Főoldal > EGÉSZSÉG > Sminkelj úgy, mint Audrey Tautou

Sminkelj úgy, mint Audrey Tautou

Audrey Toutousmink
0

Írta:

Audrey mindig természetes és bájos. Utána jártunk miben rejlik szépségének titka: csak szolidan sminkeli magát és sosem követi a divatot. Ha egy ruha nagyon tetszik neki, megveszi még akkor is, ha az nem márkás vagy nem egy híres divattervező alkotása. Ahogy a ruha vásárlásnál, úgy a sminkben sem a legtrendibb irányzatok híve. Jelszava: a természetesség. Fogadd meg sminktippjeit, és hódíts […]

Audrey mindig természetes és bájos. Utána jártunk miben rejlik szépségének titka: csak szolidan sminkeli magát és sosem követi a divatot. Ha egy ruha nagyon tetszik neki, megveszi még akkor is, ha az nem márkás vagy nem egy híres divattervező alkotása. Ahogy a ruha vásárlásnál, úgy a sminkben sem a legtrendibb irányzatok híve. Jelszava: a természetesség. Fogadd meg sminktippjeit, és hódíts te is egyszerűen!

0011686_1.jpg ()

Sminktippek természetesen

  • Az apró bőrhibákat a bőrével harmonizáló korrektorral tünteti el, hogy a bőr többi része szabadon tudjon lélegezni.
  • Audrey nyáron alapozó helyett olajmentes hidratálókrémet használ, ami lágyan fedi a bőrét.
  • Csínján bánik a  pirosítóval is: csupán a napbarnított, bronzos hatást fokozza vele.
  • Rúzsai természetes hatásúak, csak a szájfényhez használ kontúrceruzát.
  • Nagy őzikeszemeit por állagú festékkel hangsúlyozza, mert a nagy melegben az jobban magába szívja a nedvességet, nem kenődik el, mint az olajos ceruzák.

Mit tehetsz még?

  • Ha olcsóbb pirosítót vásárolsz, azok sokszor élénkebb színűek, mint a drágább változatok. Mielőtt az arcodra simítanád, keverj hozzű áttetsző púdert, ez tompítja a színét!
  • A napfény könnyen kiszárítja a bőrödet, és ilyenkor a korrektor porszerűen megül a bőrödön. Keverj össze a tenyeredben egy kevés alapozót (amit főleg télen használsz) egy kis szemránckrémmel és nagyon vékonyan vidd fel a bőrödre. Finoman ápol, jól beszívódik a bőrödbe és lágyabb hatást kelt.
  • A nyári forróság miatt figyelj arra, hogy a természetes sminket is csak alaposan megtisztított arcbőrre vidd fel. Használj természetes, termálvizes arctisztítókat. Sminkelés után már lehetőleg ne menj tűző napfényre.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X