Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp augusztus 18-tól

Heti horoszkóp augusztus 18-tól

asztrológiaezotériahoroszkóp
0

Írta:

OroszlánHétfőn nem alakulnak túl jól a dolgaid: nem lesz túl rózsás sem a kedved, sem az anyagi helyzeted. Azért ne engedd, hogy csak a pénz körül járjanak a gondolataid! A hét vége felé kifejezetten jó kedved lesz, sziporkázni fogsz, és tökéletesen érzed majd magad régi barátaid és új ismerőseid társaságában! És hogy még jobb kedvre […]

Oroszlán
Hétfőn nem alakulnak túl jól a dolgaid: nem lesz túl rózsás sem a kedved, sem az anyagi helyzeted. Azért ne engedd, hogy csak a pénz körül járjanak a gondolataid! A hét vége felé kifejezetten jó kedved lesz, sziporkázni fogsz, és tökéletesen érzed majd magad régi barátaid és új ismerőseid társaságában! És hogy még jobb kedvre derülj, azt is elárulhatjuk, hogy a csillagok szerint szerelmi vonalon is érdekes események várnak rád: lehet, hogy az egyik ismerősöd több már, mint egy barát?

Szűz
A hétfő nem a legmegfelelőbb nap az együttműködésre, a csapatmunkára! Légy türelmes és bízz magadban! A kemény munka a következő néhány napban gyümölcsöző lehet, mind a szakmádban, mind a magánéletedben. Csütörtökön, pénteken vagy szombaton valami egészen új dolog fog történni az életedben, de ne ijedj meg, inkább próbáld ki, élvezd az újat! Hétvégén a csillagok állása kedvez neked! Használd ki, és tedd az életedet jobbá: koncentrálj erre, és biztosan sikerülni fog!

Mérleg
Egy kis nevetés nagyon sokat fog segíteni neked hétfőn. Engedd el magad, és ne vedd túl komolyan az életet! Akkor viszont légy nagyon megfontolt és meggondolt, ha az anyagi helyzetedet érintő üggyel kerülsz szembe – főleg akkor, ha mást is érint a dolog! Csütörtöktől a csillagok kedveznek a romantikának! Akárkivel is találkozol a hétvégén – legyen az barát, rokon vagy szerető –, légy figyelmes, hallgasd meg a gondolatait, és csináljatok együtt valamit!

0013319_1.jpg ()

Skorpió
A világ csak arra vár, hogy lásson téged! A hétfő egy igazán páratlan nap lesz a romantikázásra, a csillagok is kedveznek neked, ha most akarsz közeledni valaki felé. A következő néhány napban mindenképpen szakíts időt a mozgásra – felüdíthet egy hosszas futás vagy egy kellemes séta kora este, egyedül vagy egy barátoddal. Ne feledd, most és a hétvégén igazán nyerő formában vagy, de ha túltengő energiáddal éppen a munkahelyeden akarsz jó pontokat szerezni, akkor vigyázz arra, hogy ne keveredj személyes vitába! Bármit is csinálsz hétvégén, ne feledd: a visszafogottság néha jobb, mint a nagy kockázat!

Nyilas
Valaki olyan dolgokat mond neked hétfőn, amelyek mélyen megráznak. Mindenképpen szakíts időt arra, hogy az illetővel megbeszéljétek a problémáitokat és tisztázzátok az esetleges félreértéseket! Kedd és szerda táján érdemes egy kicsit kikapcsolódnod és szórakoznod: mozdulj ki otthonról, tarts egy mini kalandtúrát vagy játssz valamit, biztosan élvezni fogod! A hétvégén nagyon elfoglalt leszel, legjobban azokat a perceket fogod élvezni, amikor nyugodtan le tudsz ülni olvasni vagy beszélgetni.

Bak
Éld egy kicsit gondtalanul az életedet! Hétfőn csinálj valami egészen új, egészen spontán dolgot, próbálj szabadon gondolkodni, szabadon cselekedni! Ne aggódj, ha a következő néhány napban olyan esemény történik, amely nagy koncentrációt és pontos munkát igényel, újra alkalmazkodni tudsz majd a megszokott napi időbeosztásodhoz! Csütörtökre, péntekre vagy szombatra mindenképpen tervezz magadnak valamilyen programot – mindegy mi az, de kicsit lazíts!

Vízöntő
Mit szeretnél igazán csinálni hétfőn? Gondolkozz el rajta, aztán valósítsd meg a terveidet! A következő napokban annyi energiád lesz, hogy ha valami érdekelni kezd, akkor meg sem lehet majd állítani! Ezekben a napokban az életed igazán könnyűnek tűnik majd! A hétvégén egy kicsit nyugodj le, gondolkodj, és hallgasd meg barátaidat, szeretteidet – főleg, ha az illető tapasztaltabb nálad! Nagyon sokat fogsz tőle tanulni! A hétvégéd pörgős és forró lesz – mivel fogod tölteni?

Halak
Hétfőn egyszerűen mindenki imádni fog téged! Oszd meg az emberekkel gondolataidat és véleményedet! A következő néhány napban ráakadsz egy olyan rejtélyre, amit csak te tudsz megfejteni! Csütörtökön, pénteken és szombaton végre a szerelem terén is történik valami veled, bár a nagy nyári flört még mindig várat magára! Ahelyett, hogy otthon ülnél és várnád a nagy Őt, inkább mozogj! Vasárnap azonban már érdemes kicsit pihenned, a relaxálás jót fog tenni neked!

Kos
Légy óvatos! Hétfőn mindenképpen figyelj arra, hogy mit teszel, ugyanis olyan új dolgok jelenhetnek meg hirtelen az életedben, amelyek nem feltétlenül szerencsések. De ne aggódj, a következő néhány napban minden visszatér a megszokott kerékvágásba! Foglalkozz azzal a valamivel vagy valakivel, aki vagy ami mostanában lelkesít, mert jól fognak sikerülni a próbálkozásaid! Csütörtök és péntek táján a jövőben megoldandó feladataid körül forog majd minden gondolatod, szombaton este és vasárnap pedig átengeded magadat az álmodozásnak!

0013319_2.jpg ()

Bika
Próbáld jobban megérteni a világot, próbálj olvasni a jelekből – akár egy könyv vagy egy e-mail titkos jelentéséről van szó, akár a testbeszédről! Meg fogsz lepődni, mennyivel jobban megérted majd az emberek mondanivalóját egy kis plusz odafigyeléssel. Tervezz nyugodtan programot csütörtökre és péntekre, szabadulj ki otthonról, vesd bele magad az éjszakába, ugyanis ezek lesznek a hét legjobb napjai számodra! A csillagok azt mutatják, hogy most nyitott vagy minden mókára és örömre! Azért a hétvégén másra is maradjon erőd: nézz utána anyagi ügyeidnek!

Ikrek
Hétfőn alaposan át kell gondolnod az életedet, még akkor is, ha a körülötted lévő zűrzavarban nehéz lesz! Nem túl rózsás a helyzet, de ne ess kétségbe, ha életed valamelyik részét nem érted vagy túl bonyolultnak találod! A következő napokban új szempontból értelmezheted majd a történéseket, így minden ki fog tisztulni! A csütörtök és a péntek lesz a tökéletes alkalom arra, hogy üzleti tevékenységedre koncentrálj – dolgozz, intézd el a megbízásokat, hogy a hétvégén jusson időd a barátaidra! Szeretnél bulizni, de a természet is hívogat? Miért ne kombinálnád a kettőt?

Rák
Egy eddig ismeretlen tény óriási lehetőségeket rejt magában – és erre hétfőn rá is ébredsz! Ne ijedj meg, inkább alaposan vizsgáld meg ezeket a lehetőségeket! A következő néhány napban a múltad újra fontossá válik. Ez nem azt jelenti, hogy hosszasan el kell időznöd az emlékeidnél, de ha egy mostani szituáció emlékeztet téged egy régen történt eseményre, állj meg és gondolkodj! Hogyan is oldottad meg azt a helyzetet? Csütörtökön végre lazíthatsz, menj ki a szabadba, érezd jól magad! Hétvégén sétálj egyet a vadonban, élvezni fogod!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X