Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 csúnya férfibaki az ágyban

5 csúnya férfibaki az ágyban

férfipárkapcsolatszex
0

Írta:

Te is hallottad már a párod egyik teljesen átlagos külsővel rendelkező barátját a legújabb kalandjaival kérkedni: arról, hogy hogyan sikerült tíz perc alatt meghódítania egy szőke szépséget a környék legmenőbb szórakozóhelyén, és ezután a hölgyet a lakás különböző részein a gyönyörök gyönyöréhez juttatnia… Az ilyen történet hallatán bizonyára elgondolkozol: talán rossz választás volt a szexistennek éppen […]

Te is hallottad már a párod egyik teljesen átlagos külsővel rendelkező barátját a legújabb kalandjaival kérkedni: arról, hogy hogyan sikerült tíz perc alatt meghódítania egy szőke szépséget a környék legmenőbb szórakozóhelyén, és ezután a hölgyet a lakás különböző részein a gyönyörök gyönyöréhez juttatnia… Az ilyen történet hallatán bizonyára elgondolkozol: talán rossz választás volt a szexistennek éppen nem nevezhető, de gyöngéd és odaadó kedvesed?

A férfiak sokkal többször vallanak kudarcot az ágyban, mint gondolnád! Ennek részben mi, nők vagyunk az okai – a „családi béke” érdekében ugyanis sokszor még a párunk előtt is elhallgatjuk, ha valamivel elégedetlenek vagyunk. Ha úgy érzed, hogy kedvesed valamit rosszul csinál az ágyban, mindenképp beszéld meg vele! Segítségképpen most bemutatjuk az öt leggyakoribb férfibakit!

1. Ha csak a mennyiség számít

A férfiak nagy része úgy van a szexszel, mint a focival: minél többször talál be a kapuba, annál jobb! Sokan büszkélkednek azzal, hogy egy este akár háromszor-négyszer is képesek a szerelmi légyottra – azzal pedig nem foglalkoznak, hogy a nők nagy része a gyors és heves szerelmeskedésnél jobban élvezi a lassú, elnyújtott együttléteket és a szenvedélyes öleléseket.
Tipp: Próbáld megértetni kedveseddel, hogy a szex nem a strigulákról szól! Egyénenként és alkalmanként is változik az, hogy hányszor vagytok képesek az együttlétre, de ne feledjétek a legfontosabb alapszabályt: a szeretkezést mindkettőtöknek élveznie kell!

2. Ha lélekben nem veled van…

A férfiak, ha ölelésre vágynak, sokszor elhallgatják a valódi érzelmeiket. Nem árt észben tartanod, hogy a kedvesed attól még gond nélkül képes veled szerelmeskedni, hogy nem hevert ki egy szakítást, vagy netán másba szerelmes…
Tipp: Ha kedvesed gondolatban nem téged ölel – előfordulhat, hogy más nevét ismételgeti az együttlét alatt – az borzasztóan megalázó érzés. Gondold végig, mennyit ér neked ez a kapcsolat? Ha hosszú távra tervezel, akkor itt az ideje, hogy minél előbb megbeszéld vele a dolgot – ha sokáig halogatod, csak újabb és újabb fájdalmas együttlétekben lesz részed!

0013199_1.jpg ()

3. Ha megfeledkezik magáról

Az első néhány találkozás alkalmával új kedvesed egész biztosan frissen borotválkozva, kellemes illatfelhőben jelenik majd meg. Ám egy régóta tartó kapcsolatban könnyen elképzelhető, hogy a párod borostásan, izzadtan, netán egy jó nagy adag hagymás rántotta elfogyasztása után bújik majd hozzád – és persze megsértődik, amikor te visszautasítod a közeledését.
Tipp: Ha úgy érzed, kedvesed az utóbbi időben elhanyagolta magát, te annál inkább próbálj odafigyelni a megjelenésedre, amikor este ágyba bújtok! Mutasd meg neki, hogy te a többévi együttélés után is tisztán, illatosan, szexi fehérneművel készülsz az együttlétetekre – így elvárhatod, hogy ő is adjon magára!

4. Ha túl hamar jut a csúcsra

Ha a párod már a behatolás előtt elélvez, akkor azt ejaculatio ante portas-nak, vagyis kapu előtti magömlésnek nevezzük – ez a fiatal fiúknál meglehetősen gyakori, de a stresszes életmód következtében az idősebb férfiaknál is sokszor előfordul. A korai magömlés másik típusa az ejaculatio praecox – a hüvelybe való behatolás után, ám még a nő kielégülése előtt bekövetkező orgazmus.
Tipp: Bár a korai magömlés sok kellemetlen percet okozhat, a probléma nem megoldhatatlan! Spraykkel, elszorításos technikával és a pozíciók váltogatásával késleltethetitek a magömlést – végső esetben szakemberhez is fordulhattok! Ne keseredjetek el akkor sem, ha nem sikerül megoldást találni: számtalan módja van annak, hogy a szeretkezés alatt mégis mindketten a csúcsra jussatok…

5. Csak magával törődik

Ha egy férfit csak a saját kielégülése érdekel, az már nem egyszerűen baki, hanem önzőség! Ha a párod számára a szeretkezés egyenlő a két perc alatt lezavart aktusokkal, és egyáltalán nem érdekli, hogy te mit érzel, akkor valószínű, hogy az élet egyéb területein sem igazán számíthatsz majd rá!
Tipp: Bármilyen jóképű és vagány srác is a kedvesed, hosszútávon valószínűleg nem jársz vele jól. Próbáld elérni, hogy rád is odafigyeljen szex közben – ha kérésed süket fülekre talál, akkor a legjobb, ha valaki más oldalán keresed a boldogságot!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X