Főoldal > EGÉSZSÉG > I. Országos Öko Expo és Bio Fesztivál

I. Országos Öko Expo és Bio Fesztivál

biofesztiválöko
0

Írta:

Mivel 2008 a vizek éve Magyarországon, ezért a Velencei-tó és természetvédelmi értékekben gazdag környezete nagyszerű helyszínt biztosít ennek a háromnapos rendezvénynek. Gárdony Budapestről könnyen, gyorsan megközelíthető autóbusszal, vasúttal és végső esetben gépkocsival (M7) is. A rendezvény kiemelt témái közé tartoznak a víztisztítási technológiák, a vízi turizmus és az élővizek védelme. Az otthon környezettudatos felépítéséhez is […]

0011198_1.jpg ()

Mivel 2008 a vizek éve Magyarországon, ezért a Velencei-tó és természetvédelmi értékekben gazdag környezete nagyszerű helyszínt biztosít ennek a háromnapos rendezvénynek.

Gárdony Budapestről könnyen, gyorsan megközelíthető autóbusszal, vasúttal és végső esetben gépkocsival (M7) is. A rendezvény kiemelt témái közé tartoznak a víztisztítási technológiák, a vízi turizmus és az élővizek védelme. Az otthon környezettudatos felépítéséhez is számos javaslatot kaphatunk: passzív házak technológiáját, a bio kertészkedés és komposztálás módjait, a tisztítás és takarítás lehetőségeit ismerhetjük meg. Természetesen számos bioétel, ital és kozmetikum közül is válogathatnak a látogatók.
Környezetvédelmi- és életmódtanácsadás, szervezetek, szövetségek és alapítványok várják az érdeklődőket.

Mindezen kívül a három nagy rendezvénysátorban: az Öko-, Bio-, Egészség és Wellness-sátorban, a közönségnapokon témakörökhöz kapcsolódó színpadi és egyéb szabadtéri programokat tekinthetnek meg. Többek között lehetőség nyílik vadregényes kenutúrán, kajak-kenu tesztnapon, valamint csikung oktatáson való részvételre, vásári Bio-Vidámpark, Meseszekér, csúzlizda és állatsimogató kipróbálására.

A hétvégi programot Kövi Szabolcs ezoterikus fuvolaművész koncertje nyitja meg.
Végül, de nem utolsó sorban, az ország legnagyobb bioételét is elkészítjük giga serpenyőben!

További információ a www.biotar.hu  oldalon vagy a 06 1 412-05-10-es telefonszámon kérhető.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X