Főoldal > Utazás > Luxushotelek a vásárlás szerelmeseinek

Luxushotelek a vásárlás szerelmeseinek

luxusutazásvásárlás
0

Írta: and

Vásárlás és pihenés Az igazi fanatikusok számára a vásárlás a legkevésbé sem jelent kimerítő, megterhelő kötelességet. Hiába a karácsony előtti őrület, a határidők, a tömeg vagy egyéb stressztényezők, a vásárlás számukra valóságos adrenalinbomba, mely új energiákkal tölti fel őket. Természetesen az egész napos shoppingolás után jólesik a pihenés, különösképpen akkor, ha mindezt valódi luxuskörülmények között […]

Vásárlás és pihenés

Az igazi fanatikusok számára a vásárlás a legkevésbé sem jelent kimerítő, megterhelő kötelességet. Hiába a karácsony előtti őrület, a határidők, a tömeg vagy egyéb stressztényezők, a vásárlás számukra valóságos adrenalinbomba, mely új energiákkal tölti fel őket. Természetesen az egész napos shoppingolás után jólesik a pihenés, különösképpen akkor, ha mindezt valódi luxuskörülmények között tehetjük meg. Egy jól megválasztott, a bevásárló utca közelében fekvő luxushotelben töltött estével méltó módon koronázhatjuk meg az egész napos vásárlást. Európa nagyvárosai számos lehetőséget kínálnak a színvonalas pihenés és a még színvonalasabb vásárlás összekötésére, a Wellness Cafe pedig összegyűjtötte a legjobb megoldásokat.

Berlin

Mióta Berlin is belépett a divathetet rendező híres nagyvárosok sorába, joggal tarthatjuk a világ divatközpontjai egyikének. A városközpontban található Louisas Place pedig méltó ehhez, a századfordulón épült villából kialakított egyedülálló hotel egyszerre modern, mégis a régi korok polgárházainak hangulatát tükrözi. Finom anyagok, elegáns berendezés és úszómedencés wellness részleg teszik a tulajdonosok által működtetett hotelt a Chanel-, Hermès- vagy éppen Bottega Veneta üzleteket érintő shopping-körút utáni ideális menedékhellyé.

Kiváló konyhával és Berlin legnagyobb luxus bevásárlóközpontjához, a KaDeWe-hez közeli fekvésével vonzza a vásárlás szerelmeseit a Hotel Brandenburger Hof. A kis mellékutcában fekvő hotel a mediterrán hangulatot csempészi be a nagyváros forgatagába, míg bent varázslatos japánkert és ázsiai ízvilágú ínyenc konyha várja a szálloda vendégeit.

shopping2.jpg ()Milánó és Párizs

Stílusos dizájnszobáival, a klasszikus olasz és a modern amerikai hangulat kellemes összhatásával és lélegzetelállító kilátást nyújtó tetőszaunájával a Crowne Plaza Milan City jó választás a Milánóba érkező divatfanatikusok számára.
A hotel közelében lévő metró segítségével néhány perc alatt elérjük a „quadrilatero della moda-t”, ahol olyan exkluzív márkákat találunk, mint az Armani, Gucci, Versace és Dolce & Gabbana. Az egész napos vásárlást – természetesen magassarkúban – a hotel wellness- és fitness részlegében pihenhetjük ki.

Milánó mellett a másik divatmetropolisz egyértelműen Párizs, Yves Saint Laurent, Chanel vagy éppen Christian Dior neve az egész világon meghatározó és a legendás párizsi divat jelképe. A híres Champs Elysées és a Rue du Faubourg-St. Honoré szuper exkluzív bevásárló utcája közelében található ötcsillagos Hotel Lancaster a kortárs és a tradicionális elemek izgalmas összhatásával Párizs csillogó múltját idézi. Estére érdemes asztalt foglalni La Table du Lancaster előkelő éttermébe, ahol ha nem is túl nagy adagokkal, de annál ízletesebb vacsorával koronázhatjuk meg az egész napos Haute Couture-körutat.

London

Aki tipikus londoni dizájner-butikot keres, semmiképpen se hagyja ki Vivienne Westwood üzletét. A 44 Conduit Streeten fekvő Viktória-korabeli házat már akkor is érdemes megnézni, ha nem vásárolunk semmit. Mindehhez a legmegfelelőbb szállás a Kensington előkelő negyedében fekvő tipikus angol Blakes Hotel. A hotel 41 szobájának stílusát Anouska Hempel kultdizájner álmodta meg, a vendégek így többek között az aranyozott bútorokkal és brokáttal ékesített fényűző stílus, a nyári mediterrán, vagy éppen a puritán japán stílusú szobák között válogathatnak.

Ha tehát igazán színvonalassá szeretnénk tenni kedvenc elfoglaltságunkat, akkor a vásárlási úti cél gondos kiválasztása mellett érdemes a megfelelő szálláshelyet is lefoglalni, hogy az amúgy is élvezetes vásárlás még felejthetetlenebb lehessen. 

Szenzációs WELLNESS szállásajánlatok a Szallas.hu-n! Klikk ide!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X