Főoldal > EGÉSZSÉG > Vagyonhoroszkóp áprilisra

Vagyonhoroszkóp áprilisra

ezotériahoroszkóp
0

Írta:

A hónap jegye: A KosAz állatöv romantikus álmodozója, aki gyakran jár a fellegekben. Önzetlen, mindenkin segít, aki rászorul, család- és társaságszerető. Álmodozó természetéből fakad, hogy gyakran épít légvárat és bizony nem egyszer éri csalódás, ha megalapozatlan tervei kudarcba fulladnak. Kifinomult ízlése van, ami művészi érzékenységének köszönhető. Jól kijön: az Oroszlánnal, a Nyilassal, az Ikrekkel, illetve […]

A hónap jegye: A Kos
Az állatöv romantikus álmodozója, aki gyakran jár a fellegekben. Önzetlen, mindenkin segít, aki rászorul, család- és társaságszerető. Álmodozó természetéből fakad, hogy gyakran épít légvárat és bizony nem egyszer éri csalódás, ha megalapozatlan tervei kudarcba fulladnak. Kifinomult ízlése van, ami művészi érzékenységének köszönhető.

Jól kijön: az Oroszlánnal, a Nyilassal, az Ikrekkel, illetve egy másik Kossal.
Karmikus kapcsolat fűzi: a Skorpióhoz.
Kényes az egyensúlya: a Bikával, a Mérleggel, a Halakkal, a Szűzzel.
Hidegen hagyja: a Bak, a Vízöntő, a Rák.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
A nagyobb bevétel még várat magára, most az új feladatok kidolgozására, elindítására koncentrálsz. Érdemes lenne újra átgondolni a régóta halogatott terveidet, mert most az eddigieknél jóval több pénzt hozhatnak.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Egyedül kell boldogulnod, ami nem lesz könnyű. Most olyan feladatokkal kell megbirkóznod, amelyek sok energiát követelnek, visszautasításuk azonban komoly presztízsveszteséggel járna.

0009664_1.jpg ()

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Nem tanácsos olyan munkába kezdened, amelynek sikere nagyban múlik másokon. Most számíthatsz arra, hogy új erőre kapnak a pozíciódra áhítozó riválisaid.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Meglepően kedvezően alakulhat számodra egy külföldi úttal kapcsolatos megbeszélés: szakmailag és anyagilag jól járhatsz, ha igent mondasz.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
Ha túlságosan meg akarsz felelni az elvárásoknak, annak az egyéniséged feladása lehet a vége. Nem ez a módja a bevételeid növelésének.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Alapos körültekintésre lesz szükséged anyagi ügyeid intézésekor. Ne kezdj olyan, nagyobb kiadással járó vállalkozásba, amely megrendítheti anyagi biztonságodat.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Kirobbanó formában vagy, és ezt a főnököd is észreveszi: sokkal több terhet rak rád, mint a többiekre. Később azonban előfordulhat, hogy nem azt kapod a fáradozásaidért, amit megérdemelnél.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
A munkahelyeden most rendben mennek a dolgaid, kiváló előadókészségednek köszönhetően most sok elismerést kapsz. Nem marad el az anyagi elismerés sem.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
A most elkövetett esetleges pénzügyi baklövéseidnek később súlyos következménye lehet, ezért légy óvatos és körültekintő, amennyire csak tudsz.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Ha nem a múlton rágódsz, hanem annak tanulságain okulva, új terveket készítesz, és a korábbinál gondosabban választod meg üzleti partnereidet, szép kis summára tehetsz szert.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
A biztató előjelek ellenére most néhány terved dugába dől, de ez valójában neked kedvez. Most még anyagi veszteség nélkül léphetsz ki a sikertelenségre ítélt projektekből.

Halak (II. 19. – III. 20.)
Ha úgy látod, nem lesz sikeres a projekt, amibe belevágtál, most még időben kiszállhatsz belőle.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X