Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp szeptember 29-től

Heti horoszkóp szeptember 29-től

asztrológiahetihoroszkóp
0

Írta:

KosNe lepődj meg, ha hétfőn és kedden egy kicsit másképp alakulnak majd a dolgok, mint ahogy eredetileg tervezted! Vigyázz, mert ha csak a saját fejed után mész, azzal valami nagyon fontosat szalaszthatsz el! A következő napokban te magad is meglepődsz majd érzelmeid hevességén. A dolgok most egy kicsit homályosak körülötted, ezért jobban jársz, ha egy […]

0014413_1.jpg ()

Kos
Ne lepődj meg, ha hétfőn és kedden egy kicsit másképp alakulnak majd a dolgok, mint ahogy eredetileg tervezted! Vigyázz, mert ha csak a saját fejed után mész, azzal valami nagyon fontosat szalaszthatsz el!
A következő napokban te magad is meglepődsz majd érzelmeid hevességén. A dolgok most egy kicsit homályosak körülötted, ezért jobban jársz, ha egy kicsit a háttérbe húzódsz. Szedd össze egy kicsit magad, és ne cselekedj meggondolatlanul! Péntektől már képes leszel reálisan értékelni a helyzetedet – itt az alkalom, mérlegeld a lehetőségeidet és az esélyeid!

0014413_2.jpg ()

Bika
A hét elején készen kell állnod egy különös jel fogadására! Vedd észre a szokatlan dolgokat, eseményeket és embereket – no és persze találd meg a titok nyitját! Szerdán egy kicsit elpártolnak tőled a csillagok, de ez az állapot szerencsére nem tart sokáig.
A saját érzéseid és mások visszajelzései segítségével most nagyon ráérezhetsz arra, ami körülötted zajlik. Azért légy egy kicsit óvatos – nem biztos, hogy éppen a legmegfelelőbb embert akarod a bizalmadba avatni! A hétvégéd is a gondolatok jegyében telik majd – vizsgáld felül néhány korábbi elméletedet, mert elképesztő összefüggésekre bukkanhatsz!

0014413_3.jpg ()

Ikrek
A hét jelmondata: párosan szép az élet! Jól alakul majd a párkapcsolatod, és a munkádban is nagyon eredményes leszel, ha egy megfelelő partnerrel dolgozol. Szerdán viszont néhány dolgot újra át kell gondolnod – ne rohanj fejjel a falnak! Nyújts segítő kezet annak, aki valamit kér tőled – most az sem mentség, ha elfoglalt vagy! És hogy hétvégre mit ígérnek a csillagok? Engedd ki a kezedből az irányítást egy időre – ha hagyod magad befolyásolni, az több élvezettel kecsegtet, mintha a saját elképzeléseid mellett eresztenél gyökeret!

0014413_4.jpg ()

Rák
Valami nem úgy történik, ahogy szeretnéd? Talán most úgy érzed, hogy leküzdhetetlen akadályok tornyosulnak előtted, de légy egy kicsit türelmes, és a dolgok maguktól is elrendeződnek. Sőt, akár valami sokkal jobb is kisülhet az egészből!
Szerdán és csütörtökön biztosan nem óvatoskodsz majd, és néhány merész lépésre is elszánod magad – ne aggódj, a megérzéseid segítenek majd a helyes döntésben! Előfordulhat, hogy valaki a tetteid mozgatórugóiról faggat – készülj fel erre, és legyen kéznél a megfelelő válasz! A hétvégén a sok munkádért járó jutalmat is kiélvezheted végre – itt az idő, érezd jól magad!

0014413_5.jpg ()

Oroszlán
Hétfőn és kedden talán nem lesz ínyedre, hogy a mobiltelefonod és a laptopod uralja az életedet, de hidd el, rengeteg előnyöd származhat még abból, ha most elérhető vagy!
Ezen a héten valaki vagy valami váratlanul felbukkanhat a múltadból. Ez biztosan meglep majd, de azért próbálj felkészülni a találkozásra! Sokat kell még fejlődnöd ahhoz, hogy teljesen lezárd magadban ezt az ügyet, ezért próbálj most inkább a jelenre koncentrálni! Péntekre és a hétvégére már csupa jót ígérnek a csillagok – a szerelmi életedben például teljesen új fejezet nyílhat, akár párkapcsolatban élsz, akár szingli vagy!

0014413_6.jpg ()

Szűz
Tanuld meg végre megkülönböztetni a bolhától az elefántot! El kell tudnod dönteni, mi az, ami érdemes arra, hogy egyáltalán foglalkozz vele – az apróságok miatt pedig ne görcsölj!  
Szerda-csütörtök tájékán igazat kell majd adnod valakinek, akivel nem értesz egyet. Az életünk örök tanulás, ígyhát nem baj, ha időnként megváltoztatod a véleményedet! A hétvégén rúgj ki egy kicsit a hámból – ezt most a csillagok is maximálisan támogatják! Nem tarthatsz mindig mindent az ellenőrzésed alatt – engedd el magad, és szórakozz!

0014413_7.jpg ()

Mérleg
A csillagok szerint pompásan indul majd a heted, de most a remek kommunikációs képességedre, az energiádra és a megérzéseidre is nagy szükséged lesz! Szerdától viszont ne ragadj le a felszínen, próbálj egy kicsit a dolgok mélyére nézni!
Egy régi ügy még mindig nyomaszt? Itt az ideje, hogy elfelejtsd a múltat – vond le a tanulságot és lépj tovább! A hétvégén próbálj egy kicsit megnyílni – most nyugodtan megoszthatod másokkal is azt, ami a szívedet nyomja!

0014413_8.jpg ()

Skorpió
Légy körültekintő, ha a héten választásra kerül a sor – a jó döntésekhez időre van szükség! Sokat segíthet, ha egy másik (vagy egy harmadik) véleményt is megismersz, mielőtt elköteleződsz, de akkor sem lehet nagy baj, ha csak a saját ösztöneidre hagyatkozol.
Ha szerelemre, vagy csak egy kis kalandra vágysz, akkor tudd, hogy az emberek most nagyon erősen vonzódnak hozzád! A hétvégén viszont vegyél vissza egy kicsit a tempóból! Ha teheted, töltsd az idődet a családoddal, hiszen az ilyen pillanatokból lehet a legjobban töltekezni!

0014413_9.jpg ()

Nyilas
Mintha a csillagok ezüsttálcán kínálnák neked a lehetőségeket – tessék, válogass! Bár ezek a döntések nagyon izgalmasak lehetnek, sok idődet igénybe veheti, míg végül határozol. Szerdán és csütörtökön sok érdekességet tudhatsz meg a tudatalattid működéséről. Jegyezd fel az álmaidat, és próbáld megfejteni a jelentésüket – ne lepődj meg, ha olyasmire is fény derül, amire nem számítottál!
Péntektől kezdve már nem lesz ennyire „misztikus” az életed, ám annál több szórakozás vár majd rád! Ne felejtsd el, hogy bulizás közben is érhetnek meglepetések – légy nyitott ezekre, hiszen ebből nagyon jó dolgok sülhetnek ki!

0014413_10.jpg ()

Bak
A hét elején sajnos néhány kisebb akadályba ütközhetsz – kicsúszhatsz az időből, vagy elmulaszthatsz néhány fontos találkozást… Ne aggódj, ezek a nehézségek csak átmenetiek – semmiképpen se mondj le a céltól, amit kitűztél magad elé!
Szerdától kezdve koncentrálj egy kicsit a barátaidra – élvezzenek most a privát kapcsolataid elsőbbséget! Pénteken és a hétvégén lehet, hogy néhány centivel a föld felett jársz, de ez most nem feltétlenül baj – a valósággal ráérsz később foglalkozni, addig pedig élvezd az édes álmodozást!

Vízöntő
El kellene gondolkodnod azon, vajon elég jól ismered-e magad – akár az érzelmeidről, akár a gondolataidról van szó. Ha elég nyitott vagy, a héten egy új kapcsolat kialakítására van lehetőséged – ebből lehet, hogy nagyon sokat profitálhatsz még!
Szerda-csütörtök táján talán kevésbé leszel sikeres bizonyos területeken, de azért ne add fel a küzdelmet! Próbáld most olyanokkal tölteni az idődet, akikkel bátran megoszthatod a gondolataidat. Inspiráló lehet, ha egy kicsit kimozdulsz otthonról – ettől hatalmas lendületet kaphatsz a hétvégére!

Halak
Próbáld te magad megválasztani azt, amivel foglalkozni szeretnél – pórul járhatsz, ha más dönti el ezt helyetted! Mi (vagy ki) az, ami most a leginkább lenyűgöz? Próbáld most megszerezni magadnak azt, amire (vagy akire) a fogad fáj!
Szerdától kezdve mindenki egy kicsit túlérzékeny lesz – természetesen téged is beleértve. Ha valaki a véleményedet kérdezi, inkább a pozitívumokat emeld ki, ez az időszak ugyanis nem kedvez a kemény kritikának. A csillagok azt súgják, hogy most minden az időzítésen múlik!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X