Főoldal > EGÉSZSÉG > Expressz alakformálás az augusztusi wellness magazinban!

Expressz alakformálás az augusztusi wellness magazinban!

diétafogyókúrawellness
0

Írta:

Diéta egyenesen New YorkbólHa szívesen eszel húst, az Atkins-diéta modernizált változata, szép sikereket hozhat számodra. Nagy előnye, hogy elődjénél jóval megengedőbb, így közérzeted nem látja kárát kilóid csökkenésének. A diéta New York egyik előkelő negyedéről, a Hampton kerületről kapta a nevét, kitalálója Fred Pescatore doktor, az Atkins-center egykori orvosigazgatója, ma olyan sztárok, mint Sarah Jessica […]

Diéta egyenesen New YorkbólHa szívesen eszel húst, az Atkins-diéta modernizált változata, szép sikereket hozhat számodra. Nagy előnye, hogy elődjénél jóval megengedőbb, így közérzeted nem látja kárát kilóid csökkenésének. A diéta New York egyik előkelő negyedéről, a Hampton kerületről kapta a nevét, kitalálója Fred Pescatore doktor, az Atkins-center egykori orvosigazgatója, ma olyan sztárok, mint Sarah Jessica Parker, Kate Hudson vagy Matt LeBlanc táplálkozási és diétás tanácsadója. Pescatore doktornak 2004-ben jelent meg a diétát ismertető könyve, amely óriási sikert aratott. Módszerének lényege abban áll, hogy a hedonista élvezetet ötvözi az alacsony szénhidrátbevitel, valamint a magas fehérjefogyasztással. Robert Atkins egykori munkatársaként tulajdonképpen felfrissítette az Atkins-diétát, felhasználva az ugyancsak alacsony szénhidrátbevitelen nyugvó South Beach diéta és az egészségmegőrző hatásáról ismert mediterrán étrend alapjait is.

0012704_1.jpg ()

Ha szeretnél még többet megtudni a diétáról, lapozd fel a Wellness magazin augusztusi számát, amelyet most Akovács Éva főszerkesztő levelével ajánlunk neked.

Nyár, fagyi, szerelem
Ha egyetértünk abban, hogy a nyár a legklasszabb évszak, a nyárban pedig az augusztus a legpompásabb hónap, akkor megállapíthatjuk, ez itt most az év csúcsa. Megfelelően felkészültünk erre a hónapra. Tornázni jártunk és testkezelésre (az új bikini ott figyel a szekrényben), megvettük a nyári olvasmányokat (vastag az útra, könnyű a strandra), és persze tanulmányoztuk az ide vonatkozó horoszkópunkat (főleg a szerelmi részt). Akik csak igen későn – az első muszlinruha felvételekor – jutottak arra a gondolatra, hogy kellene azért néhány hétig önmegtartóztatni, már azok is beleférnek a nyári ruhákba. A városban tikkasztó a hőség, olvad a beton, már a jegeskávé sem ad enyhülést, aki eddig a légkondis irodában ült, most pakolja a bikinit a bőröndbe.Az augusztusi nyaralásnál kevés jobb dolog van, egyrészt várhattunk rá egész nyáron, másrészt ritkán szúr ki velünk az időjárás. Ha most a strandon olvasod a lapot, és a lángosost figyeled egy ideje, ne állj neki ellen. A szabadság alatt élvezd az ízeket, jöjjön a fagyi és a helyi finomságok. Majd lemozgod utána. A flörttől se ijedj vissza, hiszen bizonyított dolog, hogy a nyári lángolás is tarthat tovább, mint a hazautazás.

Jó nyaralást!
                                                                                   Akovács Éva
                                                                                   főszerkesztő

A Wellness magazin augusztusi számának tartalmából:
– Címlapsztori: Dukai Regina
– Forró napok könnyedén
– Hízni szeretnél, de nem tudsz?
– Diéta és New York, avagy a Hampton-módszer
– Korunk és kilóink
– Varázsolj kiegészítőkkel!
– Jóga: Csakrasorozat Füzessy Balázzsal
– Formálódj expressz sebességgel


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X