Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp december 1-től

Heti horoszkóp december 1-től

férfihoroszkóppárkapcsolat
0

Írta:

Kos Itt az idő, hogy leállj az őrült tempójú munkával, és magával az élettel foglalkozz – élvezd ki az egészen apró örömöket is! A hét közepétől bővelkedni fogsz a kreatív energiában: óriási ötletek pattannak ki a fejedből, ám arra figyelj, hogy ne ugorj bele azonnal a megvalósításukba! Hagyj egy kis időt magadnak, gondold át alaposan […]

0015851_1.jpg ()

Kos

Itt az idő, hogy leállj az őrült tempójú munkával, és magával az élettel foglalkozz – élvezd ki az egészen apró örömöket is! A hét közepétől bővelkedni fogsz a kreatív energiában: óriási ötletek pattannak ki a fejedből, ám arra figyelj, hogy ne ugorj bele azonnal a megvalósításukba! Hagyj egy kis időt magadnak, gondold át alaposan a terveidet! Tartalékold az energiáidat, mert a hétvégéd nem lesz pihentető. Sőt! A rokonok néha kifejezetten idegesítőek tudnak lenni – ezt most te is megtapasztalhatod!

0015851_2.jpg ()

Bika

Akárcsak egy szabadnap, olyan lesz a hétfői napod: felszabadultnak és boldognak érzed majd magad. A pozitív energia valósággal körülvesz téged! Tárolj el belőle minél többet, a hét hátralévő napjaiban ugyanis szükséged lesz az erőre – a munkahelyeden pletykálhatnak rólad, de ne bánkódj a rosszmájú megjegyzések miatt, inkább nyíltan kérdezd meg az ellened áskálódókat, hogy mi a bajuk veled! Hétvégén vedd körbe magad a legkedvesebb barátaiddal! Tőlük csak szeretetet fogsz kapni!

0015851_3.jpg ()

Ikrek

Nehéz lesz a hétfőd: egy hozzád közel álló emberrel vitáid lehetnek. Légy nagyon óvatos, ha szópárbajra kerül sor, nehogy értelmetlen és durva veszekedéssé fajuljon a konfliktus! Most minden eddiginél nagyobb szükséged van a türelmedre! A hét közepén már jobb passzban leszel: olyan információ- és ötletforrásokat találsz, amelyeket könnyen hasznosíthatsz! Sok-sok energiád lesz, így könnyen befogadod a különleges, érdekes ötleteket is. Sőt! A hétvégén nagy változtatásokba fogsz bele. Légy megfontolt, bármit is teszel – döntésed ugyanis előre nem látható következményekkel járhat!

0015851_4.jpg ()

Rák

Nem fogsz unatkozni a hét elején: egyre furcsább dolgok történnek körülötted, a barátaid, és szeretteid körül! A nem mindennapi eseményekre nem mindennapi megoldást kell találnod – de ne aggódj, minden problémát sikerül elsimítanod! Ne lepődj meg, ha nem érzed magad túl jól a barátaid társaságában – most nem vagytok egy hullámhosszon, de ez hamar elmúlik! A hét utolsó napjaiban rengeteg energiád lesz! Most fogsz igazán rájönni, hogy a legmerészebb álmaidat is meg tudod valósítani, csak akarnod kell!

0015851_5.jpg ()

Oroszlán

Mindenen és mindenkin felidegesíted magad a hét elején, és semmi nincs, ami le tudna nyugtatni téged! Add ki magadból a mérgedet, ülj le, és gondold át, mennyire jelentéktelen dolgokon fortyansz föl azonnal! Kedden és szerdán muszáj foglalkoznod a szeretteiddel, mert valahol probléma van – beszélgess nagyokat a családtagjaiddal, most szükségük van rád! A kétkedés ugyan nem jellemző rád, a hétvégén szükséged lesz rá: nagy konfliktusokat kerülhetsz el, ha rájössz, hogy nem mind arany, ami fénylik!

0015851_6.jpg ()

Szűz

A kitartó munka meghozza a gyümölcsét – a hét elején sok-sok dicséretre, sőt jutalomra is számíthatsz a munkahelyeden! Itt az idő, hogy egy kicsit elgondolkodj a jövődön, a hét közepét mintha csak a nagy változtatások előkészítésére teremtették volna! Tűnődj el azon, vajon szellemileg kielégít-e a munkád, meg vagy-e elégedve az általad betöltött poszttal, és hogy a munkahelyed által megkívánt munkasebességet bírod-e hosszú távon. Próbálj őszinte válaszokat találni a kérdésekre, és merj változtatni!

0015851_7.jpg ()

Mérleg

Ugye ismered a saját határaidat? Ha nem, ideje végiggondolnod, bírod-e a folytonos rohanást, a feszített tempót, mert nagyon könnyen frusztrálttá és kimerültté válhatsz. A hét közepén szerencsére pozitív változás áll be az életedben: elönt a pozitív energia, és ez hatással lesz a gondolkodásodra és a társasági kapcsolataidra is! Akár egy új románc is kialakulhat, ha elég nyitott vagy rá! A hét utolsó napjaiban vigyázz, mit mondasz – könnyen előfordulhat, hogy utólag rájössz, hogy nem neked volt igazad valamivel kapcsolatban!

0015851_8.jpg ()

Skorpió

Ideges és vitatkozós hangulatban kezded a hetet, de a negatív érzések szerencsére gyorsan elmúlnak, vagy könnyen fel tudod magadban dolgozni azokat. A hét közepén valaki féltékenykedni kezd rád: lehet, hogy az egyik legjobb barátod, de az is lehet, hogy a családod egyik gyermektagja. Nem tudod, hogyan kezeld a helyzetet? Szerencsére az idő megoldja helyetted a konflitkust,  a probléma magától megoldódik! A hétvégén igazán kreatív leszel – jobbnál jobb ötletek és tervek pattannak ki a fejedből!

0015851_9.jpg ()

Nyilas

Fáradt és lehangolt vagy a hét elején? Bármennyire nem érzel magadban elég energiát egy mély beszélgetéshez vagy vitához, bizonyos magánéleti lépéseket meg kell tenned most – csak így lehet újra harmónia az érzelmi életedben! Kedden és szerdán sok érdekes emberrel találkozol majd, akikkel minden perc igazi élvezet lesz! Ahogy a hétvége közeleg, elvesztesz egy számodra fontos dolgot, ez pedig rányomja bélyegét a szombatra és a vasárnapra! Ne légy ideges, inkább gondold át: megéri-e ez a tárgy a sok idegeskedést?

0015851_10.jpg ()

Bak

Hétfőn végre befejezel egy fontos feladatot, és ez kifejezetten jó színben tüntet majd fel téged! Használd ki az alkalmat, és kérdezd meg a főnöködet, hogy mennyire van megelégedve veled, és hogy számíthatsz-e a támogatására – akár fizetésemelésről, akár előléptetésről legyen szó! Folyton kétkedő vagy? Ez a hét közepén kifejezetten kapóra jön: egy nagy terv ellen lesznek érveid, és neked lesz igazad! Pénteken és szombaton tele leszel energiával. Erős vágyat érzel, hogy ámulatba ejts másokat? Próbáld ki, hogy mire vagy képes!

0015851_11.jpg ()

Vízöntő

Kedvetlennek érzed magad a hét elején? Egyszerűen képtelen vagy nekikezdeni a munkádnak? Ezen könnyen tudsz változtatni, csupán végig kell gondolnod, mi mindent kell még elintézned, és hogy mennyivel jobban éreznéd magad, ha ezeket a feladatokat már megoldottad volna! Ha most szeretnél változtatni néhány dolgon a munkádban vagy otthon, nyugodtan kezdj bele – ha azonban a pénzügyeidet akarod másképp rendezni, akkor azt halaszd későbbre! És talán mondanunk sem kell: jó alaposan gondold át döntéseidet!

0015851_12.jpg ()

Halak

Igazi főnyeremény leszel a hét elején a barátaid és a családod számára! Ott segítesz, ahol csak tudsz: mindenkihez lesz egy jó szavad, egy hasznos tanácsod. Észre sem veszed, de annyi jó cselekedetet hajtasz végre a hét elején, mint más egy egész évben! Jó tett helyébe jót  várhatsz – ez a néhány nap teljesen feltölt téged energiával! Az agyad úgy vág, mint a borotva, saját feladataidon kívül másokét is segítesz megoldani. A hétvégén végre egy kicsit törődj magaddal is: pihenj, kényeztesd a testedet és a lelkedet! Most igazán megérdemled!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X