Főoldal > EGÉSZSÉG > 3 kihagyhatatlan olvasnivaló a szexről

3 kihagyhatatlan olvasnivaló a szexről

könyvolvasnivalószex
0

Írta:

Szeretsz olvasni? Szeretnéd fejleszteni a szexuális kultúrádat, és kíváncsi arra is, hogy más nők hogyan viszonyulnak a szexhez? Íme, három igazán remek könyv a szexről! Laura D.: Szex és tandíj – egy diákprostituált igaz története A Szex és tandíj című könyv Franciaországban hatalmas botrányt kavart – az igaz történeten alapuló regény ugyanis egy egyetemista prostituáltról […]

Szeretsz olvasni? Szeretnéd fejleszteni a szexuális kultúrádat, és kíváncsi arra is, hogy más nők hogyan viszonyulnak a szexhez? Íme, három igazán remek könyv a szexről!

0014977_1.jpg ()

Laura D.: Szex és tandíj – egy diákprostituált igaz története

A Szex és tandíj című könyv Franciaországban hatalmas botrányt kavart – az igaz történeten alapuló regény ugyanis egy egyetemista prostituáltról szól. A főhőse, Laura az egyetemi tandíjra ás az albérletre valót a testével keresi meg – a nappal az előadásokon jegyzetelő lány esténként a kuncsaftokat fogadja.
A felmérések szerint Laura története korántsem egyedülálló – Franciaországban körülbelül 40.000 diákprostituált él! A Szex és tandíj nemcsak azért jó könyv, mert fontos társadalmi problémákat feszeget, hanem rendkívül szórakoztató is – egyetemista lányoknak kötelező olvasmány!
A könyvről bővebben az Ulpius-ház oldalán olvashatsz – katt ide!

 

Mantak és Maneewan Chia – Dougles és Rachel Carlton Abrams: A multiorgazmusos pár

0014977_2.jpg ()

A multiorgazmusos pár nem is igazán az orgazmusról szól – a szerzők az ősi taoista tanokra támaszkodva azoknak szeretnének segítséget nyújtani, akik a szexualitást spirituális élményként szeretnék megélni. 
A többszörös orgazmusra való képesség a férfiaknál és a nőknél is megtanulható – így a párok akár a végtelenségig nyújthatják a szeretkezést, és leírhatatlan gyönyörökben részesíthetik egymást. Ezt a könyvet akkor is ajánljuk, ha multiorgazmus nélkül is elégedett vagy a szexuális életeddel – az itt található módszerek segítségével ugyanis sokkal mélyebbé és intenzívebbé tehető a párkapcsolatod!
A könyvről bővebben a Lunarimpex Kiadó oldalán olvashatsz – katt ide!

0014977_3.jpg ()

Abby Lee: Hol jár az eszem?

Abby Lee The Girl with a One-Track Mind című blogja Nagy-Brittanniában zajos sikert aratott – a könyvváltozat magyarul Hol jár az eszem? címmel jelent meg. A szerző –  valódi nevén Zoe Margolis – leplezetlen őszinteséggel számol be egyéjszakás kalandjairól és alkalmi pasijai furcsa, néha bizarr szexuális szokásairól.
Az évezredek óta rögzült sztereotípiákkal szembenézve Zoe azt állítja, hogy a nőknek ugyanolyan joguk van a szexre pusztán szórakozásként tekinteni, mint a férfiaknak. Bátor, szókimondó könyv, bevállalós, feminista csajoknak!
Bővebben a könyvről a Jaffa Kiadó oldalán – katt ide!  

Nyitókép forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X