Főoldal > EGÉSZSÉG > Szexi köldök – Üzenet az érzékeknek

Szexi köldök – Üzenet az érzékeknek

köldökszex
0

Írta:

Még nagy a zimankó, és néha úgy tűnik sosem lesz tavasz. Ám biztos, hogy idén is elmúlik a tél, és a nagykabátok alól egyszer csak előbukkan ez a csábító testrész is. A női has mindig is izgatóan hatott a férfiakra simaságával, puhaságával, no és azzal, hogy „közel van a tűzhöz”. Izgató hatását csak fokozza az […]

Még nagy a zimankó, és néha úgy tűnik sosem lesz tavasz. Ám biztos, hogy idén is elmúlik a tél, és a nagykabátok alól egyszer csak előbukkan ez a csábító testrész is. A női has mindig is izgatóan hatott a férfiakra simaságával, puhaságával, no és azzal, hogy „közel van a tűzhöz”. Izgató hatását csak fokozza az a kis huncut bemélyedés a közepén, ami – ha nem is tudatosan – de egyértelmű erotikus asszociációkat kelt az erősebbik nemben.

Kerekded vagy hosszúkás?

0008380_1.jpg ()

   
Már több ősi kultúra is úgy értelmezte a köldököt, mint a világ közepét. Ahogy az idők során a dús formák divatját felváltotta a vékony női ideál, a has zsírpárnáinak csökkenésével a köldök kereksége is megszűnt, alakja hosszúkássá vált. Még a régi korok műalkotásain a telt modellek kör alakú köldökkel csábítottak, ma a legtöbb erotikus képen ez a testrész hosszúkás alakú. Ezzel az átalakulással pedig még inkább emlékeztet arra a testnyílásra, amely nem is olyan messze található tőle – csak persze sokkal jobban elrejtve.

A köldök erotikus üzenete

Ha ma már nem is tűnik illetlennek egy kivillanó köldök, szexuális jelentését régebben olyan komolyan vették, hogy még száz éve is kiretusálták a fotókról, olyan látszatot keltve, mintha a has teljesen sima lenne. Ez az aprócska nyílás a testen ugyanis zavarba ejtően emlékeztette szemérmes eleinket a vaginára. Bár ma már senki nem jön zavarba tőle, erotikus üzenetét megőrizte: szinte követeli, hogy az intim játékok szereplője lehessen.

Tuti tipp a csábításhoz:
Néhány csepp édes méz, egy szem érett eper, vagy egy szőlőszem, forró napokon jégkocka kívánkozik bele. Engedj a csábításnak. Hagyd, hogy kedvesed kényeztesse ezt a sokatmondó testrészt!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X