Főoldal > EGÉSZSÉG > Szerelmi horoszkóp májusra

Szerelmi horoszkóp májusra

ezotériahoroszkópszerelem
0

Írta:

A hónap jegye: BikaA jegy szülöttei hajlamosak arra, hogy a szokások rabjává váljanak. Teherbírók az élet valamennyi területén, jószívűek és bőkezűek, szívességekkel halmozzák el a partnerüket. Cserébe hűséget és következetességet várnak el. Amit különösen szeret: A hagyományos ételeket, jól főz.Erőssége: A legőrültebb helyzetben is megőrzi hidegvérét, és képes higgadtan cselekedni. Kos (III. 21. – IV. […]

0010747_2.jpg ()

A hónap jegye: Bika
A jegy szülöttei hajlamosak arra, hogy a szokások rabjává váljanak. Teherbírók az élet valamennyi területén, jószívűek és bőkezűek, szívességekkel halmozzák el a partnerüket. Cserébe hűséget és következetességet várnak el.

Amit különösen szeret: A hagyományos ételeket, jól főz.
Erőssége: A legőrültebb helyzetben is megőrzi hidegvérét, és képes higgadtan cselekedni.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Mielőtt belemennél egy szerelmi kapcsolatba, nem árt, ha tisztában vagy választottad anyagi helyzetével. Nehogy a szenvedély annyira elvakítson, hogy aztán ne tűnjön fel, hogy tele van adóssággal.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
A most kialakuló szerelmi kapcsolat tartós lesz, főleg, ha a családtagok nem szólhatnak bele a közös ügyeitekbe. A házasságokban feszültségre van kilátás, mert túlságosan ragaszkodsz az elképzeléseidhez.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
A hónap közepe táján érzelmesebb hangulatba kerülsz, erősebben vágyakozol az után, akivel egykor őszintén és mélyen szerettétek egymást. De ne az ő képe lebegjen a szemed előtt, hanem nézz körül, mert már közeledik az új szerelem.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Előfordulhat, hogy túl sokat vársz valakitől vagy valamitől, és amikor kiderül, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, mint ahogy elképzelted, csalódottnak érzed magad. De a búsulás csak átmeneti lesz.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
Új kapcsolat várható, vagy a meglévő kapcsolatodban történnek olyan változások, amelyek miatt más színben látod a viszonyotokat.

0010747_1.jpg ()

Szűz (VIII. 23. – IX. 22.)
Vizsgáld meg, pároddal azonosak-e a céljaitok és a vágyaitok. Ha biztos vagy benne, hogy ő is pontosan azt akarja, amit te, könnyebb lesz felülemelkedni a nehéz helyzeteken.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
A szerelemben most mindketten csalódottnak érezhetitek magatokat. Te úgy gondolhatod, hogy partnered nem mondott neked igazat, miközben te sem voltál teljesen őszinte.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Váratlan eseményekben bővelkedik a hónap, könnyen lehet, hogy meglátod az igazit, és azonnal beleszeretsz. De az is előfordulhat, hogy régóta várt hírt hallasz, amelytől boldogabbak lesznek a hétköznapjaid.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Folytatódik a hónapok óta tartó, csatározásokkal és könnyebb időszakokkal tarkított helyzet. Néha úgy érzed, ez minden energiádat felemészti.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Olyasvalakibe vagy szerelmes, akit már régóta ismersz, és akinek a stílusa lenyűgöz. Bár az érzéseidet titokban tartod, ő pontosan ismeri a testbeszédet, és tisztában van azzal, mit érzel.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Nem vagy teljesen őszinte, különösen, ha családtagokról van szó, mert folyton megpróbálnak beleszólni az életedbe, talán még irányítani is akarnak, amit végképp nehezen viselsz.

Halak (II. 19. – III. 20.)
Egy régen várt találkozástól a szíved a torkodban dobog. Most, hogy a közelébe kerülsz, félénkéé válsz. Pedig jó lenne, ha kezdeményeznél!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X