Főoldal > EGÉSZSÉG > Az istennő felébresztése

Az istennő felébresztése

Kriston Andreawellness
0

Írta:

Fontos, hogy a mozgás örömforrás legyen, és ne egy újabb gyötrési módszer – mondja Andrea. Ha egy nő magabiztosan érzi magát a testében, az jótékonyan hat élete minden területére: az anyaságra, a párkapcsolatára, a munkájára, a mindennapos közérzetére. Sok-sok energiát teszünk a hivatásunkba, az otthonunkba: ugyanígy szüksége van a bennünk élő nőnek is arra, hogy […]

Fontos, hogy a mozgás örömforrás legyen, és ne egy újabb gyötrési módszer – mondja Andrea. Ha egy nő magabiztosan érzi magát a testében, az jótékonyan hat élete minden területére: az anyaságra, a párkapcsolatára, a munkájára, a mindennapos közérzetére. Sok-sok energiát teszünk a hivatásunkba, az otthonunkba: ugyanígy szüksége van a bennünk élő nőnek is arra, hogy figyelmet fordítsunk rá, és nem csak sminkeléssel.

Ha elhatározzuk, hogy „alsó arcunkat”, a záróizmainkat újjávarázsoljuk, az intimtorna tréninggel már tíz hét alatt több, mint száz százalékos szorítóerő növekedést tapasztalhatunk. Ez örömet okoz a partnerünknek is, és közelebb kerülünk saját testünk nagyon érzékeny területéhez, ezáltal a bennünk élő nőhöz is. Szexualitásunkat jobban megismerjük, bátrabbakká válunk – de mindez csak jótékony mellékhatása a záróizmok karbantartásának. Testünk mozgásra vágyik, és e nélkül sorvadni kezd; ráadásul a gátizmok gyorsabban, mint bármely más izmunk. A tíz órás tréning nem csak tornából áll, hanem a bennünk élő ősnő kimunkálásából: rálátást nyerhetünk az egészségügyi problémáinkra, és arra, hogy gyakorta mindezért mi magunk vagyunk felelősek.

Ha valaki elvégzi a tréninget, a sok pozitív tapasztalat után kedvet kaphat a folytatásra: ez a „Gésák titka” tanfolyam. Itt már saját erotikus személyiségrészünkkel foglalkozunk. Ahogy testünk kapcsán szemérmesen hallgatunk alsó részeinkről, ugyanígy ritkán beszélünk személyiségünk erotikus oldaláról. Pedig ez nagyon fontos, folyamatosan alakuló, változó része életünknek. Minél természetesebben éljük meg erotikus énünket, annál inkább képesek leszünk egészségben létezni. A bennünk élő buja, szenvedélyes istennő feltárásával felszabadítjuk önmagunkat.

Ha szeretnénk még látványosabb változásokat elérni, érdemes egész testünkre odafigyelni –minden életkorban. A befektetett energia okos táplálkozással együtt látványosan megtérül. Itt sem szabad elfelejteni, hogy nők vagyunk! A női test anatómiai felépítése a férfias terhelésre sérülékenyen reagál, ezért olyan mozgásformát válasszunk, ami védi belső szerveinket. Kerüljük a szökdelést, ugrálást, súlyzózást, gépek használatát függőleges testhelyzetben.
Csak egy adat: a Nők Lapja Caféval végzett közös kutatásunk során 437 nőből 168 jelezte, hogy kondicionáló gépek használata során megjelent, vagy felerősödött az aranyere. A Testreform program – mely könyvben és DVD-n is megjelent – mindezeket a női igényeket figyelembe véve segít, hogy erősebbek, feszesebbek legyünk. Ahogy testünk formálódik, izmaink ruganyosabbá válnak, úgy bontakozik ki női energiánk, magabiztosságunk, természetes szépségünk, és bízunk egyre jobban ösztönös bölcsességünkben.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X