Főoldal > EGÉSZSÉG > Így állítsd össze a ruhatárad, ha nagy a hasad!

Így állítsd össze a ruhatárad, ha nagy a hasad!

divatfogyókúrahasruha
0

Írta:

Jótékony felsőkA nagyobb pocakkal rendelkezők számára a legnehezebb talán a megfelelő felső kiválasztása lehet. Elég csak arra gondolnod, mennyi – a hasat, derekad egészen láttatni hagyó – pólót látsz a kirakatokban – és máris elkeseredsz. Ne add fel, hisz a nagyobb pocakkal rendelkezőknek is kínálnak az üzletek trendi, szexi és kényelmes darabokat is. A próbafülkébe azok […]

Jótékony felsők
A nagyobb pocakkal rendelkezők számára a legnehezebb talán a megfelelő felső kiválasztása lehet. Elég csak arra gondolnod, mennyi – a hasat, derekad egészen láttatni hagyó – pólót látsz a kirakatokban – és máris elkeseredsz. Ne add fel, hisz a nagyobb pocakkal rendelkezőknek is kínálnak az üzletek trendi, szexi és kényelmes darabokat is. A próbafülkébe azok közül a felsők közül érdemes magaddal vinned, amiknek elülső része kissé lejjebb szabott, hasat eltakaró, de a csípőnél kissé feljebb vágott – ezzel a trükkel karcsúsítja az alkatot.
Nem nehéz kitalálnod, melyek azok a fazonok, amiket inkább kerülnöd kell: óvakodj a nagyon szűkre szabott topoktól. Akkor, ha a hasadat leszámítva mindenhol vékony vagy, nem kell lemondanod erről a fazonról, de arra mindenképp ügyelned kell, hogy a hasadon a mozgás, ülés közben ne türemkedjen ki a kis háj. A rövidre vágott, köldököt szabadon hagyó pólók kerülendők!

0012445_1.jpg ()

Nadrágok
Alapszabály: csípőnadrág félre! Mindenekelőtt azokat a nadrágokat kerüld, amiknek alacsonyan szabott a csípővonala. Hisz ugyebár ezek a fazonok mindent megmutatnak abból, amit valójában takarni kéne: a kis hurkákat a pocakon. Ugyancsak mellőzd a csípődön szorosan feszülő darabokat, melyek látszani engedik a felesleget a has tájékán. A legjobb választásnak az a nadrág tűnik, melynek csípője magasabb, a zippzárja pedig oldalra került. Ha farmerrajongó vagy, akkor válassz olyat, ami magasan fedi a derekad. Hogy elvond a figyelmet a pocakodról, választhatsz egy számmal nagyobb méretet is – ezzel ellensúlyozd alkati problémáid.

Hasznos kiegészítők
Egy lenge, hosszabb sál, mely könnyeden takarja a felsőtested vagy egy, a válladon átvetett vidám táska jó szolgálatot tehet, ha palástolnád a kis úszógumikat a hasad táján. Ezeken kívül a most oly divatos tunikák is jótékonyan takarhatják pocakod – arra azonban figyelj, hogy ne várandós nőnek tűnj a ruháidban!

Tilos!
Bármennyire is megőrülsz a csillogós, feszülő felsőktől, le kell mondanod róluk – ezek lehetnek ugyanis a legfőbb ellenségeid.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X