Főoldal > EGÉSZSÉG > A pasik 5 legérzékenyebb pontja

A pasik 5 legérzékenyebb pontja

erogén zónaférfiszex
0

Írta:

Unalmas a szexuális életed? Úgy érzed, párod nem foglalkozik eleget a testeddel, hanem rögtön rátér a lényegre? Gondold végig őszintén: te mikor részesítetted őt hosszas, izgalmas előjátékban? A tévhitekkel ellentétben ugyanis a férfiaknak nem csak egy olyan pontjuk van, amelyet érdemes simogatni! A Káma Szútra szerint legalább harminc apró területet kényeztethetsz. Hidd el: a párod […]

Unalmas a szexuális életed? Úgy érzed, párod nem foglalkozik eleget a testeddel, hanem rögtön rátér a lényegre? Gondold végig őszintén: te mikor részesítetted őt hosszas, izgalmas előjátékban? A tévhitekkel ellentétben ugyanis a férfiaknak nem csak egy olyan pontjuk van, amelyet érdemes simogatni! A Káma Szútra szerint legalább harminc apró területet kényeztethetsz. Hidd el: a párod nagyon hálás lesz érte! Összeállításunkból megtudhatod, melyek a legérzékenyebb erogén zónák!

1. erogén zóna: A fejbőr

Feszült és ideges, amikor hazaér a munkából, te viszont szerelmes összebújást terveztél estére? Akkor muszáj picit megnyugtatnod és ellazítanod a párodat, mielőtt az ágyba cipelnéd! A legjobb technika, ha elkezded simogatni, masszírozni a fejbőrét körkörös mozdulatokkal, mintha a haját mosnád! Emellett érdemes finom mozdulatokkal simogatnod a homlokát, a tarkóját és a fülei környékét. Ez utóbbi már nemcsak megnyugtatja őt, hanem stimulálja is – a fül ugyanis tele van idegvégződésekkel, ez a férfitest egyik legérzékenyebb pontja!

0013871_1.jpg ()

2. erogén zóna: A has

A keleti népek szerint a hasban található a test erőközpontja, és ez az a terület, amely a szexuális vágyat is vezérli. Keresd meg kedvesed hascsúcsát, amely közvetlenül a köldök alatt található! Ha ezt a területet simogatod, enyhén nyomogatod, aktivizálod a férfit – már csak azért is, mert a küldök alatti rész vészesen közel van a péniszhez!

3. erogén zóna:  A láb

Ritkán kényezteted kedvesed lábát, lábujjait? Pedig számos érzékeny idegvégződés található itt, amelyekkel érdemes egy kicsit bíbelődnöd, mielőtt rátértek a lényegre! A térdhajlat vagy a comb belsejének simogatása, csókolgatása például kifejezetten izgató lehet a férfi számára, de a lábujjak környéke is nagyon érzékeny terület!

4. erogén zóna: A kar

Hihetetlen, de a kar belső oldala kifejezetten fontos szerepet játszik az erotikában, itt fut ugyanis a szexualitás meridiánja, vagyis itt mozog a szexuális energia. A meridián hatással van a nemi szervek, a szív és a keringés működésére – vagyis szinte mindenre, ami kapcsolatban áll az izgalommal. Talán ennyi érv elég ahhoz, hogy legközelebb te is kezelésbe vedd párod karját: simogasd, szórd tele csókokkal!

5. erogén zóna: A fenék

Ugyan nálunk többnyire még mindig tabunak számít a férfifenék izgatása, a Káma Szútra követői már több száz éve rájöttek arra, hogy ez az egyik legérzékenyebb erogén zóna. A farpofák simogatása, gyengéd veregetése kifejezetten izgató lehet, ahogy a végbél és a herék közötti gáttájéké is. Itt van a legalsó gyökércsakra, ráadásul rengeteg idegvégződés található itt. Így ha azt szeretnéd, hogy a párod azonnal készen álljon a szexre, csak ezt a területet kell ingerelned!

+ 1 tuti izgató tipp:

  • Kapcsolj be valamilyen ellazító zenét, vetkőztesd le párodat, és kérd meg, feküdjön le az ágyra.
  • Nyomj egy kevés masszázsolajat a tenyeredbe.
  • Simogasd végig kedvesedet a feje búbjától a talpáig, közben pedig figyeld meg, melyik pont érintésénél feszül meg a teste, vagy sóhajt egyet halkan – valószínűleg ezek a legérzékenyebb erogén zónái.
  • Vedd kezelésbe az újonnan felfedezett erogén zónát, és egészen addig kényeztesd, amíg párod már nem bírja tovább…
  •  A simogatáshoz használhatsz selyemkendőt vagy puha anyagdarabot – de csak akkor, ha a kedvesed nem csiklandós, a nagy nevetés ugyanis lelohasztja a vágyat!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X