Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp október 20-tól

Heti horoszkóp október 20-tól

csillagálláshoroszkópkarrierpárkapcsolat
0

Írta:

Kos Ha mostanában csupa kellemetlen dolog történik veled, ne keresd a bűnbakot – inkább gondold át, vajon ezekkel az eseményekkel mire akar ráébreszteni az univerzum! A hét elején töprengj el azon, hogy mit kell még megtanulnod az életről, az emberekről és az érzelmekről! Ha rájöttél, a hét közepén már minden ügyed simábban alakul majd! Hétvégén […]

0014944_1.jpg ()

Kos

Ha mostanában csupa kellemetlen dolog történik veled, ne keresd a bűnbakot – inkább gondold át, vajon ezekkel az eseményekkel mire akar ráébreszteni az univerzum! A hét elején töprengj el azon, hogy mit kell még megtanulnod az életről, az emberekről és az érzelmekről! Ha rájöttél, a hét közepén már minden ügyed simábban alakul majd! Hétvégén részed lehet egy spontán partiban, ezért szombaton és vasárnap legyen a szekrényben olyan ruha, amely illik az alkalomhoz!

0014944_2.jpg ()

Bika

A hét elején rosszkedvű és pesszimista leszel – de ne hagyd, hogy ez a rossz hangulat eluralkodjon rajtad! A legjobb fegyver a levertség ellen, ha sétálsz egy jó nagyot, aztán megfőzöd magadnak a kedvenc ételedet! Ha ezek után már kicsit jobb passzban vagy, gondolkozz el azon, hogyan változtass az életeden, hogyan lehetnél még boldogabb! Hétvégén azt is gondold át, hogy vajon nem a sok munka megy-e a magánélet rovására!

0014944_3.jpg ()

Ikrek

Valaki nem úgy bánik veled mostanában, ahogy megérdemelnéd? Végre rájöttél! Töprengj el ezen és harcolj a jobb bánásmódért – mert megérdemled! Ne aggódj akkor sem, ha az őszinte beszélgetések ellenére még rosszabbra fordulna a helyzet! Ez így szokott lenni, ám szerdán már érezni fogod, ahogy egy picit minden jobbá válik! Hétvégén pihenj: ehhez csak jó barátokra, jó programokra és a kedvenc ételeidre van szükség!

0014944_4.jpg ()

Rák

A pénz valóban nem minden, de ha nincs belőle elég, az alaposan rányomhatja bélyegét a mindennapokra. Hétfőn sajnos minden energiádat anyagi gondjaid megoldására kell fordítanod – próbáld visszafogni kiadásaidat, még ha komoly kísértéseknek is vagy kitéve! Szerdán és csütörtökön minden eddiginél erősebben csábít majd az üzletek választéka, de te légy erős: csak azt vedd meg, amire a háztartásban feltétlenül szükség van! Hétvégén kérdezd meg barátaidat, ők hogyan takarékoskodnak – lehet, hogy elleshetsz tőlük néhány jó technikát!

0014944_5.jpg ()

Oroszlán

Gondolkodj hosszútávon, és igazítsd ehhez a terveidet is – ez a hét feladata számodra. Ez azt jelenti, hogy néhány, számodra fontos dologról le kell mondanod. Hidd el: megéri! A hét közepe kifejezetten kellemesen telik majd, sok apró, vidám élményben lesz részed: tölts el egy jókedvű ebédidőt a munkatársaiddal! Hogy a hangulatod még jobb legyen, menj el egy jóga- vagy táncórára, a mozgás ugyanis felfrissíti az elmédet és a testedet is! A hétvégéd szóljon a barátokról, a társaságról – mozdulj ki és hódíts!

0014944_6.jpg ()

Szűz

Úgy emlékszel, minden feladatodat megoldottad, mégis olyan érzésed van, mintha valamit elfelejtettél volna? Hétfőn kétszer is ellenőrizd a munkádat – ezzel elkerülheted a hibákat, és a lelkiismereted is megnyugszik. A hét közepén szervezd kicsit másképp a napjaidat: légy spontán, nevess jó nagyokat, tegyél olyan dolgokat, amilyeneket még sohasem! A hétvégét szánd a következő néhány nap megtervezésére, főleg akkor, ha sok partira, összejövetelre vagy hivatalos!

0014944_7.jpg ()

Mérleg

Kimerültnek és fáradtnak érzed magad? Itt az idő, hogy kicsit változtass az életviteleden! Mindenki szeret a barátaival és a rokonaival lenni, szórakozni, bulikra járni, de ezek hamar kifáraszthatják az embert! Kicsit lassíts: nem kell minden este elmenned otthonról, a csütörtök például tökéletes alkalom lesz arra, hogy újra ráérezz az otthoni pihenés örömére! Nézz meg egy filmet, süppedj bele kedvenc fotelodba, és élvezd, hogy otthon vagy! Gyűjts erőt a hétvégére, ugyanis komoly feladatod lesz: át kell gondolnod, hogyan hozhatod ismét egyensúlyba az életedet!

0014944_8.jpg ()

Skorpió

Mi mindent hagytam ki az életemből? Miért voltak jók annyira az iskolás évek? – folyton ilyen kérdésekre keresed a választ? A nosztalgikus érzések néha kellemesek, de  rosszul teszed, ha állandóan a múlt jó vagy rossz eseményein rágódsz! A hét második felében a múltidézés helyett inkább foglalkozz a testeddel, ez ugyanis rögtön jó kedvre derít – az úszás vagy a jógázás helyre billentheti a hangulatodat! A hétvégén érezd jól magad: találkozz a barátaiddal, beszélgessetek nagyokat! Ennél nincs is jobb program!

0014944_9.jpg ()

Nyilas

Az ördög nem alszik – semmiképpen se feledd ezt hétfőn, amikor  valamilyen kényes témában kell nyilatkoznod! Szerdán foglalkozz magaddal is: néha megéri, ha szeretteidnek nyíltan bevallod, mire lenne szükséged a tökéletes boldogsághoz! Így magadban is tisztázhatod a szükségleteidet, és péntekre tökéletesen átlátod majd egész életedet! A hétvégéd sajnos nem a pihenésről, hanem a munkáról fog szólni – a céges kiránduláson vagy tréningen nagy szükséged lesz a koncentrációra!

0014944_10.jpg ()

Bak

Ne kapkodj – mielőtt újabb nagy odafigyelést kívánó tervekbe kezdesz, zárd le a már meglévő ügyeket! Ellenőrizd, hogy mindent elintéztél-e ezekkel kapcsolatban, és csak ezután – szerdán vagy csütörtökön – kezdj dolgozni a legújabb ötleteden! A hét végén egy beszélgetés során kellemetlen helyzetbe keveredhetsz. Fogadd meg a tanácsot: ha egy témáról nem tudsz eleget, inkább hallgass! Szombaton  nyugodtan tedd próbára a határaidat: menj el például egy keményebb jógaedzésre! A vasárnapod viszont szóljon a kényeztetésről: dőlj hátra, és pihenj!

Vízöntő

Magabiztos vagy és kicsit a nagyravágyó, de hétfőn mégis döntésképtelen leszel egy bizonyos ügyben. Ne siettess semmitt, alaposan gondold át választásod előnyeit és hátrányait! Ha tisztán látod a helyzetet, a hét közepén már sokkal több lehetőség tárul fel előtted! Pénteken és szombaton engedd át magad a kreativitásnak, szervezz ötletes programokat, készíts új dolgokat – élvezni fogod!  A kellemes napok után jön a feketeleves: vasárnap muszáj foglalkoznod a számlákkal és az elintézendő hivatali ügyekkel!

Halak

Egy nagy feladatba kezdtél bele? Ha a hét elején váratlan akadályba ütközöl, ne ess rögtön kétségbe, inkább használd ki a következő néhány napot a lehetséges megoldások feltérképezésére! Attól sem szabad megijedned, ha rájössz, hogy félsz a sikertől! Ez legalább annyira természetes érzés, mint a hibáktól való félelem! Lehet, hogy csak egy kis megerősítésre van szükséged – ha már régóta tervezed, hogy visszamész tanulni, akkor most tedd meg, ez ugyanis extra önbizalmat adhat neked! A vasárnapot szánd fizikai munkára: kertészkedj, barkácsolj vagy tégy bármit, ami elvonja gondolataidat a problémákról!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X