Főoldal > EGÉSZSÉG > Az orális szex szépíti a bőrt és egészséges?

Az orális szex szépíti a bőrt és egészséges?

orális szexpárkapcsolatszex
0

Írta:

Az orális szex szépíti a bőrt és egészséges? A sperma néhány alkalom után megszépíti a bőrt, elmulasztja a pattanásokat, és erősíti a szervezetet? Te is bizonyára hallottál már ilyen és ehhez hasonló megállapításokat? Azért az arckrémedet és a vitaminokat ne dobd ki – ezeket az állítólagos pozitív hatásokat ugyanis még senki sem tudta tudományosan alátámasztani! Az […]

Az orális szex szépíti a bőrt és egészséges?

A sperma néhány alkalom után megszépíti a bőrt, elmulasztja a pattanásokat, és erősíti a szervezetet? Te is bizonyára hallottál már ilyen és ehhez hasonló megállapításokat? Azért az arckrémedet és a vitaminokat ne dobd ki – ezeket az állítólagos pozitív hatásokat ugyanis még senki sem tudta tudományosan alátámasztani! Az ondóban fehérje, víz, kevés só és fruktóz van: ez a keverék pedig nem tartozik a legtáplálóbb anyagok közé főleg ilyen pici mennyiségben.

0014729_1.jpg ()

Spermiumok a szorongás és depresszió ellen!

A kutatók azt viszont már bebizonyították, hogy a spermában lévő hormonok – ha bejutnak a női testbe, akár a vaginán, akár a szájon keresztül – pár óra alatt a véráramba kerülnek, és elűzik a szorongást és a depressziót!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X