Főoldal > EGÉSZSÉG > Szakítás, szerelem vár rád? Az augusztusi érzelmi horoszkóp elárulja!

Szakítás, szerelem vár rád? Az augusztusi érzelmi horoszkóp elárulja!

ezotériahoroszkópwellness
0

Írta:

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)A házasságokban, párkapcsolatokban nyugalom várható, ehhez a biztosabbá váló anyagi helyzetetek is hozzájárul. Egy különleges esemény rendívül jó hatással lesz a kettőtök kapcsolatára. Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)Szépnek, okosnak, szexisnek és megbízhatónak talál valaki, és csakis utánad vágyakozik. Sajnos ingerültebb vagy az átlagosnál, ezért a stílusoddal okozhatsz néhány zord […]

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
A házasságokban, párkapcsolatokban nyugalom várható, ehhez a biztosabbá váló anyagi helyzetetek is hozzájárul. Egy különleges esemény rendívül jó hatással lesz a kettőtök kapcsolatára.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Szépnek, okosnak, szexisnek és megbízhatónak talál valaki, és csakis utánad vágyakozik. Sajnos ingerültebb vagy az átlagosnál, ezért a stílusoddal okozhatsz néhány zord napot magatoknak.

0012771_1.jpg ()

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
A házastársaddal feszült lesz a kapcsolatod, nincs türelmed hozzá. Ha titkos viszonyt folytatsz, eljön az idő, hogy bemutasd őt egy családtagnak.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Boldog leszel, de közben izgulsz is, hogy minden jól sikerüljön. A meghitt és őrült pillanatok váltakozására mindig emlékezni fogsz majd.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Házas- vagy élettársaddal harmonikus lesz a kapcsolatod, az anyagiak miatti vitákat most elfelejtheted. Gyermekeddel azonban a szokásosnál nehezebben boldogulsz, ami némi feszültséget okozhat.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
A szerelmi életedre nagy hatást gyakorol egy külföldön élő ember, akivel eddig is vonzódtatok egymáshoz, de nem történt közöttetek semmi komoly. Most megvan erre az esély.

0012771_2.jpg ()

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Most a szokásosnál erősebben vágysz a szeretetre, az ölelésekre, kedvesed pedig szívesen dédelget.

Halak (II. 19. – III. 20.)
A pároddal végre több időt tölthettek együtt, így nem érzed magányosnak magad. A külvilág számára is nyilvánvalóvá válik, milyen boldogok vagytok együtt.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Talán felfedezed végre azt az embert, akibe mélyen és őszintén bele tudnál szeretni.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Fülig szerelemes leszel, és boldognak érzed magad, aminek hatására már a közös jövőt tervezgeted. Ha most együtt mentek külföldre, fantasztikusan sikerülhet a nyaralás.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
A kedveseddel vagy a gyermekeddel töltött nyaralás feltölti lelki energiaraktáraidat. Most a többi családtagoddal is sok időt leszel együtt.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
A párkapcsolatodban féltékenység ütheti fel a fejét, és sajnos nem álltok a helyzet magaslatán, ha kommunikációról van szó. Idegességed miatt hajlamos vagy apróságokba belekötni, ami egyébként nem jellemző rád.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X