Főoldal > EGÉSZSÉG > Szex horoszkóp októberre – Kalandozás az érzékek birodalmában

Szex horoszkóp októberre – Kalandozás az érzékek birodalmában

érzékekoktóberszexhoroszkóp
0

Írta:

A hónap mottója: a csábítás! Október 23-ig a Vénusz uralma érvényesül: mindent szabad, ami a romantika és a nőiesség eszköztárában szerepel! 24-től pedig légy harcias: szerezd meg azt, amire az adott pillanatban szükséged van! KOS: Bár máskor sokkal kezdeményezőbb vagy, akár ellentmondást sem tűrsz, most azonban visszahúzódsz, jobban igényeled, hogy időről-időre Téged hódítsanak meg, és csak […]

A hónap mottója: a csábítás!
Október 23-ig a Vénusz uralma érvényesül: mindent szabad, ami a romantika és a nőiesség eszköztárában szerepel! 24-től pedig légy harcias: szerezd meg azt, amire az adott pillanatban szükséged van!

KOS:

Bár máskor sokkal kezdeményezőbb vagy, akár ellentmondást sem tűrsz, most azonban visszahúzódsz, jobban igényeled, hogy időről-időre Téged hódítsanak meg, és csak „passzív” élvezője legyél az eseményeknek. Ez menni fog, mert nagyon jó formában vagy, izzik körülötted a levegő, vonzod a harcias, vágyakozó és hódító kedvű jelölteket, mint első osztályú préda. Tipp a hosszan tartó élvezetekhez: végezz speciális légző gyakorlatokat!

BIKA:

Esténként kellemes társaságra vágysz, de lehetőleg úgy, hogyminél kevesebb erőfeszítésedbe kerüljön. A Te feladatod a „jelmez” kiválasztása: vesd be praktikáid, a jutalom nem fog elmaradni! Ne feledd: ha túl sok alkoholt fogyasztasz, kisebb lesz a kontrollod önmagad felett és még a makacs narancsbőr is megjelenhet a problémás testtájakon. Ezért mindig gondolj a másnap reggelekre, sőt a további randevúkra is! Tipp: ha össze szeretnéd kötni a kellemest a hasznossal, kérd meg párodat, hogy masszírozzon meg…

IKREK:

0005350_2.jpg ()

A szexben inkább az ölelésre vágysz, mint magára az aktusra. Most mindennél jobban szükséged van a szeretetteljes érintésekre. Ez azt is jelenti, hogy ha teljesen szeretnéd magad ellazítani a bensőséges légyottoknál, szólj partnerednek, hogy legyen hosszabb az előjáték. Ha így közelítenek hozzád, igazi lepedő akrobatát kapnak cserébe!

RÁK:

Ha nem adsz hangot vágyaidnak, lelki tusáid nyomják rá súlyos bélyegüket szexuális életedre. Balgaság lenne hallgatni: ebben a hónapban 31 szép este (és nappal) vár rád! Azért, hogy enyhítsd szeretethiányodat, és még érzékibb légy, fogyassz vaníliát, ételben, italban, vagy akár fürdéshez is! Amíg szép az idő, a séta mellé bevethetsz egyéb ötleteket is a kevésbé népes erdőkben és mezőkön.

OROSZLÁN:

Közérzeted kiváló, könnyűnek és vonzónak érzed magad, és az is vagy. Mosollyal csavarod az ujjaid köré a kiszemelt „áldozatokat”. Egy könnyű vacsora után nincs számodra lehetetlen. A testi rugalmasságod megtartása érdekében reggelente végezz nyújtó gyakorlatokat. Hidd el: nemcsak Te leszel ezért hálás! Az ananász most jó hatással van a libidódra!

SZŰZ:

Jó passzban vagy, odafigyelsz másokra, harmonikusan éled szexuális életed is. Annyi tudatosságot viszel bele, ami még építő, és ügyelsz a rendszerességre is. Így tarthatod magad formában! Terveid szerint alakulnak a randik, ha pikánsabb légyottokra vársz, készülj fel előre, biztos kielégítő lesz a fogadtatás! Szerencsére most a váratlan helyzetekkel sem lehet Téged sarokba szorítani, annyira együtt rezdülsz a kiválasztottal!

MÉRLEG:

0005350_1.jpg ()

Ha kívánod az édességet, azokat ne egyedül egy cukrászdában fogyaszd el. A pároddal „takarjátok” be egymást a krémesebbnél krémesebb nyalánkságokkal! Így két legyet üthetsz egy csapásra! A tánc felszabadítja érzékeid, még akkor is, ha csak nézője vagy. Ezt tartsd szem előtt a randevúk szervezésénél, és mindig készülj valami tüzes dallammal is!

SKORPIÓ:

Jobban díjazod az érzelmesebb, lassúbb játszadozást. Igazi megnyugvást és feltöltődést találsz minden olyan szexuális együttlétben, ahol szavak nélkül, mintegy közös meditációban teszitek egyszerre azt, ami ösztönösen belülről jön. A zenei aláfestés kiemelten fontos: relaxációs, meditációs zenét, vagy természethangokat ajánlunk!

NYILAS:

Buzog benned az erő, a tettvágy, mindent nagy lelkesedéssel teszel, kedvvel indulsz minden pajkos útra. A nagy lendület mellett azonban elsiklasz a részletek – párod „részletei” felett is -, ezért ne lepődj meg, ha a hónap végén ezt a szemedre is hányja! Kezdjétek a randit baráti hangulatú beszélgetéssel, forralt bor vagy egzotikus tea társaságában, és lépésről lépésre közeledjetek egymás felé:  lassan járj, tovább érsz…

BAK:

Vegyél elő szakirodalmat, és valósítsd meg abból azt, ami megtetszik. Nem fogod sajnálni rá az energiát, és végre hatásosan tudsz eltérni a megszokott technikától. Ha szeretnél kitartó és „szorgalmas” szerető lenni, az együttlétek előtt ne egyél nehéz ételeket: egy kis mazsola, gránátalma, banán kellő energiát és még nagyobb vállalkozó kedvet ad! Ne félj, minden menni fog magától, nem lesz Rád panasz, sőt!

VÍZÖNTŐ:

Állandó stresszben vagy, mintha mindenki Tőled várna mindent. Ne add fel, inkább légy alázatos, individualista próbálkozásaid helyett egyszerűen tedd, amit kérnek! Annak érdekében, hogy kívánatos maradj és megőrizd vonzó külsőd,  igyekezz kevés bőrre káros ételt fogyasztani, mozogj és tornázz sokat. Ez azért is fontos, hogy a szexuális találkozások alkalmával ne kelljen túl sokat „dolgoznod” az érdeklődés fenntartásáért, van elég „feladatod” már így is!

HALAK:

Szexuális életed felpezsdítésére látogassatok meg fürdőket, wellness hoteleket, és a habokban alámerülve találjatok egymásban örömöt! Nem is vágysz másra. A vad, marcangoló szenvedély elől nyugalmasabb, csendesebb helyekre menekülsz, ott azonban szívesen bonyolódsz érzéki kalandokba is. A sok folyadék, legyen az belül, vagy körülötted, beindítja az amúgy is gazdagon áradó érzelem-folyamodat, így kerüld a pusztán szexuális randevúkat!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X