Főoldal > EGÉSZSÉG > Mit üzennek a csillagok? Heti horoszkóp szeptember 22-től

Mit üzennek a csillagok? Heti horoszkóp szeptember 22-től

diétafogyókúra
0

Írta:

Kos Ha a csillagok nem hazudnak, a hét elején bővelkedsz majd az energiában. Alaposan gondold meg, mire fordítod az erődet, melyek a legsürgősebb, legfontosabb tennivalóid, amik nem tűrnek halasztást! Szerdán és csütörtökön az érzelmeid kerülnek előtérbe! Lázban égsz majd, és számos lehetőséged lesz új kapcsolatok kötésére, vagy a régiek megújítására. Péntektől azonban csak pihenned kell […]

0014187_1.jpg ()

Kos
Ha a csillagok nem hazudnak, a hét elején bővelkedsz majd az energiában. Alaposan gondold meg, mire fordítod az erődet, melyek a legsürgősebb, legfontosabb tennivalóid, amik nem tűrnek halasztást! Szerdán és csütörtökön az érzelmeid kerülnek előtérbe! Lázban égsz majd, és számos lehetőséged lesz új kapcsolatok kötésére, vagy a régiek megújítására. Péntektől azonban csak pihenned kell és kitisztítani gondolataidat: ne kritizálj senkit, inkább próbálj meg pozitívan gondolkodni!

0014187_2.jpg ()

Bika
Csendesedj el, pihend ki magad alaposan – ez a feladatod a hét elejére! Menj el sétálni, vagy beszélgess nagyokat a barátaiddal, a problémák kibeszélése jól fog esni neked is, nekik is! Ezekben a napokban tele leszel pozitív energiával, úgyhogy használd ki! A hét második felében pozitív változások állnak be a szerelmi életedben is – lehet, hogy régi kapcsolatod újra szenvedélyessé válik? A hétvégén lesz időd átgondolni, hogy szíved választottja valóban tudja-e, mennyire szereted!

0014187_3.jpg ()

Ikrek
Nem lesz kedved társaságba menni, beszélgetni, szórakozni a hét elején, de nem baj. Azt tedd, ami jólesik, és ha ez a magány, akkor zárd magadra az ajtót, bújj vissza az ágyadba, és merülj el kedvenc könyvedben! A szerda és a csütörtök sokkal alkalmasabb lesz számodra az érdekes beszélgetésekre, a munkára és minden egyébre. Aki ebben az időszakban leül veled egy jó traccspartira, nem fogja megbánni – sőt! A kommunikációról fog szólni a hétvégéd is, de fogadj meg egy tanácsot: ne jártasd feleslegesen a szád, koncentrálj a fő mondanivalódra!

0014187_4.jpg ()

Rák
Merj harcolni az álmaidért, a hét elején erre ugyanis bőven lesz lehetőséged! A csillagok támogatják minden lépésedet – légy nyugodtan nagyravágyó, tegyél meg mindent a jövőd érdekében! Szerda és csütörtök táján sok-sok energiád lesz, a feladatod csak annyi, hogy eldöntsd, mire koncentrálsz a következő napokban! Válassz ki egy-két munkával kapcsolatos vagy magánéleti tennivalót, és ülj le átgondolni, hogyan fogod elintézni!

0014187_5.jpg ()

Oroszlán
A hét nem a megszokott módon kezdődik, de ne aggódj, így is végrehajthatod azt, amit célul tűztél ki magadnak! Ha ezekben a napokban csendesen, de kitartóan dolgozol, nagyon sokat tanulhatsz mind a munkádról, mind pedig az emberi kapcsolatokról! Szerdán és csütörtökön a középpontba kerülsz – vedd elő a legvonzóbb mosolyodat és a legelőnyösebb ruhadarabjaidat! Ne félj a megmérettetéstől, tele leszel energiával! Az embereknek tetszeni fog a kisugárzásod, a nagylelkűséged, valamint az ötleteid. Hétvégén azonban csak pihenj – lehet, hogy egy szépségkúra is rádférne!

0014187_6.jpg ()

Szűz
A hét elején egyszerre leszel tudatos, határozott és idealista, ez pedig győztes egyveleg! Most komoly előrelépéseket tehetsz a munkádban! Ne ijedj meg a kihívásoktól, nyugodtan tedd magasra a lécet, használd ki a találékonyságodat! Szerdán vagy csütörtökön szóba kerülnek olyan tervek is, amelyeken eddig nem gondolkodtál – ne ijedj meg tőlük, te mindent sikerre viszel! Próbálj meg nyugodt és rugalmas lenni a hét második felében, ugyanis komoly terhelésnek leszel kitéve! Ha szükséged van rá, a feszültség ellen harcolj egyszerű önnyugtató technikákkal! A hétvégéd viszont tökéletes lesz: lazának, szexisnek és okosnak érezheted magad!

0014187_7.jpg ()

Mérleg
Sok-sok munkahelyi feladat és magánéleti vita vár rád a hét elején, amelyekre nehéz lesz időt szakítanod, de muszáj! Ennek ellenére ne idegeskedj: szerda és csütörtök táján a csillagok megkönyörülnek rajtad, lesz egy kis szabadidőd, jobb lesz a kedved, ráadásul tele leszel kreatív energiával! Ezt pedig ki kell használnod, mind a munkádban, mind a szerelemi életedben! Hétvégén viszont pihenj meg egy kicsit – hogy jobban átlásd a világot, csendesedj el, hallgass és láss!

0014187_8.jpg ()

Skorpió
Beosztani minden egyes percet, és mindent hamarabb elintézni, mint ahogy kellene – a hét elején úgy gondolod majd, ezek vezetnek sikerre. Szerdán és csütörtökön az időbeosztásnál jóval nehezebb döntéseket kell hoznod, itt az ideje, hogy elgondolkodj a jövődről! A munkád ezen a héten komoly frusztrációt okozhat, de ne hagyd, hogy a szorongás eluralkodjon rajtad, mert annak egészségügyi következményei is lehetnek! Mozogj egy kicsit, így könnyedén kiengedheted magadból a gőzt! Pénteken rád mosolyognak a csillagok: akármihez fogsz, minden sikerülni fog!

0014187_9.jpg ()

Nyilas
A hét elején olyan témákról is muszáj lesz beszélgetned a munkatársaiddal, amelyeket utálsz – fejtsd ki a véleményed, és hallgasd meg másokét is! Számíts rá, hogy a következő napokban hihetetlen dolgok történhetnek veled: az agyad folyamatosan dolgozni fog, remek megérzéseid lesznek, és tudni fogod, mikor érdemes beleugrani egy új vállalkozásba! Nemcsak jó tervekkel leszel gazdagabb, de az egészet élvezetesnek is tartod majd! A hétvégéd kevésbé lesz szórakoztató: el kell intézned a fontos ügyeket. Alapszabály: ne halogasd a feladataidat!

0014187_10.jpg ()

Bak
Ugyan a tavasz még nagyon távol van, érdemes egy kis házimunkát végezned! Takaríts ki, dobáld ki a régi, nem használt dolgaidat – amíg ugyanis ezt nem teszed meg, teljes szívvel nem tudsz belekezdeni semmi újba! Szerda és csütörtök táján valaki nagyon rád akaszkodik – nyugodtan tisztázd az illetővel, hogy zavar, ha folyton a nyomodban jár! A hétvégéd nagyon jónak ígérkezik, sok mindenre futja majd az energiádból: munkára, magánéletre és szórakozásra is!

Vízöntő
Meghökkentő mennyiségű új információt kapsz a hét elején, amelyekkel nehéz lesz megbirkóznod. Még mielőtt megijedsz, vésd az eszedbe: sohasem vagy egyedül, úgyhogy ha úgy érzed, ki kell beszélned magad, tárcsázd kedvenc barátod, családtagod, ismerősöd telefonszámát! Szerdára szerencsére feltöltődsz energiával! Valaki vagy valami nagy kihívás elé állít téged a hét második felében, de ne ijedj meg a feladattól, menni fog! A hétvégéd a sok-sok apró elintéznivalókról szól majd!

Halak
Van olyan dolog az életedben, amin változtatni szeretnél? Ha van, most láss neki a változtatásokhoz, ugyanis minden tényező a segítségedre lesz – főleg akkor, ha szeretteidhez fűződő viszonyodról van szó! A következő napokban túl sok tennivaló szakad majd rád, ennek köszönhetően pedig vagy egész nap pörögni fogsz, vagy egyik percről a másikra kiborulsz a stressztől! Hétvégén már ne gondolkodj túl sokat a kapcsolataidon és a munkádon, inkább hagyd, hadd sodorjon magával a nagybetűs élet!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X