Főoldal > EGÉSZSÉG > Nagy a popsid, vastag a felkarod? Így légy szexi és stílusos?

Nagy a popsid, vastag a felkarod? Így légy szexi és stílusos?

divatelhízottfelkarpopsi
0

Írta:

Ha nagy a popsid Ezt igen! Ha a természet kissé erősebb hátsóval áldott meg, ne keseredj el, válassz A-vonalú tunikákat és pamut anyagból készült kisruhákat, melyeket szűkebb szárú nadrágokkal érdemes kombinálnod. Ezeket csípőre helyezett, vastag, akár feltűnő színű övvel dobhatod fel. Viselj magas sarkú lábbeliket. Irányítsd a figyelmet a dekoltázsodra, viselj feltűnő, de nem túlságosan […]

Ha nagy a popsid

0013119_1.jpg ()

Ezt igen!
Ha a természet kissé erősebb hátsóval áldott meg, ne keseredj el, válassz A-vonalú tunikákat és pamut anyagból készült kisruhákat, melyeket szűkebb szárú nadrágokkal érdemes kombinálnod. Ezeket csípőre helyezett, vastag, akár feltűnő színű övvel dobhatod fel. Viselj magas sarkú lábbeliket. Irányítsd a figyelmet a dekoltázsodra, viselj feltűnő, de nem túlságosan hosszú nyakláncokat. Ha szoknyát hordasz, egy nagymintás vagy élénk színű harisnya a feneked helyett a lábadra terelheti a tekinteteket. (Ezt a megoldást csak akkor válaszd, ha a lábad karcsú.)

Ezt inkább ne!
Felejtsd el a derékra kötött pulóvereket, a nagy anyagtömeg kihangsúlyozza, amit rejtegetni szeretnél. A fényesen csillogó anyagok is ellenségeiddé válhatnak, és a fémes hatású övek is a feneked felé irányítják a figyelmet

Ha vastag a felkarod

Ezt igen!
Ha zavaróan vastagnak találod a felkarodat, viselj csónaknyakú, és ejtett vállú felsőket, hangsúlyozd a válladat és a dekoltázsodat. Kiegészítőnek válassz karkötőket, de ne vékony kis láncot, hanem köves, gyöngyös, feltűnő ékszert keress. A többsoros karkötő és a köves gyűrű kellemes harmóniát varázsolnak. Egy elegáns rövid ujjú ruhát könnyű, vállra ejtett kendővel tudsz feldobni.

Ezt inkább ne!
Az ujjatlan, spagettipántos és nyakba kötős felsők kihangsúlyozzák a felkarodat. A karkötők közül kerüld a fémes darabokat.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X