Főoldal > EGÉSZSÉG > Pasiszemmel – Így lehetsz tökéletes szexpartner

Pasiszemmel – Így lehetsz tökéletes szexpartner

férfipárkapcsolatszex
0

Írta:

A férfiak azt szeretik, ha egy nő úrinő a társaságban, háziasszony a konyhában, és szexistennő a hálószobában – tartja a régi magyar mondás. De vajon ma is így van ez? Vajon tüzes szeretőnek vagy visszafogott partnernek kell lenned az ágyban ahhoz, hogy egy életre meghódítsd a kiszemelt férfit? A Wellnesscafe megkért pár pasit, mondja el […]

A férfiak azt szeretik, ha egy nő úrinő a társaságban, háziasszony a konyhában, és szexistennő a hálószobában – tartja a régi magyar mondás. De vajon ma is így van ez? Vajon tüzes szeretőnek vagy visszafogott partnernek kell lenned az ágyban ahhoz, hogy egy életre meghódítsd a kiszemelt férfit? A Wellnesscafe megkért pár pasit, mondja el a véleményét arról, hogy milyen a tökéletes nő szex közben!

0015579_1.jpg ()

1. Szexisen, de nem közönségesen 
Légy szexis az ágyban, de ne lépd át a közönségesség határát – tanácsolják a megkérdezett férfiak. Estére bújj szexis fehérneműbe, és egy-egy szexuális segédeszközt is bevethetsz az izgalmas együttlétért, de ne ess túlzásokba! A szexfilmekből felesleges ellesned a kéjes lihegéseket és a sikolyokat, mert mesterkéltté és nevetségessé teszik az együttlétet. Légy természetes, a színészkedés helyett a valódi élvezetre koncentrálj!

2. Fogadd el a testedet!
Az érzéki és szexis nő úgy fogadja el a testét, ahogy van – állítják a pasik. Lehet, hogy van egy kis felesleg a csípődön, picit narancsbőrös a feneked, és a melled is lehetne egy-két számmal nagyobb, de nagy hiba, ha szex előtt/közben/után felhívod erre partnered figyelmét. Hiszen éppen az ágyban hancúroztok, ez pedig annak a jele, hogy olyannak szeret téged, amilyen vagy! Ha mindig azért szorongsz, hogy milyen csúnya a tested, nem tudod átadni magadat a szeretkezésnek és az élvezetnek! Panaszkodás helyett inkább irány az edzőterem!

3. Élvezd a szexet
Nincs is annál nagyobb dicséret egy férfi számára, ha látja, hogy partnere élvezi a szeretkezést! Ezért ha végre ágyba kerülsz a pasiddal, próbálj meg teljesen ellazulni! Verd ki a fejedből a halaszthatatlan tennivalókat és a gondokat, csak az együttlétre koncentrálj – egy hosszú, izgató előjáték segíthet az ellazulásban! Sok nőnek az orgazmus elérésével is gondjai vannak – ha te is közéjük tartozol, kezdd el tornáztatni PC-izmaidat, amelyek többek között a nemi öröm eléréséért is felelősek!

4. Ki mered mondani, hogy mit kívánsz
Nem kell mindig arra várnod, hogy a pasid kezdeményezze a szexet, és azt sem kell mindig rábíznod, hogy hol és milyen pózban szeretkezzetek! Merd kimondani, ha kívánod a szexet (küldj neki egy szexi sms-t, vagy ha hazajön, egyszerűen húzd be a hálószobába), és azt is nyugodtan add tudtára, hogy milyen érintéseket, simogatásokat kívánsz! Ha valamit nem jól csinál az ágyban, kedvesen magyarázd el neki, hogy mivel tud neked igazán nagy örömet okozni!

5. Képes vagy megújulni
A tökéletes nő mindig képes a megújulásra, a szex terén is – állítják az általunk megkérdezett férfiak. Mindegy, hogy egy eddig nem próbált pózzal, egy szexis fehérneművel vagy egy új helyszínnel fűszerezed meg szexuális életeteket, a hatás nem marad el! A szex legnagyobb ellensége ugyanis a megszokás – úgyhogy érdemes időről időre olyan dolgokat kitalálnod, amelyek izgalmassá és újszerűvé tehetik a szeretkezést! 

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X