Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp szeptember 1-től

Heti horoszkóp szeptember 1-től

asztrológiaezotériahoroszkóp
0

Írta:

SzűzA hét elején valamiért nem leszel olyan átgondolt és éles eszű, mint máskor. Ezért ha döntést kell hoznod, mindenképpen kérd ki munkatársaid, barátaid véleményét, és alaposan gondold át döntésed előnyeit, hátrányait! Szerda, csütörtök és péntek környékén azonban már ne merülj bele a részletekbe, inkább nézd egészében a következményeket. Azon is érdemes elgondolkodnod, hogyan a döntésed […]

Szűz
A hét elején valamiért nem leszel olyan átgondolt és éles eszű, mint máskor. Ezért ha döntést kell hoznod, mindenképpen kérd ki munkatársaid, barátaid véleményét, és alaposan gondold át döntésed előnyeit, hátrányait! Szerda, csütörtök és péntek környékén azonban már ne merülj bele a részletekbe, inkább nézd egészében a következményeket. Azon is érdemes elgondolkodnod, hogyan a döntésed milyen érzést keltett benned! A hétvégédet semmiképpen se zsúfold tele programokkal és megoldandó feladatokkal! Legyen a szombat és a vasárnap nyugtató, pihentető!

Mérleg
Akármilyen esemény is lesz a hét elején, te ott leszel, és nem is akárhogyan! Te leszel a középpontban, árad feléd az emberek szeretete, te pedig istenien fogod érezni magad! Ám szerda környékén egy erős érzelmi hatás kerít majd hatalmába – időre lesz szükséged, hogy átgondold érzelmeidet, érzéseidet, még akkor is, ha ez első hallásra ijesztőnek tűnik! Mire eljön a hétvége, másra sem vágysz majd, mint hogy kimozdulj otthonról, és új dolgokat, helyeket, embereket ismerhess meg! Utána mindenképpen oszd meg élményeidet barátaiddal!

Skorpió
Ne vegetálj, hanem harcolj a jobb életért – ez a hét elejének mottója! Legsürgősebb tennivalód ugyanis az, hogy átgondold, mi az, amin változtatni szeretnél, és persze, hogy hogyan kezdhetsz neki a változtatásnak. Jól teszed, ha a terveidet szerdán, csütörtökön vagy pénteken kezded megvalósítani, ugyanis ezeken a napokon a csillagok segítenek majd neked! A kapcsolatodat szeretnéd forróbbá varázsolni, vagy a munkádat izgalmasabbá? Mindkettő sikerülni fog! Hétvégén hódolhatsz kedvenc szenvedélyednek, a vásárlásnak, de még mielőtt beszabadulsz az üzletekbe, alaposan gondold át, mire van feltétlenül szükséged!

Nyilas
Semmiképpen se hagyd ki a hét elején a társasági eseményeket, ugyanis te leszel a társaság középpontja, mozgatórugója! És akkor se lepődj meg, ha valaki pont veled osztja meg titkait, gondjait. Ha éppen új fészkedet alakítod ki, akkor ezt mindenképpen szerdán vagy a hét második felében tedd! Takaríts ki, szüntesd meg a rendetlenséget magad körül – ebben most még a csillagok is segítened neked jókora energiatöbblettel! Ezen a hétvégén fantasztikusan nézel majd ki, és így is fogod érezni magad. Engedj meg magadnak egy kis keresgélést: lehet, hogy valaki vagy valami nagyon értékeset találsz hétvégén magadnak!

Bak
Még éppen csak elkezdődött a hét, és te máris pörögsz, dolgozol vagy tanulsz – természetesen minden energiádat beleadva? És mi a helyzet a relaxációval, a pihenéssel? Hidd el, vannak olyan napok, amikor a kemény munka sokkal több bajt okoz, mintha inkább lazítanál egy kicsit – és ez a nap pont ilyen! Szerdától kezdve tényleg könnyűnek fogod érezni az életet, a csillagok ezen a héten ugyanis a te oldaladon állnak, legyen szó akár munkáról, akár szerelemről, akár a döntéseidről! Hétvégén akadályba ütközöl majd, de gondolj arra, hogy mindig létezik egy másik út!

Vízöntő
Valaki vagy valami nagyon felidegesít majd a hét elején, olyannyira, hogy úgy érzed, legszívesebben jól felpofoznád. Szerdától a főnököd a körmödre néz, valószínűleg alaposan megvizsgálja majd az általad végzett munkát. Ugyan a vizsgálódás fojtogató lehet, próbálj nem ellenőrzésként, hanem visszajelzésként gondolni rá! A visszajelzés pedig nagyon fontos, bármilyen állásod is van! Ha teheted, a hét vége felé mindenképpen szakíts időt a magánéletedre! Ezen a hétvégén kifejezetten jól fogod magad érezni a bőrödben, és szerencsére ez az érzés jó sokáig fog tartani!

Halak
Utálsz szívességet vagy kölcsönt kérni másoktól? Nos, akkor végy erőt magadon, mert a hét elején eljön a „visszafizetés” ideje! Bátran kérj pénzt vagy segítséget a szeretteidtől és barátaidtól, mindenki szívesen ad majd neked, hiszen tudják, te is mindent megteszel értük, ha nehéz helyzetbe kerülnek! Szerdán mindenképpen tisztáznod kell egy cikis helyzetet, még mielőtt baj lenne belőle. Ha mégsem sikerül megbeszélned a dolgokat az illetővel, akkor csendben vonulj vissza! Bár első ránézésre a hétvégéd nem tűnik túl pihentetőnek vagy szórakoztatónak, pozitív hozzáállásoddal és jókedveddel a legjobbat hozod ki belőle!

Kos
A hét elején ne csak magadra, hanem másokra is gondolj – légy egy kicsit önzetlen és segítőkész, a jó tettektől nagyon elégedettnek fogod érezni magad! Szerda táján azt veszed majd észre, hogy sok olyan dolgot temetsz el magadban, amelyek később bajt okozhatnak. Szánj időt az átgondolásukra, adj esélyt magadnak arra, hogy feldolgozhasd a történteket! Ne aggódj, a hétvége nem tartogat számodra ilyen nehéz döntéseket – könnyű és inspiráló napoknak nézel elébe! Töltsd el valami hasznossal és szórakoztatóval: menj el valahová táncolni, vagy ismerj meg valakit közelebbről!

Bika
A csillagok azt mutatják, hogy a hét elején sok szórakoztató feladat és igazi izgalom vár rád: próbálj ki egy új sportágat, ülj be egy félelmetes filmre vagy csinálj bármit, ami akciódús és izgalmas! Szerda, csütörtök és péntek környékén úgy érzed majd, hogy a sok-sok kötelezettség közül már ki sem látsz. A helyzet valóban aggasztó, de legalább arra késztet téged, hogy végre mindenkivel személyesen megbeszéld a problémákat. Nyugodtan kérj tanácsot a barátaidtól, segíteni fognak! A hétvégén valami nagyon érdekes fog történni veled – ugorj bele!

Ikrek
Beszélgess az emberi kapcsolatokról, az ismerkedésről, az érzelmekről – a hét eleje számodra ugyanis erről fog szólni! Mivel nagyon sok energiával rendelkezel ebben a napokban, gondold át, mit akarsz először elintézni – mindenképpen használd ki az erődet! Szerdától egy kicsit nyugodj le, figyelj meg másokat, és tanulj tőlük! Pozitív emberi kapcsolataid a hétvégén virágozni fognak, de azt is észreveszed majd, ha valakinek a személyisége nagyon távol áll a tiedtől.

Rák
Sajnos a hét eleje nem lesz olyan nyugtató, pihentető és stresszmentes, mint amilyennek eltervezted, de minden bonyodalmat szépen elsimítasz majd, ne aggódj! A hét második felében nem ártana kiöntened a szívedet valakinek, aki közel áll hozzád – ha bent tartod a problémákat és az érzéseket, abból semmi jó nem származik. A hosszú munkahét után kényeztesd magad egy tökéletes hétvégével: ehhez csak a kedvenc barátaid, sok-sok szórakozás és egy kicsi egyedül töltött idő kell!

Oroszlán
A hét eleje számodra nem a munkáról szól majd – de ha dolgozni nem is mész, legalább szervezz valamilyen utolsó nyári programot, pikniket vagy egy csillagfényes sétát! A szerelem a levegőben lóg, ezért nem árt, ha kihasználod! A hét második felében azonban kicsit ki kell szakítanod magad a szerelmi légkörből, ugyanis a családodnak szüksége lehet a támogatásodra. Jobb, ha résen leszel a munkahelyeden is, a hét második felében ugyanis valaki megpróbálja majd aláásni a pozíciódat! Tedd egyértelművé, hogy tudod, miben sántikál az illető, és figyeled. Hétvégén is forrni fogsz az indulatoktól – szabadulj meg a feszültségtől egy kis kalandtúrával!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X