Főoldal > EGÉSZSÉG > Élj a saját bioritmusod szerint!

Élj a saját bioritmusod szerint!

bioritmusfogyókúraszex
0

Írta:

Látszólag ok nélkül rosszkedvű vagy, máskor pedig madarat lehetne fogatni veled? Egyik nap ingerlékeny vagy, másik nap pedig kenyérre lehet kenni? A válasz a saját bioritmusodban rejlik!Az emberi bioritmus erői ugyanis a születés napjától kezdve színesítik tetteinket, érzéseinket és gondolatainkat. Ezzel a mobiltelefonra letölthető programmal folyamatosan nyomon követheted a saját bioritmusodat, így választ kaphatsz az […]

0013697_1.jpg ()

Látszólag ok nélkül rosszkedvű vagy, máskor pedig madarat lehetne fogatni veled? Egyik nap ingerlékeny vagy, másik nap pedig kenyérre lehet kenni?
A válasz a saját bioritmusodban rejlik!
Az emberi bioritmus erői ugyanis a születés napjától kezdve színesítik tetteinket, érzéseinket és gondolatainkat. Ezzel a mobiltelefonra letölthető programmal folyamatosan nyomon követheted a saját bioritmusodat, így választ kaphatsz az eddig talán megmagyarázhatatlan kérdésekre!

Mit kell tenned?
Küldd el a BIOW szót a 06-90-643-456 telefonszámra és megkapod a Bioritmus programunkat.

További információk
Vásárlás előtt ellenőrizd, hogy készüléked alkalmas-e letöltésre, van-e érvényes WAP előfizetésed a szolgáltatódnál! Az SMS ára bruttó 480 forint (az ár az áfát tartalmazza).
Ügyfélszolgálatunk hétköznapokon reggel 8 és este 17 óra között közvetlenül, 17 óra és 8 óra között üzenetközponttal áll a rendelkezésedre a 06 1 4814644-es telefonszámon, vagy a nap 24 órájában az
info@vanabi.com  email címen.

Képek forrása: Profimedia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X