Főoldal > EGÉSZSÉG > 2 extra bőrszépítő tipp szakértőnktől

2 extra bőrszépítő tipp szakértőnktől

bőrfiatalításszépség
0

Írta:

1. Aranyszálas behúzás Az aranyszál behúzására 35-40 éves kor között ajánlott sort keríteni, mielőtt a bőr túlzottan megereszkedne. Mi történik a kezelés alatt? Az eljárás lényege, hogy steril 24 karátos aranyszálat fűznek be a bőrfelszín alá 3-5 mm mélységben rács alakban, mintegy hálót képezve a bőr alatt. Ez természetesen láthatatlan a beavatkozás után és kb.6 […]

1. Aranyszálas behúzás

Az aranyszál behúzására 35-40 éves kor között ajánlott sort keríteni, mielőtt a bőr túlzottan megereszkedne.
Mi történik a kezelés alatt?
Az eljárás lényege, hogy steril 24 karátos aranyszálat fűznek be a bőrfelszín alá 3-5 mm mélységben rács alakban, mintegy hálót képezve a bőr alatt. Ez természetesen láthatatlan a beavatkozás után és kb.6 hét elteltével mutatkozik a hatása. Az aranyszál körül beindul a bőr feszességét serkentő kollagén fokozott termelődése. Az eljárás arcon, tokán és nyakon is elvégezhető. Az eredmény nagyon látványos, a bőrfelület tapintása is azonnal megváltozik: rugalmasabbá, üdébbé válik. Hatása 8-12 évig tart, életmódodtól függően ez lehet több és kevesebb is.
Mit kell tudnod még?
Az eljárást csak orvos végezheti, a kezelés ambulánsan történik, helyi érzéstelenítéssel. A beavatkozás előtt 2 héttel nem végezhető kozmetikai kezelés.
Kinek ajánlott?
Mindazoknak ajánlom, akik 1 hétig minimálisra tudják csökkenteni a mimikai mozgásukat, tudnak két napig háton aludni és két hónapig bőrt irritáló tevékenység (pl:szauna, szolárium, sport, gőzfürdő) nélkül élni.

0016981_1.jpg ()

Kinek nem ajánlott?
Nem ajánlott azoknak, akiknek herpeszük, pattanásuk vagy fertőző bőrproblémájuk van.  Ezekben az esetben halasztani kell a beültetést.
Mennyibe kerül?
Az árak széles skálán mozognak: arc 250 – 330 ezer, nyakkal együtt kb. 450 ezer, de akár 600 ezer forintba is kerülhet a kezelés egyes klinikákon.

2. Szén – dioxidos bőrfelszín megújítás

Az életkor változásával finom vonalak és ráncok alakulnak ki a bőrön. A bőr öregedését gyorsítják a levegőben lévő szennyeződések, a helytelen táplálkozás, a dohányzás, és alkohol fogyasztás. Azok válasszák ezt az eljárást, akik szeretnék hogy belső vitalitásuk tükröződjék külső megjelenésükben is. A lézeres bőrmegújítás mostanában az egyik legelterjedtebb kezelési módszer. Eltünteti a ráncokat és kisimítja a bőrt.
Mi történik a kezelés alatt?
A szén-dioxid lézereknek rendkívül nagy energiájú lézerfényük van. A lézer egy rétegben elpárologtatja, elgőzölögteti a bőrszöveteket és behatol a friss bőr alá. A koncentrált nagy energiájú lézerfény lehetővé teszi, hogy csak a kezelni kívánt bőrfelületet távolítsuk el, minimálisra csökkentve ezzel a hegesedést, vagy egyéb komplikációk kialakulásának veszélyét. A gyógyulás során a bőr kollagén rostjai az elveszett spirál alakot veszik fel, ezáltal a bőr megfeszül, rugalmasabbá válik és kisimulnak a ráncok.
Kinek ajánlott?
Mivel a tökéletes gyógyulási folyamat több hónapig tart, azoknak javasolt a kezelés, akik hosszú ideig tudnak nap, illetve UV-fény nélkül élni, de teljesen szeretnének megszabadulni a ráncoktól, pigmentfoltoktól és hegektől.
Kinek nem ajánlott?
Nem ajánlott a kezelés azoknak, akik fényérzékenyek, vagy erős napsugárzásnak van kitéve a bőrük.
Mennyibe kerül?
A kezelések ára függ a felület nagyságától, kb.150 ezer – 250 ezer Ft között változnak.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X