Főoldal > EGÉSZSÉG > Örömteli szex – orgazmus nélkül is!

Örömteli szex – orgazmus nélkül is!

érzékekorgazmusszex
0

Írta:

A kutatások szerint a nők a hatvanas évek szexuális forradalma óta szeretnének a férfiakéhoz hasonló gyönyört átélni a szexben, azonban a nők több, mint húsz százaléka egyáltalán nem képes az orgazmusra! Ha igazán élvezni akarod a szexet, akkor ne csak a kielégülésre koncentrálj, hanem próbáld megtalálni gyönyört orgazmus nélkül is! Élvezd kedvesed csókjait, érintését, illatát […]

A kutatások szerint a nők a hatvanas évek szexuális forradalma óta szeretnének a férfiakéhoz hasonló gyönyört átélni a szexben, azonban a nők több, mint húsz százaléka egyáltalán nem képes az orgazmusra! Ha igazán élvezni akarod a szexet, akkor ne csak a kielégülésre koncentrálj, hanem próbáld megtalálni gyönyört orgazmus nélkül is! Élvezd kedvesed csókjait, érintését, illatát és hangját – egyszóval vesd be mind az öt érzékedet a szexben!

Láss!

Hosszú idő óta csak lámpaoltás után bújtatok egymáshoz? A sötétség az egyik legnagyobb vágygyilkos, hiszen a kedvesed alakja teljesen láthatatlan…Ezzel szemben ugye veled is előfordult már, hogy a fürdőszobában pepecselő kedvesed széles mellkasának és izmos bicepszének látványa rád is nagy hatással volt? A vizuális ingerek nemcsak a férfiak libidójára hatnak! Itt az ideje, hogy te is felfedezd párod szépen gömbölyödő izmait!
Tipp: A lámpát ne kapcsoljátok le, de erős fény helyett jobb, ha egy kellemes hangulatlámpa vagy gyertya világít. Üljetek egymással szemben, kezdjetek el lassan vetkőzni, és egy darabig ne is érjetek egymáshoz. Ne feledd: mindent a szemnek, semmit a kéznek!

0016551_1.jpg ()

Érints!

Az ölelést és a simogatást eddig az előjáték részének tekintetted, olyasminek, ami szükséges ahhoz, hogy készen állj az „igazi” gyönyörre? Ne becsüld alá az érintés fontosságát, hiszen a szeretkezést már egy igazán önfeledt ölelés is varázslatossá teheti! Tévhit, hogy a férfiaknak csak egyetlen erogén zónájuk van – ahogy a nőknek, úgy nekik is legalább 30 ponton „érzékeny” a testük.
Tipp: Kényeztesd a párod tetőtől talpig, és hagyd, hogy az ő keze is bebarangolja a tested! Egy-két ilyen alkalom után mindketten rájöttök majd, melyek azok a pontok, amik különösen érzékenyek az érintésre.

Hallj!

Előfordult már, hogy egy ismeretlen férfival beszéltél telefonon, és közben azon töprengtél, vajon milyen is lehet ez a fickó az ágyban? A kutatások szerint a hangszínnek nagyon fontos szerepe van a szexuális vonzerőben. Nem meglepő, hogy a nők a mély, erőteljes hangú férfiak hangját találják igazán szexisnek.
Tipp: Ahogyan a nőkre, úgy a férfiakra is nagy hatással van kedvesük hangja. Ha a simogatása és a csókjai jól esnek, akkor suttogj forró, szerelmes szavakat a párod fülébe!!

Szagolj!

Egy átlagos szaglóérzékű ember körülbelül 10 ezer illatot tud megkülönböztetni. A párod illatát te is ezer közül felismernéd, igaz? A kutatások szerint a párválasztásunkat is az orrunk irányítja – tudatalatt ugyanis egy feromon nevű hormon befolyásolja a döntést. Manapság a testszagtól való félelmünkben inkább elfedjük saját, természetes illatunkat, pedig egy jól megválasztott parfüm a férfiakra és a nőkre is nagy hatással gyakorolhat!
Tipp: Használj csábító, keleties illatokat (pl. pézsmát, ámbrát, vagy ilang-ilangot), és lepd meg a párodat is egy igazán különleges parfümmel!

Ízlelj!

A  feledhetetlen első csókról  te is biztosan órákat tudnál mesélni…Köztudott, hogy egyes ételek és italok vágykeltőként hatnak, az édes finomságoktól pedig a partnered csókja is sokkal ízletesebb lesz!
Tipp: Ha egy igazán jóízű szeretkezésre vágysz, szerezz be néhány igazi ínyencséget! Szex előtt, alatt és után is bátran fogyasszatok édes krémlikőrt, magas kakaótartalmú csokoládét vagy valamilyen egzotikus gyümölcsöt!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X