Főoldal > Utazás > Újulj meg – Tavaszi kényeztetés mesés környezetben

Újulj meg – Tavaszi kényeztetés mesés környezetben

utazás
0

Írta:

Kényeztetéssel telik egy igazi Nőnap! Kedves lányok, asszonyok, édesanyák, nagymamák! Jólesne egy kis

Kényeztetéssel telik egy igazi Nőnap!

Kedves lányok, asszonyok, édesanyák, nagymamák! Jólesne egy kis kikapcsolódás, kényeztető felfrissülés kizárólag nőtársaik körében? 2013. március 5-én „Nőnek lenni kiváltság” a Rudas fürdőben! A termál napi belépő megvételével ingyenes szolgáltatások várják kedves hölgy vendégeinket.

Tudtad, hogy a Rudas fürdő vize gyógyír a női problémákra is?
A Rudas fürdőt a Gellért-hegy belsejéből kitörő víz táplálja. Radonos, kénes vize a nőgyógyászati megbetegedéseket eredményesen gyógyítja. A kórképek közül a krónikus petefészek gyulladás és a meddőség esetén figyelhető meg a leglátványosabb eredmény. Különböző bőrbetegségek, köztük a pikkelysömör, pattanások, illetve műtéti hegek gyógyulását is elősegíti.

Nőnapi ajándék szolgáltatásaink:

11:00 – 18:00: Flabélos
Próbaedzés a jövő leghatékonyabb és legkíméletesebb edzési módszerével a BeautySpot felajánlásával: www.beautyspot.hu

11:00 – 13:00 és 17:00 – 19:30: Smink és tanácsadás

13:00 – 19:00: Kozmetika
Arc peeling kezelés az Eninor Kozmetika felajánlásával

14:00 – 19:00: Fodrászat
Szárítás és frizurakészítés

10:00 – 18:00: Szaunaszeánsz /2 óránként 15 perces felöntések/

Minden Kedves Hölgyvendégének így kíván Kellemes Nőnapot a Rudas Fürdő!

További információ: www.rudasfurdo.hu

rudas_cikkep.png ()

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Szauna, méregtelenítés, wellness ezeregy éjen át

Hamarosan vége a fárasztó, sokszor a testet és lelket megterhelő télnek. Képzelje el, hogy egy varázslatos helyen ébreszti új erőre testét és lelkét, ahol a kényeztető wellness-szolgáltatások által megtisztulhat a tél fáradságaitól, szürkeségétől.
Most képzelje el mindezt a mesés 1001 éjszaka hangulatában, ahová nem repülő viszi, és nem kell útlevél, hiszen csak Észak-Magyarország egyik legmegkapóbb fürdőhelységéig, Egerszalókig kell elutaznia. A Mesés Shiraz Hotel az a varázslatos élménysziget, ahol teljes testi és lelki újjászületéshez minden feltételt megtalálhat, sőt még annál is többet!

Kényeztesse testét és lelkét a Hammam-masszázs és megtisztulás programokkal, a különleges arab álom rituáléval, az Észak-afrikai fürdőház nyújtotta lehetőségekkel, és a keleti relaxációval. A hangulatos szaunaszeánsz alatt feltöltődhet és a legkülönbözőbb tradicionális krémek, olajok jótékony hatásait is megtapasztalhatja. A különleges helyszínnek köszönhetően a tradicionális arab világ által nyújtott relaxációs és kényeztető kezelések mellett lehetősége nyílik Egerszalók gyógyító sódombjának s a környék friss levegőjének jótékony hatásait élvezni.

További információ itt: www.shirazhotel.hu

Like-olj és kövess minket a Facebook-on!

shiraz_cikkep.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!

Ha eleged van már a télből!

Hosszú volt a tél, és lássuk be, kezdünk egyre türelmetlenebbek lenni, a hátunk közepére sem kívánjuk már a telet és a hideget. Ha pedig a hangulatunk igencsak borongós, a bőrünk pedig kiszáradt és repedezett a hideg miatt, csempésszünk a fürdőszobánkba némi wellness érzetet. Adunk pár tippet, mivel tehetjük kibírhatóbbá az utolsó heteket, összeválogattuk azokat a termékeket, melyekkel garantáltan jobbá tehetjük a fürdőzés élményét.

Ha elsősorban bőrünk regenerálása és védelme a legfontosabb, érdemes kipróbálni a Holt-tengeri sókat, különlegességük, hogy ezek a sók anélkül, hogy kiszárítanák, megtisztítják a bőrt a felesleges zsírtól és az elhalt hámsejtektől. A természetes ásványi anyagok bejutnak a bőrbe, és javítják a vérkeringést, felpezsdítik, bőrünk szép és egészséges lesz. Ezeket a termékek folyékony sóként is és fürdőkristály formájában is megtalálhatjuk már. Aki a frissítés helyett inkább egy esti nyugtató fürdősóra vágyik, annak kiváló választás lehet az ásványi sókkal ellátott cseresznyevirágos nyugtató fürdő. Ezek a termékek érzékeny bőrűeknek is ajánlottak, nem tartalmaznak parabénekek, vagy mesterséges színezékeket.

Ugyancsak relaxáló hatásúak a habos fürdőkrémek, melyek organikus glicerint tartalmaznak, a kellő hidratálás és ápolás érdekében. Többféle izgalmas illatban és összetételben is kaphatóak ezek a fürdőkrémek, mint az Afrikai ébenfa, a Görög Oliva, vagy a narancsos, kecsketejes fürdőkrém.

A fürdőgolyók szerelmeseinek is bőven van választék, a kézzel készítetett golyók igazi élménnyé varázsolják a fürdést, esszenciális olajakat, virágokat, növényeket tartalmaznak ezek a fürdőszerek, sőt, megtalálhatóak a narancs és chili, vagy a tejes fürdőgolyók is. Látványra mindenképpen az egyik leghatásosabb a fürdőgyöngy, pár apró mécsessel díszítve a kádat, még különlegesebbé tehetjük a fürdés élményét.

És hogy a fürdést méltóképp fejezzük be, használjunk olyan testradírt, mely organikus minősítésű, nem tartalmaz parabéneket, mesterséges színezékeket, tisztítja és frissíti bőrünket. Ezek a termékek egyesítik a természet erejét a wellness érzettel, nem csak hogy ápolják bőrünket, de kellemes érzetet biztosítanak illatukkal. Választhatunk a lime, kékáfonya, mangó, vagy a C vitaminban gazdag tőzegáfonyás testradírok közül.

Tegyük élvezetesebbé a fürdés élményét, jutalmazzuk magunkat egy-egy kényeztető fürdőszerrel, hogy a tél észrevétlenül váltson tavaszra!

szepsegboltcikkep.jpg ()

 

A galéria megtekintéséhez kattints a képre!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X