Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 kiábrándító hiba a körömápolásban

4 kiábrándító hiba a körömápolásban

durva hibákkörömápolástrend
0

Írta:

1. Kopott, lepattogzott lakk A körömápolási bakik rangsorában a lepattogzott lakk az előkelő első helyre került – nincs kiábrándítóbb ugyanis, mint amikor egy csinos és jól öltözött nő kopott körömfestékkel jelenik meg… Ne mondj le a szép körmökről akkor sem, ha sok olyan tevékenységet végzel, ami árt a lakkozásnak (pl. mosogatás). Ebben az esetben színtelen […]

1. Kopott, lepattogzott lakk

A körömápolási bakik rangsorában a lepattogzott lakk az előkelő első helyre került – nincs kiábrándítóbb ugyanis, mint amikor egy csinos és jól öltözött nő kopott körömfestékkel jelenik meg… Ne mondj le a szép körmökről akkor sem, ha sok olyan tevékenységet végzel, ami árt a lakkozásnak (pl. mosogatás). Ebben az esetben színtelen lakkot használj, vagy a lakknál jóval tartósabb körömzselét próbáld ki!

0014126_1.jpg ()

2. Lerágott körmök

A pszichológusok a körömrágást a szorongás egyik tünetének tartják – vagy talán csak könnyebb a körmeidet tövig rágni, mint reszelővel és kisollóval igazgatni? Bármi legyen is a körömrágás oka, mindenképp szokj le róla! Csak heti néhány percet kell a manikűrözésre szánnod – egy kis odafigyeléssel a természetes, rövid köröm is nagyon szép lehet!

3. Harsány és ízléstelen

Kedvenced a pink, netán odavagy a neonszínekért? Ha jól is állnak a harsány színű pólók, a körmeidet akkor sem érdemes rikítóra pingálnod. Ha nem akarsz róluk lemondani, akkor szigorúan csak egy fergeteges buli előtt próbáld ki őket. Ezzel szemben a munkanapokon felejtsd el őket!

+1. Hegyesre reszelt karom

Felejtsd el! Régen trendi volt a hegyes köröm, ma már nem az. Minél hegyesebbre formálod, annál kiábrándítóbb a látvány. Ha mindezt megfejeled egy ízléstelen körömlakkal, nincs az a jóérzésű férfi, aki odalenne érted! Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen körömformát szeretnél, irány a legközelebbi pedikűrös. 

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X