Főoldal > EGÉSZSÉG > Irány a napsütés!

Irány a napsütés!

életmódnapsütéswellness
0

Írta:

Irány a napsütés! Nem, nem, nem! Nem veszek fel pulóvert! Kint nyári meleg, én meg a pulcsik közt válogatok. Nem tudom, mások hogy oldják meg, de nálam nem fér el a tavaszi és a téli cucc egy szekrényben. Ezért, amikor melegebbre fordul az idő, pakolással töltök egy teljes hétvégét, és a másik évszakhoz tartozó ruhákat […]

Irány a napsütés!

Nem, nem, nem! Nem veszek fel pulóvert! Kint nyári meleg, én meg a pulcsik közt válogatok. Nem tudom, mások hogy oldják meg, de nálam nem fér el a tavaszi és a téli cucc egy szekrényben. Ezért, amikor melegebbre fordul az idő, pakolással töltök egy teljes hétvégét, és a másik évszakhoz tartozó ruhákat vákuum-csomagolva elsüllyesztem a lakás különböző pontjaira.

Bár ez úgy hangzik, mintha nagyon menne nekem a rendrakás, de a valóságban úgy néz ki, hogy téli ruha ki, tavaszi be a helyére, ettől elfáradok, hagyom pihenni a ruhákat a fotelben néhány napig, párom bírja egy darabig szó nélkül, aztán amikor már nem, akkor persze gyorsan rend lesz. Idén még nem álltam neki a Nagy Átrendezésnek. Ezért fokozottan melegnek érzem a tavaszt.

Mentségemre, hogy nehéz most a négy fal között maradni. A virágok nyiladoznak, illatos a levegő, ragyog a napfény, a teraszokon szerelmespárok nézik egymást önfeledten… Szóval, ha elfogadsz tőlem egy tanácsot: ne pakolgass otthon, hanem húzd fel azt az edzőcipőt, és irány a napsütés!

Jó, persze azért nem árt, ha néha rendet raksz.

Akovács Éva


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X