Főoldal > Utazás > Minden repülőjáratra kérünk egy Wesley Huntot!

Minden repülőjáratra kérünk egy Wesley Huntot!

babalégiutas-kísérőnyugtatás
0

Írta:

Wesley Hunt légiutas-kísérő egy épp, Disney Worldbe induló családhoz segített be, a legjobbkor. Gépük alig 15 perce szállt fel, amikor a Dowell család

Wesley Hunt légiutas-kísérő egy épp, Disney Worldbe induló családhoz segített be, a legjobbkor. Gépük alig 15 perce szállt fel, amikor a Dowell család legifjabb tagja keserves sírásba kezdett, a szülők pedig egyszerűen nem tudták megnyugtatni.

Wesley cselekedett: a szülők engedélyével átvette a 9 hónapos babát, akit nyugtatni kezdett. A háromgyermekes édesanya pedig azóta is csak áradozik a nem mindennapi légiutas-kísérőről, aki profin és óriási nyugalommal kezelte le a helyzetet.

Minden jó, ha vége jó, és minden repülőjáratra szeretnénk kérni egy Wesleyt!

via

(címlap fotó: 123rf)


További cikkeink a témában

kalandszörf

Hogyan kezdjünk a szörfös kalandba? Tippek

Írta:
0

A szörfözés izgalmas sport, amely lehetőséget ad arra, hogy közelebb kerüljünk a természethez, és megismerjük a tenger erejét. Ha valaki úgy dönt, hogy belekóstol ebbe a kihívásokkal teli vízi sportba, először is tisztában kell lennie azzal, mit jelent valójában a szörfözés, és milyen előkészületeket igényel. A kezdéshez nemcsak fizikai felkészültség szükséges, hanem megfelelő felszerelés és a tenger vagy óceán iránti tisztelet is elengedhetetlen.

Kövess Facebook-on!
X