Főoldal > EGÉSZSÉG > Érzelmi horoszkóp a Nyilas havára

Érzelmi horoszkóp a Nyilas havára

ezotériahoroszkóppárkapcsolat
0

Írta:

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)Érzelmek: Ebben a hónapban nem tudod teljesen elengedni magad, mert nagy nyomás nehezedik rád. A családod tagjaira ezúttal nem számíthatsz, viszont a partnered segít neked, és ezért hálás leszel neki.Wellness-tipp: Az olajos magvak, különösen a mogyorófélék igen gazdagok B- és E-vitaminban, nyomelemekben és zsírsavakban. Rendszeres fogyasztásuk erősíti a koncentrációs készséged […]

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Érzelmek: Ebben a hónapban nem tudod teljesen elengedni magad, mert nagy nyomás nehezedik rád. A családod tagjaira ezúttal nem számíthatsz, viszont a partnered segít neked, és ezért hálás leszel neki.
Wellness-tipp: Az olajos magvak, különösen a mogyorófélék igen gazdagok B- és E-vitaminban, nyomelemekben és zsírsavakban. Rendszeres fogyasztásuk erősíti a koncentrációs készséged és nyugtatja az idegeidet, ami jól jöhet a nehéz pillanatokban.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Érzelmek: Talán kicsit félsz az ünnepektől, és a bulikban sem érzed olyan jól magad, mint korábban szoktad. Jobban élvezed, ha a háttérben maradhatsz, vagy ha szolidan ünnepelhetsz azokkal, akiket igazán szeretsz.
Wellness-tipp: Egy-egy kimerítő nap után nyújtózz el a fürdőkádban sok-sok gyertya és karácsonyra emlékeztető illatok társaságában.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Érzelmek: Talán idén zárod először úgy az évet, hogy nem az lesz a fontos, hogy a barátaid vagy egy nagyobb közösség tagjai között töltsd az idődet, hanem a rokonaiddal és a kedveseddel.
Wellness-tipp: Mozogj mindennap, és ne fogyassz túlságosan nehéz ételeket, mert ezek most a szokásosnál jobban megviselik a szervezeted. Segíthet, ha a teádat szegfűszeggel ízesíted, és lassan kortyolod.

Halak (II. 19. – III. 20.)
Érzelmek: Nagy hatást gyakorol rád, hogy újra összetalálkozol egy olyan emberrel, akivel régen szoros kapcsolatban voltatok. Ez a találkozás, valamint az emlékek hol sírásra görbítik a szád, hol mosolyt csalnak az arcodra.
Wellness-tipp: A súlyzós alakformálás jót tenne neked, próbáld meg legyőzni a lustaságodat, mert ha így folytatod, le kell cserélned a ruhatárad.

0015783_1.jpg ()

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Érzelmek: Házas- vagy élettársaddal a kapcsolatod romantikus lesz. Olyan nagy közöttetek az összhang, hogy nincs az a harmadik, aki be tudna furakodni közétek.
Wellness-tipp: A szabadban végzett testmozgás jó hatást gyakorol az idegeidre, és nem utolsósorban az izmaidra. Még jobban érezheted magad, ha nem egyedül sportolsz.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Érzelmek: Foglalkozz misztikus témákkal, mert ezekhez most különleges érzéked van. Talán még magyarázatot kapsz arra a szerelmi kapcsolatra is, amelyből tudod, hogy szabadulnod kéne, de mégsem megy.
Wellness-tipp: A zenére végzett mozgás felszabadít, és még a párkapcsolatodra is pozitív hatást gyakorol. Mindegy, hogy hastánc, indiai tánc, vagy más egyéb mellett döntesz, a lényeg, hogy táncolj.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Érzelmek: Szíved csordultig lesz szeretettel, mindezt a környezetedben élők is megérzik, ezért harmonikus lesz velük a viszonyod. Boldoggá tesz, hogy végre értékelni kezd az a családtagod is, aki eddig lebecsült téged.
Wellness-tipp: Jót tenne neked a talpreflex-masszázs, nemcsak ellazítana, hanem olyan egészségi problémára is fényt derítene, amelyről eddig nem tudtál, csak érezted, valami nincs rendben.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Érzelmek: Óriási energiával, hallatlanul nagy optimizmussal rendelkezel, és ez átsegít minden nehézségen. Sőt, másoknak is tudsz adni belőlük.
Wellness-tipp: Ajánlott mozgásforma számodra a vízi torna, ebben a közegben sokkal könnyebb elvégezni a gyakorlatokat, mint a szárazföldön, mégis alaposan elfáradsz a végére.

0015783_2.jpg ()

Oroszlán (VII. 23. – VII. 23.)
Érzelmek: A szerelemben nem alakul minden az elvárásaid szerint. Ha szülő vagy, esetleg babát vársz, kicsit nyűgösebb lehetsz a szokásosnál, és elvárod, hogy a környezeted alkalmazkodjon hozzád.
Wellness-tipp: Jót tenne neked és párodnak egy hosszú hétvége olyan fürdőhelyen, amelynek megnyugtató a mikroklímája. Hegyvidéken, vízesések vagy nagyobb tavak mellett magasabb a levegőben a negatív ionok koncentrációja, ami hatékonyan oldja a stresszt.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Érzelmek: Kicsit nyomottabb vagy az átlagosnál, talán azért, mert nem lazíthatsz még. Össze kell szedned az erődet, hogy ne lássa senki a fáradtságodat, hiszen másoknak is te adhatsz erőt.
Wellness-tipp: Vegyél egy angyalkártyacsomagot, amely kiváló segédeszköz az angyali jóslatok értelmezéséhez.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Érzelmek: Romantikus szerelmi kapcsolat miatt a mennyben érezheted magad. Imádni fogod a kedvesedet, és semmi más nem érdekel, csak hogy vele lehess. Talán még füllenteni is fogsz miatta.
Wellness-tipp: Foglalkozz többet magaddal, a külsőddel, a szépségeddel, mert a szépítő kezelések hatása most különösen jól érvényesül nálad. Leghatékonyabb egy bőrfeszesítő kúra lehet.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Érzelmek: Csodálatos ajándékkal lep meg a kedvesed, és ez boldoggá tesz téged. A családtagjaiddal gyengéd és odaadó leszel, a tenyereden hordod őket.
Wellness-tipp: Ha még nem kezdtél bele a lúgosításba, akkor itt az ideje. Hatására megszűnik a fáradtságérzeted, elmúlnak a gyomor- és emésztési panaszaid, és a szemed alól is eltűnnek a karikák.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X