Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp november 17-től

Heti horoszkóp november 17-től

csillagáálláshoroszkóp
0

Írta:

Kos A meggondolatlan kapkodás soha nem vezet sikerre – a hét elején te is meg fogod tapasztalni, mennyire igaz ez a mondás! Hétfőn és kedden ugyanis több ügyet akarsz egyszerre elintézni, ami szerdára feszültté és fáradttá tesz majd! Gondolkodj okosan: reggel tervezd meg, melyek azok a feladatok, amelyeket minél hamarabb meg kell oldani, és mit […]

0015548_1.jpg ()

Kos

A meggondolatlan kapkodás soha nem vezet sikerre – a hét elején te is meg fogod tapasztalni, mennyire igaz ez a mondás! Hétfőn és kedden ugyanis több ügyet akarsz egyszerre elintézni, ami szerdára feszültté és fáradttá tesz majd! Gondolkodj okosan: reggel tervezd meg, melyek azok a feladatok, amelyeket minél hamarabb meg kell oldani, és mit halaszthatsz másnapra! A munkahét végén lazíts! Ehhez most olyan elfoglaltságot találsz, amely energetizál, és jókedvre derít! A hétvégén sok meghívásnak kellene eleget tenned, de csak oda menj el, ahova tényleg szeretnél!

0015548_2.jpg ()

Bika

Tudod, milyen fontos az, hogy köszönetet mondj? Nemcsak másoknak, hanem saját magadnak is az elért teljesítményeidért, az univerzumnak minden apró örömért! Használd a hét első felét arra, hogy köszönetet mondj az olyan apró örömökért, mint egy jó vicc, egy kellemes délután vagy egy hosszú beszélgetés! A hét második felében használd ki a szabadidődet: maradj otthon, töltődj fel, és találd meg a lelki egyensúlyt!

0015548_3.jpg ()

Ikrek

Vitád van valakivel? Ezt a konfliktust okosabban kell megoldanod, mint az eddigieket! Próbáld beleélni magad a másik helyzetébe, gondolkozz azon, hogy ő vajon mit gondolhat, mit érezhet! Teljesen így sem fogod megérteni a másik álláspontját, de megakadályozhatod, hogy a konfliktus komoly problémává váljon! Csütörtökön tégy valami jót: adakozz, segíts a rászorulóknak, vagy tisztítsd meg a szeméttől az utcát, ahol laksz! A hétvégén vigyázz a pletykával: ne adj tovább semmilyen titkot, mert gondod lehet belőle!

0015548_4.jpg ()

Rák

Egyszerűbbé és kevésbé fárasztóvá szeretnéd tenni az életedet? Akkor adj le egy picit a maximalizmusodból – lehet, hogy sok a munka a cégnél, de nem mindent neked kell megoldanod! A hét elején pihenj minél többet, semmiképpen se hajtsd magad túl, mert rossz vége lehet! A hét második felében minden a kapcsolataidról és legfőképpen a családodról szól majd – gondold át, kivel milyen a viszonyod, és kell-e valamin változtatni! A hétvégét töltsd a szeretteiddel, hiszen téged ez tölt fel leginkább energiával!

0015548_5.jpg ()

Oroszlán

A hét elején a szerencsecsillagaid melletted állnak: sok pozitív visszajelzést kapsz a munkádról! Vigyázz, a sok-sok dicséret nyomasztóvá és ijesztővé is válhat, ezért a hét második felében fújd ki magad – csak apró elintéznivalókkal foglalkozz, a fontos feladatok megoldásába most ne kezdj bele! A hétvégén is lazíthatsz, hiszen lesz időd rá! Beszélgess minél többet olyan emberrel, akik maguk is hasonlóan nagy elismerést kaptak munkájukról a közelmúltban – lesd el tőlük, ők hogyan dolgozták fel a történteket!

0015548_6.jpg ()

Szűz

A hét elején elmélkedő, töprengő hangulatban leszel, így könnyen eszedbe juthatnak a baráti, szerelmi kapcsolataid, illetve a családodhoz fűződő viszonyod. Légy hálás azért, hogy ennyi ember áll melletted, akik mindenben támogatnak téged, és örülj annak, hogy nem vagy egyedül! A hét második felében szerencsére számos alkalmad lesz a szeretteiddel megünnepelni azt, hogy együtt vagytok – hívd össze a barátaidat és családtagjaidat, beszélgessetek, szórakozzatok! Használj ki minden pillanatot, amikor velük lehetsz!

0015548_7.jpg ()

Mérleg

Hétfőn fontos dologra ébredsz rá: a környezeted egészen másképp értékeli tetteidet, mint ahogy te szeretnéd! Ez azonban ne befolyásoljon téged: a jövőben is legjobb meggyőződésed szerint végezd a dolgodat, ne érdekeljen, hogy a többiek mit gondolnak rólad! Ezentúl is hallgass a megérzéseidre: péntekre látni fogod kitartásod pozitív eredményeit! Hétvégén jutalmazd meg magad! Tedd azt, amihez legjobban értesz, és amit a legjobban élvezel: szórakozz, nevess és beszélgess nagyokat szeretteiddel!

0015548_8.jpg ()

Skorpió

A csodák valóra válhatnak – ez lesz a hét mottója számodra! Lehet, hogy hétfőn még nem egészen érted majd, miért érvényes ez a mondás a te életedre, de szerdára rá fogsz jönnji, hogy bármilyen jó dolgot elérhetsz, csak akarnod kell! Csütörtökön és pénteken gondold át, mi minden sikerült eddig: vedd számba a legkisebb sikert is! A hétvégét töltsd a szeretteiddel, a családoddal: beszélgessetek, sétáljatok, nevessetek nagyokat!

0015548_9.jpg ()

Nyilas

Azt hiszed, csak egy telitalálatos lottó vidíthatna fel ezen a héten leginkább? Gyorsan változtass gondolkodásmódodon: próbáld egy kicsit másképp szemlélni a világot és az életet! Örülj az olyan pici dolgoknak is, mint egy szabad ülőhely a buszon, egy csésze finom tea, vagy egy hosszú beszélgetés egy régi ismerőssel! Ha ezeket az apró örömöket észreveszed, hidd el, sokkal pozitívabbnak és szebbnek látod majd a világot – ráadásul ezt az érzést átragasztod majd a körülötted élőkre is!

0015548_10.jpg ()

Bak

Azt hiszed, hogy rajtad kívül mindenkinek minden sikerül? Nyomd el magadban az önsajnálatot, az ugyanis nem vezet sehová – ez lesz a legfontosabb feladatod a hét első felében! Gondold át, mi mindened van, minek kellene örülnöd: ez erőt adhat a munkához, a mindennapokhoz! Ha úgy könnyebb, hívd segítségül a művészetet, az alkotás öröme ugyanis feledtet minden rosszat!  A hétvégéd kellemes, csendes lesz – beszélgess nagyokat a legjobb barátaiddal!

Vízöntő

Itt az ideje, hogy tégy valamit önmagadért! Ne halogasd tovább az olyan dolgokat, amelyek jól esnének mind a testednek, mind a lelkednek – vedd meg és olvasd el azt a könyvet, amely már régóta érdekel, játssz egyet a kertben a kutyával ahelyett, hogy a tévét bámulnád, és készíts magadnak valamilyen egészséges, finom vacsorát a gyorsételek helyett! A hét második felében bőven lesz időd önmagaddal foglalkozni: rád fér egy kis feltöltődés, hogy aztán megújult erővel vághass bele a munkába!

Halak

Hétfőn a sors egy olyan személyt, eseményt vagy tárgyat sodor újra az utadba, amelyet mindig is elutasítottál. Ne légy dühös, nem véletlenül történt ez veled – szerdára tisztán fogod  látni, hogy ez a bizonyos dolog óriási lehetőségeket rejt magában, csak eddig nem vetted észre! Még a héten kezdj vele valamit: gondolkozz, tűnődj azon, hogyan tehetné jobbá az életedet ez a lehetőség! A hétvégén semmiképpen se maradj otthon, inkább menj társaságba, és bulizz hatalmasat!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X