Főoldal > Utazás > Spanyol kalandok: itt nem fogsz csalódni

Spanyol kalandok: itt nem fogsz csalódni

dél-spanyolországdél-spanyolországi úti célokspanyolországutazás
0

Írta:

Ha kalandoznál egyet “valahol messze délen”, akkor az alábbi úti célokat ajánljuk.

Ha nyár, akkor nyaralás, és ha nyaralás, akkor tengerpart. Te is így vagy ezzel? Akkor Dél-Spanyolországban nem fogsz csalódni! Nagyon ajánljuk a gyönyörű Marbellát, szörfösöknek és persze az építészet, a történelem és a kultúra szerelmeseinek a hangulatos Cadizt, valamint a La Manga félszigetet.

Itt “két tengerben” is csobbanhatsz (az egyik a Mar Menor igazából egy meleg vízű tó) – akár néhány percnyi különbséggel. Ugyanis a félsziget egy vékony földnyelv, melynek szélessége néhol csupán 100 méter. Itt tényleg csak az a nagy kérdés, hogy a hotelből kilépve melyik fürdőhely felé indulj el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🇪🇸 ______________ Madrid Spain, 1 de Julio de 2019 ——————————— .. ENHORABUENA.. @pinapli ——————————- – – – – – Foto elegida por @migueliztega ———————————— – – – – – Nos satisface que forme parte de esta galería del Grupo MONUMENTALSPAIN recomendamos visitar su MAGNIFICA GALERÍA ——————————— – – – – Founder. Administrador. @migueliztega ……………………………………………………………. Usa los Tag del grupo. #monumentalspain #naturespain. #madrid_monumental #amigosdelretiro #madrid_natura ——————————— – – – – #monumentaleurope #monumentalnight #naturenight ———————————— #andalucia_monumental #andalucia_natura #catalunya_monumental #catalunya_natura ————————————- Tus fotos podrán ser mencionadas en cualquier cuenta del grupo. ————————————- @monumentalspain_gallery para las fotos ganadoras mensuales, donde podrán participar en las exposiciones del grupo. ————————————– ✨Muchas gracias amigos! Síguenos! ✨ ————————————-

Grupo Monumentalspain🇪🇸 (@monumentalspain) által megosztott bejegyzés, Júl 1., 2019, időpont: 7:48 (PDT időzóna szerint)

Ha csakis nagyvárosban tudod elképzelni a vakációdat, akkor fedezd fel az építészeti és kulturális kincsekben bővelkedő Sevillát – Székesegyháza egyes mérések szerint a harmadik legnagyobb a világon -, Picasso szülővárosát, Malagát, és ne hagyd ki Córdobát, valamint a Sierra Nevada hegységben található, és az Alhambra palotakomplexumának otthont adó Granadát sem.

Az aktív pihenés és a természet közelsége vonz leginkább? Akkor kalandozz néhány napot a Sierra Nevada hegységben. Itt található Spanyolország legmagasabb hegycsúcsa, a Mulhacén-csúcs (3478 méter), de számos egyéb érdekességet és szuper programot is találhatsz errefelé magadnak – vegyél részt egy élménytúrán, mássz sziklát, próbáld ki a hegyi kerékpározást, vagy válassz a további adrenalinfröccsöt garantáló lehetőségek közül.

Fotók: 123RF, Instagram


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X