Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp augusztus 4-étől

Heti horoszkóp augusztus 4-étől

horoszkóp
0

Írta:

Kos A hét első néhány napja ígérkezik túl izgalmasnak, de a pénzügyeidre egy kicsit oda kellene figyelned! A kisugárzásod most hihetetlenül erős, így nincs szükséged szépítőszerekre azért, hogy felhívd magadra a figyelmed. Még így is kisebb érzelmi vihart kavarhatsz magad körül! Hétvégén eljön végre a te időd: ragyogj, és fedezd fel a benned szunnyadó szenvedélyt! Bika […]

Kos

A hét első néhány napja ígérkezik túl izgalmasnak, de a pénzügyeidre egy kicsit oda kellene figyelned! A kisugárzásod most hihetetlenül erős, így nincs szükséged szépítőszerekre azért, hogy felhívd magadra a figyelmed. Még így is kisebb érzelmi vihart kavarhatsz magad körül! Hétvégén eljön végre a te időd: ragyogj, és fedezd fel a benned szunnyadó szenvedélyt!

Bika

Alig kezdődik el a hét, máris cselekedned kell – mégpedig gyorsan! A szerelmi életeddel kapcsolatos gondolataid most különösen inspirálóak lehetnek. Próbálj kicsit többet mozogni ezen a héten – kezdetnek egy romantikus esti séta is megteszi! Csütörtökön és pénteken eluralkodhat rajtad az irigység, de küzdj a negatív gondolatok ellen! Az igazán fontos dolgokra hétvégén kerül majd sor. Akkor megvalósíthatsz minden tervet, amit a hét közben kovácsoltál!

Ikrek

Bosszantóan indul ez a hét: számlákat kell befizetned és nyakadon van a  többi elintéznivaló is… A hétfő utáni napokat szenteld kellemesebb tevékenységeknek! Ha teheted, vegyél ki néhány szabadnapot, ezért kollégáidnak nélkülözniük kell majd a remek ötleteidet…
A héten romantikában sem lesz hiány, de jobban teszed, ha csütörtöktől egy kicsit lehiggadsz, és megpróbálsz befelé figyelni – meditálj, vagy egyszerűen csak hűsölj a lakásban egy nagy pohár jeges limonádé és egy izgalmas könyv mellett!

Rák

Nem várt események és nézeteltérések uralhatják ezt a hetet. A nehézségeket próbáld azonnal megoldani. Kezeld a helyzetet minél több empátiával, de kevesebb sértődéssel! (A rákokra mindkét tulajdonság nagyon jellemző…) A munkádra különösen csütörtökön és pénteken kell odafigyelned. A hétvége legyen a lazításé, menekülj el a mindennapokból – ne félj, ez a munkádra és a magánéletedre is jó hatással lesz!

Oroszlán

0012991_1.jpg ()

Ha szórakozni mész, légy tekintettel az anyagi lehetőségeidre! Nem kell mindig a legdrágább programot választanod! Ilyenkor nyáron rengeteg izgalmas szabadtéri rendezvény közül válogathatsz! Kedden, szerdán és a hétvégén is tele leszel energiával – a munkatársaid és a barátaid is nagyon fogják élvezni a veled töltött időt! A hétvégén különösen forró lehet a szerelmi életed! Csütörtökön és pénteken próbáld a dolgokat egy kicsit más szemszögből nézni! Ne feledd, az éremnek mindig két oldala van!

Szűz

A hét elején nagy szenzációt kelthetsz egy bejelentéseddel – de alaposan meg kell győződnöd az állításod igazáról! A csütörtök és a péntek az álmodozás napja lesz – bármilyen nagyra törő terveket forgatsz is a fejedben, engedd szabadjára a fantáziádat! Hétvégén a számítógépedet  be se kapcsold, és próbálj egy kicsit kimozdulni otthonról. Egy kis strandolás vagy kirándulás teljesen kikapcsol majd a szürke hétköznapokból.

Mérleg

A hét első néhány napján nyugodtan lazíthatsz egy kicsit. Némi romantikára és társaságra van most a legnagyobb szükséged! Csütörtökön és pénteken vissza kell térned a taposómalomba. A munkahelyeden néhány apróbb változás történik majd, de ha elég ügyes és szemfüles leszel, a dolog még a hasznodra is válhat. A hétvége a kommunikáció jegyében telik – most végre sikerül megtalálnod a közös hangot a körülötted élőkkel!

Skorpió

Hétfőn cselekedj valami jót! A legfontosabb, hogy szívből adj! Az utána következő néhány napban ne hozz végleges döntéseket! Járj nyitott szemmel, és keresd a legjobb megoldást – a válasz talán éppen olyan helyről érkezik majd, ahonnan nem is várod! Csütörtöktől kezdve a dolgaid olyan jól alakulnak, hogy legszívesebben kiugranál a bőrödből. Élvezz minden pillanatot, mert vasárnaptól sajnos újra a racionális terveké lesz a főszerep. 

Nyilas

A kérdéseidre kedd és szerda környékén kaphatsz választ. A munkádban és a magánéletedben is jól alakulnak a dolgaid, ennek ellenére jobban tennéd, ha a következő néhány napban egy kicsit egyedül lennél. Ne aggódj, ez nem időpocsékolás – a magányos órákat is nagyon jól el fogod tölteni. A hétvégén újra jókedvű és felszabadult leszel. Nagy szükséged van a kikapcsolódásra, ezért ha teheted, csapj egy nagy bulit!

Bak

Ezen a héten a munkahelyeden és a magánéletedben is új kapcsolatokra tehetsz szert. Bizonyos információk meglephetnek majd – ne feledd, hogy sokszor az apróságok is segíthetnek egy helyzet megértésében! A csillagok energiája csütörtökön tér vissza hozzád. Ez az időszak a legalkalmasabb a nagyobb döntések meghozatalára, de rengeteget fejlődhetsz is most. Hétvégén sokkal több lehetőség vár rád, mint amiről álmodni mertél volna!

Vízöntő

Adj most esélyt olyan dolgoknak is, amelyeknek egyébként nem szoktál! Hidd el, ez inspirálni fogja a gondolataidat, és sok örömet okoz majd! Csütörtökön és pénteken kevésbé megy majd jól a munka, ennek ellenére próbáld magad hasznossá tenni – magadért és a környezetedért egyaránt! A csillagok melletted állnak majd a hétvégén. Találj olyan tevékenységet, ami felpörget! Így nemcsak remek társaság leszel, de te is jól szórakozol majd!

Halak

Lehet, hogy hétfőn egy kicsit túl sokat pörögsz, de ne félj, ennek meg is lesz az eredménye! Próbálj a tökéletességre törekedni a hivatásodban, de csütörtökön és pénteken figyelj oda, mit árulsz el a munkádról! Akármivel töltöd is az időd, tartsd most nyitva a szemed! Mindenben csak akkor lehetsz biztos, ha a saját szemeddel látod!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X