Főoldal > EGÉSZSÉG > Anális szex lelki sérülések nélkül

Anális szex lelki sérülések nélkül

férfiorgazmuspárkapcsolatszex
0

Írta:

Mindenki szereti az anális szexet? Mivel az anális szex sok kultúrában és vallásban még mindig tabunak számít, egyáltalán nem lehetsz biztos benne, hogy a partnered szeretné kipróbálni! Mindkettőtöknek őszintén akarnia kell a szex ezen formáját, különben mind lelkileg, mind testileg sérüléseket fogtok szerezni. Az idegesség hatására a végbél záróizmai ugyanis összehúzódhatnak, így vagy lehetetlenné válik […]

Mindenki szereti az anális szexet?

Mivel az anális szex sok kultúrában és vallásban még mindig tabunak számít, egyáltalán nem lehetsz biztos benne, hogy a partnered szeretné kipróbálni! Mindkettőtöknek őszintén akarnia kell a szex ezen formáját, különben mind lelkileg, mind testileg sérüléseket fogtok szerezni. Az idegesség hatására a végbél záróizmai ugyanis összehúzódhatnak, így vagy lehetetlenné válik a behatolás, vagy nagy fájdalommal jár.

Tipp: A legfontosabb, hogy a szeretkezés előtt alaposan beszéljétek át a témát – meglepetésszerűen semmi esetre se rukkolj elő a dologgal! Ha fejben mindent rendeztetek, akkor a testeteket is készítsétek fel az anális szexre: koncentráljatok az előjátékra, ami ilyenkor a legfontosabb!

  

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X