Főoldal > EGÉSZSÉG > Szerelem, szex, szakítás vár rád? Júniusi horoszkópunk elárulja!

Szerelem, szex, szakítás vár rád? Júniusi horoszkópunk elárulja!

horoszkópszerelemszex
0

Írta:

A hónap jegye: az IkrekAz Ikrek jegyében születettek a mély, intellektuális kapcsolatokra törekszenek, de ez nem mindig jön össze nekik. Különösen az érzelmi életükre vonatkozik ez, kíváncsiságuknak köszönhetően gyakran olyan partnert választanak, akiről később kiderül, hogy nem is felel meg az elvárásaiknak. Ilyen a szerelemben: Világos jelekre van szüksége, hogy biztonságban érezze magát. Első csókja […]

A hónap jegye: az Ikrek
Az Ikrek jegyében születettek a mély, intellektuális kapcsolatokra törekszenek, de ez nem mindig jön össze nekik. Különösen az érzelmi életükre vonatkozik ez, kíváncsiságuknak köszönhetően gyakran olyan partnert választanak, akiről később kiderül, hogy nem is felel meg az elvárásaiknak.

Ilyen a szerelemben:
Világos jelekre van szüksége, hogy biztonságban érezze magát. Első csókja félénk, ám ha belelendül, igazán szenvedélyes lesz.
Amit szeret:
Emberek között lenni, barátokkal múlatni az időt. Mindent tudni akar, egy rövid traccsparti nem elégíti ki.
Erőssége:
Mindenhez hozzá tud szólni, mert kíváncsi természetének köszönhetően mindig mindenről tud, és ennek megfelelően jó tanácsokat ad.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Rádöbbensz, hogy egy jó ismerősöd iránt többet érzel a barátságnál. Ha összenézed a kettőtök horoszkópját, megdöbbentő konstellációkat láthatsz: ti egymásnak vagytok teremtve.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Magabiztos szerető vagy, élvezed az életet, a kalandokat, a szórakozást. De az is lehet, hogy gyermek érkezése miatt vagy boldog, feldobott állapotban.

0011425_1.jpg ()

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Külföldön, vagy idegen országból származó férfi személyében érhet utol a szerelem. Gyengédségétől szinte elolvadsz, ám ez a kapcsolat még akkor is bonyodalmakat okozhat, ha szingli vagy.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Szerelmi kapcsolatod komolyra fordul, talán össze is költöztök, vagy a házasságot tervezitek. Valami furcsa köteléket köt össze benneteket, amit magadnak sem tudsz megmagyarázni. Talán a karma az?

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
Kisebb érzelmi feszültségek várhatóak a hónapban, mert nem vagy elégedett a kedveseddel. Aztán a problémák megoldódnak, és sokkal szenvedélyesebb lesz a kapcsolatotok, mint korábban.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Lazíts, és meglátod, a magánéletedben minden gördülékenyen megy majd. A környezeteddel is sokkal megértőbben viselkedsz, és amin korábban bosszankodtál, most azon is nevetni tudsz.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
A régi partnereddel szorosabbá válik a kapcsolatod, talán egy közös nagy utazás vagy nyaralás tesz jót a viszonyotoknak. Ezt azonban egy harmadik ember nehezményezni fogja.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Könnyen lehet, hogy szakítasz a partnereddel, mert egy új, izgalmas, őrülten szexis és ellenállhatatlan ember tűnik fel a láthatáron, akivel minden percet együtt akarsz tölteni.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Érzelmes leszel, vágysz a gyengédségre, az odafigyelésre, a finom ölelésekre. És ezt most olyasvalakitől kaphatod meg, akinek van egy kis hibája, de ezt érdemes elnézned neki.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Ha a munkahelyeden folytatsz szerelmi kapcsolatot, most kisebb zűrzavar támadhat, és előfordulhat, hogy a szakítást fontolgatjátok. Ne kérj szerelmi ügyben senkitől tanácsot!

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Ne idegeskedj a pénz miatt, mert az egész nem ér annyit, hogy összevessz a kedveseddel. Inkább áraszd el őt a szereteteddel, és mondd el neki, hogy mennyire fontos az életedben.

Halak (II. 19. – III. 20.)
Változtatni fogsz az életeden, mert te is tudod, hogy ez így nem mehet tovább. A régi dolgoktól, ha lassan is, de próbálsz megszabadulni, és talán lesz annyi erőd, hogy nem kezded újra a régivel.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X