Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp november 10-től

Heti horoszkóp november 10-től

asztrológiaezotériahoroszkóp
0

Írta:

KosHétfőn egy kis visszaesésre kell számítanod, ám ha minden energiádat latba veted, csütörtökre ismét beindulnak majd a dolgaid! Látnod kell, hogy a helyes megoldáshoz többféle út is vezethet – ez azonban nem bonyolultabbá, hanem izgalmasabbá teszi a feladatot! A hétvégén hamis információkkal akarnak majd megtéveszteni – légy nagyon óvatos, és ne dőlj be mindennek, amit […]

0015430_1.jpg ()

Kos
Hétfőn egy kis visszaesésre kell számítanod, ám ha minden energiádat latba veted, csütörtökre ismét beindulnak majd a dolgaid! Látnod kell, hogy a helyes megoldáshoz többféle út is vezethet – ez azonban nem bonyolultabbá, hanem izgalmasabbá teszi a feladatot!
A hétvégén hamis információkkal akarnak majd megtéveszteni – légy nagyon óvatos, és ne dőlj be mindennek, amit mások összehordanak!

0015430_2.jpg ()

Bika
Úgy véled, végre szert tettél bizonyos tudásra, vagy sikerült alaposan kiismerned valakit? Ne lepődj meg most semmin – bármikor kiderülhet, hogy az ismereteid egy fabatkát sem érnek!
Az igazán bölcs ember tudja, hogy a tudása sosem lehet teljes. Inkább csak részigazságokat fogadj el, de ne kelljen folyton védekező-állásban lenned! A hétvége a kommunikáció jegyében telik – ne lepődj meg, ha néhány információhoz egészen szokatlan forrásból jutsz majd!

0015430_3.jpg ()

Ikrek
Megerősítésre mindenkinek szüksége van – ne csodálkozz tehát, ha te is nagyon vágysz a dicséretre. A hét folyamán azonban rá kell ébredned, hogy nem a mások véleménye, hanem az önmagadról alkotott kép a legfontosabb. Ne felejtsd el kellően megjutalmazni magadat, ha sikeres vagy valamiben!
A hétvégéd igazán jól alakul majd – egy kicsit csípd ki magad, még akkor is, ha nincs különleges alkalom! Flörtölj, ragyogj, szórakozz – így a mindennapi teendők is sokkal elviselhetőbbnek tűnnek majd!

0015430_4.jpg ()

Rák
Ne ragaszkodj mereven az elképzeléseidhez, ha a megvalósításukra nincsen semmi esély! Ha az egyik módszer nem vezet célra, próbálkozz egy másikkal – ez izgalmasabbá és hatékonyabbá is teszi a munkádat! 
Akármiről legyen is szó, szerdán és csütörtökön már bátran lehetsz kitartó! A hétvégén figyelj oda arra, hogy mit mondasz – ha nem tudsz egy fontos kérdésre azonnal felelni, akkor inkább kérj egy kis haladékot!

0015430_5.jpg ()

Oroszlán
A hét elején légy egy kicsit pimasz, és mondd ki bátran, bármit is gondolsz! A keresetlen őszinteség nagyon felszabadulttá tesz majd, de kedden és szerdán fogd vissza magad egy kicsit – próbálj tekintettel lenni mások érzéseire is!
Most ne ugorj bele olyasmibe, amiből nem tudod, hogy mi sülhet ki! A hétvégén nagyon ügyesnek kell lenned, ha érzelmi dolgok kerülnek szóba. Egy kis humor a kényes kérdésekben is csodát tehet!

0015430_6.jpg ()

Szűz
Hétfőn tedd fel magadnak a kérdést – vajon hogyan tehetnéd egyszerűbbé az életedet? Kedden és szerdán majd rá kell jönnöd arra, hogy az „egyszerű” nem azonos a „könnyűvel” – így még az is elképzelhető, hogy a sikerért keményebben kell dolgoznod, mint eddig bármikor!
A nyugalmadnak és a megbízhatóságodnak köszönhetően mások szemében is példaképpé válhatsz. Próbálj megfelelni a rólad kialakult képnek – ha a véleményedet kérik, légy őszinte, de ne kezdj el prédikálni!

0015430_7.jpg ()

Mérleg
Hétfőn és kedden jobban jársz, ha nem evezel ismeretlen vizekre – ne szégyelld, ha most jobban esik a biztonságos partszakaszon evezni, és a bevált módszerekre támaszkodni!
A hét közepe táján viszont merj belevágni a nehezebbnek tűnő feladatokba is, hiszen talán éppen ezek segítségével érhetsz el gyorsabb eredményt! A hétvégén beszéld át a problémáidat a családoddal és a barátaiddal – vagy ha jobban esik, keresd elő a rég elfeledett naplódat!

0015430_8.jpg ()

Skorpió
Sokszor egyáltalán nem vagyunk tisztában azzal, hogy miben vagyunk igazán jók. Próbáld egy jó barátod szemével figyelni magad – vajon mi az, amit ő szeret benned? Fogadd el, hogy rengeteg szerethető tulajdonságod van!
Csütörtökön és pénteken légy nagyon őszinte, de figyelj oda arra, hogy hogyan mondod el a véleményed – egy kis kedvesség sokat segíthet a dologban! A hétvége legyen a lazításé, a szerelemé és a kikapcsolódásé – egy puha takaró, egy csésze forró tea, és a szeretteid társasága lesz most minden, amire szükséged van!

0015430_9.jpg ()

Nyilas
Természetes emberi igényünk, hogy változni és fejlődni akarunk – ennek te is szükségét érzed most, különösen hétfőn és kedden. Ne feledd: ahhoz, hogy bármit is változtass, azt is tudnod kell, hogy ebben a percben ki vagy te!
A dolgok legtöbbször mennek a maguk útján – tehát nem biztos, hogy a siker csak a te erőfeszítésednek köszönhető! Pénteken és szombaton próbáld kibeszélni magadból mindazt, ami a szívedet nyomja – no és persze tölts minél több időt a családoddal!  

Bak
A környezeted szellemi és lelki egészségedre is nagy hatással van. Káosz uralkodik az otthonodban? Ha igen, ne csodálkozz, hogy te sem vagy a legjobb formában!
A hét első felében tegyél egy kis rendet magad körül: takarítsd ki a hálószobát, mosogasd el a felhalmozott szennyes edényt, és főzz valami finomat! Ha mindent helyére került, pénteken már a szellemi megmérettetésekben is sikeres lehetsz – akár egy munkahelyi vitáról, akár bonyolult családi problémák megoldásáról van szó, sziporkázni fogsz!  

0015430_10.jpg ()

Vízöntő
Ne mondj automatikusan nemet bizonyos lehetőségekre – adj egy kis esélyt az új dolgoknak is! A változás természetesen kockázattal jár, de így a sikerre is sokkal nagyobb lesz az esélyed!
A lehetőségek már csütörtökön és pénteken megtalálnak, de ha még nem vagy biztos abban, hogy merre indulj, akkor merj némi gondolkodási időt kérni! A hétvégén vonulj vissza, és fordítsd a szabadidődet csendes elmélkedésre – erre az otthonod bármelyik eldugott zuga alkalmas lehet!

Halak
Az önjutalmazás és büntetés helyett próbáld inkább állandó, pozitív hozzáállásra sarkallni magad! A legfontosabb, hogy te magad higgy a munkád eredményességében, hiszen csak így várhatod el, hogy mások is bízzanak benned!
Gondold végig, mi mindent kell még tenned, hogy célhoz érj? A hétvégén nyugodtan oszd meg másokkal is a gondolataidat, időnként azonban lassíts egy kicsit, és használd ki a nyugalmasabb perceket!

Képek forrása: Profimedia.hu


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X