Főoldal > EGÉSZSÉG > Ajándékozz szerelmet!

Ajándékozz szerelmet!

karácsonyszerelemwellness
0

Írta:

Édes fürdőzésSzerezz be szépítő szereket, melyek simogatják az érzékeket, segítenek egymásra hangolódni, feloldódni, elröpülni valahová, ahol csak ti vagytok. Válogass a természetes alapanyagokból készült érzéki szappanok, illóolajok közül! Felébreszti a vágyat az ilang-ilang, a fahéj, a geránium, a gyömbér, a jázmin, a rózsa. A habokból kikelve egy finom masszázs vezethet a gyönyörök kertjébe – ehhez […]

0007596_1.jpg ()

Édes fürdőzés
Szerezz be szépítő szereket, melyek simogatják az érzékeket, segítenek egymásra hangolódni, feloldódni, elröpülni valahová, ahol csak ti vagytok. Válogass a természetes alapanyagokból készült érzéki szappanok, illóolajok közül! Felébreszti a vágyat az ilang-ilang, a fahéj, a geránium, a gyömbér, a jázmin, a rózsa. A habokból kikelve egy finom masszázs vezethet a gyönyörök kertjébe – ehhez válassz hidegen sajtolt bázisolajat, például jojobát, mandulát, vagy avokádót, és ehhez cseppents az érzéki illatokból. A hatás nem marad el!

Kívánságbérlet
A kívánság bérletet ne a boltokban keresd! Ha valami igazán személyeset szeretnél ajándékozni – csak neked csak tőlem – ami kifejezi szerelmedet, készítsd el kedvesednek ezt a különlegességet! A kivitelezés sem lényegtelen persze, de a legfontosabb, hogy átnyújtásával vállalod: bármit kérhet tőled. Ez a tökéletes ajándék maga: csak neki szól, azt adod, amire leginkább vágyik úgy, hogy annak te is része vagy.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X