Főoldal > EGÉSZSÉG > A gyönyör forrása – A fülcimpa

A gyönyör forrása – A fülcimpa

orgazmusszex
0

Írta:

A fül jelzi érzelmi túlfűtöttségünket: felhevült pillanatokban színe rózsaszínről élénkpirosra válthat, így leplezve le valódi érzéseinket. Ha már így képes megtelni vérrel, nem véletlen, hogy hallószervünk az erotikus játékok kedvelt terepe. Ez a huncut testrész – a cimpa – emberi kiváltság, mely úgy tűnik, az állatvilághoz képest fokozott szexualitásunk szülötte, a természet erotikus vívmánya. Erős […]

0008641_1.jpg ()

A fül jelzi érzelmi túlfűtöttségünket: felhevült pillanatokban színe rózsaszínről élénkpirosra válthat, így leplezve le valódi érzéseinket. Ha már így képes megtelni vérrel, nem véletlen, hogy hallószervünk az erotikus játékok kedvelt terepe. Ez a huncut testrész – a cimpa – emberi kiváltság, mely úgy tűnik, az állatvilághoz képest fokozott szexualitásunk szülötte, a természet erotikus vívmánya.

Erős izgalom hatására a fülcimpák megduzzadnak, különösen érzékenyek lesznek az érintésre, így lépve elő egy látszólag haszontalan testrészből a gyönyörök forrásává: izgalmas erogén zónává. Ezért is olyan izgató, ha szerelmes szavakat suttognak füledbe: nem csak a bókok gyöngítenek el, de a forró lehelet simogató ingerlése is levehet a lábadról, ha nem vigyázol.

  


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X