Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp augusztus 11-étől

Heti horoszkóp augusztus 11-étől

ezotériahoroszkóp
0

Írta:

KosBár te racionálisan és logikusan gondolkozol, meg kell küzdened a körülötted lévők érzékenységével.Tartsd tiszteletben az ő véleményüket is! Csütörtökön a csillagok megerősítenek abban, hogy jó úton jársz. Itt az ideje, hogy megvalósítsd a legvadabb ötleteidet is! Vasárnap fontos kérdésekre keresed majd a választ. Ha ki is mondod, amit gondolsz, igyekezz pontosan fogalmazni, de készülj fel arra, […]

Kos
Bár te racionálisan és logikusan gondolkozol, meg kell küzdened a körülötted lévők érzékenységével.Tartsd tiszteletben az ő véleményüket is! Csütörtökön a csillagok megerősítenek abban, hogy jó úton jársz. Itt az ideje, hogy megvalósítsd a legvadabb ötleteidet is! Vasárnap fontos kérdésekre keresed majd a választ. Ha ki is mondod, amit gondolsz, igyekezz pontosan fogalmazni, de készülj fel arra, hogy nem azokat a válaszokat kapod majd, amire számítottál!

Bika
Elképzelhető, hogy a hét közepe táján utaznod kell. Ha nem vagy vakáción, próbálj kivenni egy nap szabadságot. Nem sikerült? Tervezgesd a nyaralásodat! Ez az időszak különösen alkalmas arra, hogy valami újat tanulj – hm…vajon kiről vagy miről szeretnél többet megtudni? Csütörtöktől leginkább nyugalomra vágysz majd, ezért ha teheted, ki se mozdulj otthonról! Ne aggódj! Ez a nyugis időszak nem tart sokáig – a vasárnap megint érdekes lehetőségeket tartogat számodra!

Ikrek
Hétfőn tisztességtelen dolgokba próbálnak majd bevonni, de ne hagyd magad! A következő néhány napban meglehetősen furcsa érzéseid és gondolataid támadnak majd. A dolgok most állandó mozgásban vannak, és te csak csütörtökön találsz rá a megfelelő megoldásra. Most nem kerülheted el a változást, de ne ijedj meg ettől! Inkább élvezd minden pillanatát! Vasárnap eszedbe se jusson dolgozni: lazíts, és menj szórakozni a barátaiddal!

Rák
Valamit vagy valakit a hét elején mindenképp szeretnél elkerülni. A csillagok szerint ez az időszak kifejezetten alkalmas egy nagyobb üzlet nyélbe ütésére – de ügyelj arra, hogy a terveidbe csak megbízható partnereket vonj be! Csütörtöktől olyan elfoglaltságot kell találnod, amiben szívvel-lélekkel részt tudsz venni. A hétvégén élvezd a szabad perceket és hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek veled!

Oroszlán

0013158_1.jpg ()

Addig üsd a vasat, amíg meleg – különösen, ha pasi van a dologban! A következő napokban a csillagok melletted állnak majd, és talán fel sem fogod, hogy milyen jó dolgok történnek veled. Hívhatod ezt szerencsének, jó karmának – a lényeg, hogy használd ki a lehetőségeket!Csütörtökön konfliktus lehet valakivel, akit jobbnak gondolsz magadtól. Ne fújd fel a dolgot! Légy egy kicsit elnéző. A nagylelkűség a legnagyobb erényed, nem igaz?

Szűz
A hétfő legyen a lazításé! Tárd ki a szíved, hogy teljesen át tudd élni mindazt, ami majd történik veled. Hidd el, fantasztikus napokat élsz majd át! Ha elég szorgalmas és önfeláldozó vagy, meglesz a jutalmad! Ne mérgelődj az apró-cseprő gondjaid miatt! Fogadd el, hogy a világ így, tökéletlenül szép! Hagyd, hogy a pozitív energiák most átjárjanak. Új élményekkel gazdagodhatsz a munkahelyeden és a magánéletedben egyaránt! Vasárnap egyetlen egy feladatod lesz: pihenni egy kicsit!

Mérleg
A csillagok állása szerint a hétfő a bohókás ötletek és szentimentális érzelmek jegyében telik majd. Élvezd ezeket a pillanatokat, mert a következő néhány napban valaki vagy valami véget vet majd a nyugalmadnak! Bármi legyen is az, ami felbosszant, próbáld a dolgot egy kicsit kívülről szemlélni! Csütörtöktől szerencsésebb napok következnek, és a szerelemben sem lesz hiány – most igazán szellemes, szexi és izgalmas vagy!

Skorpió
Hétfőn foglalkozz egy kicsit magaddal. Rendbe kell tenned a dolgokat odabenn! Ez a hét különösen alkalmas lesz fontos megbeszélésekre, akár munkáról, akár szerelemről van szó. Megvan a képességed arra, hogy a bonyolult viszonyokon is átláss – használd ki ezt most is! Csütörtökön felelősségre vonhatnak valamiért, de légy határozott! A küzdelmes hét után igazán megérdemelsz egy szerelmes, összebújós hétvégét: tölts néhány meghitt órát a kedveseddel!

Nyilas
Itt az ideje, hogy végre alaposan kirúgj a hámból – egyszer élünk, nem igaz? Ha a vad bulizás után egy kicsit nyugisabb programra vágysz, ne vacsorázni vagy vásárolni menj! Nézz ki egy jó kis szabadtéri koncertre vagy színházi előadásra! Légy kreatív – csütörtökön egyik remek ötleted a másikat szüli majd! Vasárnap légy résen egy kicsit, nehogy elfelejts valami fontosat!

Bak
Hétfőn légy egy kicsit kevésbé gyakorlatias, főleg ha a szerelemről van szó! A következő napokban nagyon szexi leszel, ezt biztosan más is észreveszi. Ez a hét a munkahelyeden és a magánéletedben is alkalmas lesz a nagy tettekre – a csillagok állása most nagyon kedvező! Csütörtöktől néhány változásra számíthatsz: ha apró lépésekkel haladsz, meglátod, még élvezni is fogod! Hétvégén kapcsolódj ki valami igazán jó zenével!

Vízöntő
Szabadulj ki egy kicsit a taposómalomból! A következő napokban valaki az utadba áll majd, de próbáld a legjobbat kihozni az adott helyzetből! A harcaidat neked kell megharcolnod, még ha ez néha nehéz is! A távolabbi kilátásaid: a csillagok azt súgják, hamarosan eljön a te időd! Most nagyon erős a kisugárzásod, ezt lehet, hogy észreveszik mások is!

Halak
Már a hét elején rengeteg munkád halmozódik fel, de ne keseredj el! Lehet, hogy most egy kicsit több időre lesz szükséged ehhez – szerezd be a szükséges információkat, és kérj egy kis segítséget. Hidd el, menni fog! Csütörtökön kérd meg egy barátodat, hogy segítsen a gondolataidat rendbe tenni! A csillagok állása szerint most lehetőséged lesz a terveid megvalósítására. Csakis tőled függ, hogy tudsz-e élni ezzel!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X