Ezekre a helyekre több ezren vándorolnak el évről évre, hogy feltöltődjenek, és meggyógyuljanak.
Látogass el te is hazánk csodás tájaira, és érezd a föld energiáit, ahogy feltöltik tested és lelked.

Attila-domb, az energia központja

Az elmúlt években lett ismert a Tápiószentmárton mellett lévő Attila-domb. Sokak szerint ez a hely különleges, mágikus erővel rendelkezik. Tudományos mérésekkel igazolták, hogy a dombon a háttérsugárzás a megszokottnak kétszerese, ami igen érdekes. Akik már ellátogattak oda, azt mondják valóban érezni egy különleges bizsergést, ami jótékonyan hat a betegségekre. Bár a gyógyhatást még senki nem tudta igazolni, tény, hogy évente több ezren keresik fel ezt a különleges helyet, hogy fájdalmuk enyhüljön, gyógyulásra találjanak, és furcsa, de valóban találnak is.

gyogyhely3.jpg ()Boldogasszony köve, a gyógyító

Ez a különleges kő Bükkszentkereszt határában található. A természetgyógyászok, és az ezotériával foglalkozók úgy vélik, hogy különleges hatással van azokra, akik egy kis időre leülnek rá. Egyesek szerint nem csak energiát ad a fáradt testnek és léleknek, hanem a betegségek gyógyításában is igen komoly segítséget tud adni.

A legenda szerint Jézus halála után szűz Mária világgá ment, és útja során ide is eljutott. Fáradtságát ezen a kövön pihente ki, ami megpuhult alatta, és csodás módon megőrizte Mária nyomát. Az itt élők ennek tulajdonítják a kő különleges erejét.

Dobogókő, a Föld szívcsakrája

Dobogókő különleges energiája világhírű, és olyan energiaközpontokkal emlegetik együtt, mint Stonehenge, a delphoi jósda, vagy a Kheopsz-piramis. Ennek megfelelően rengeteg zarándok látogat erre a helyre minden évben, de járt már itt a dalai láma, a kambodzsai láma, és rendszeresen jönnek buddhista szerzetesek is, kínai papok pedig shaolin falut építettek ide.

Az ezotériában hívők szerint, aki ellátogat a Föld szívcsakrájához, az testileg és lelkileg is feltöltődik ezzel a különleges energiával, megerősödik, sokkal egészségesebb és boldogabb lesz. Egyesek szerint, ha a Ferenczy-sziklára, ami a Rám-hegyen található, teszed a füled, akkor hallhatod a föld szívének dobbanását.

gyogyhely2.jpg ()Esztergom, a gyógyító kőfejek

Az Esztergomban található különleges, sokak szerint mágikus erejű kőfejek rengeteg turistát vonzanak, akik gyógyulni szeretnének, bár nem tudni miért. A fejek ugyanis nem természeti képződmények, a bazilika díszítő elemei voltak, onnan kerültek erre a helyre.

A gyógyulást egy különleges szabályrendszer szerint tett látogatással érhetjük itt el, mely szerint minden kőfej előtt meghatározott ideig kell ácsorogni. Tehát eszerint az első kő előtt tíz percig, a második előtt öt percig, a harmadik előtt pedig nyolc percig, miközben fontos, hogy csendben elmélyedjünk. Bár hatásukat semmilyen vizsgálat vagy kutatás nem bizonyítja, mégis sokan számolnak be csodás gyógyulásukról.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X