Főoldal > EGÉSZSÉG > 2 extra tipp száraz bőrre – a szakértő ajánlja

2 extra tipp száraz bőrre – a szakértő ajánlja

bőrlézer
0

Írta:

Télen a bőr berepedezik kiszárad és hámlani kezd, ha nem hidratálod megfelelően. A nagyon száraz bőrt szinte nem is lehet megfelelően ápolni gépi kezelések nélkül, mert nem tudnak rendesen felszívódni a tápláló hatóanyagok a bőr mélyebb rétegibe. Ezen segíthet a bőrcsiszolás egyik leghatékonyabb módszere, az ún. Reviderm rendszer.  1. Mi a bőrcsziszolás?A kezelés célja: a felső hámréteg célzott eltávolítása. Ez az eljárás segíti az […]

Télen a bőr berepedezik kiszárad és hámlani kezd, ha nem hidratálod megfelelően. A nagyon száraz bőrt szinte nem is lehet megfelelően ápolni gépi kezelések nélkül, mert nem tudnak rendesen felszívódni a tápláló hatóanyagok a bőr mélyebb rétegibe. Ezen segíthet a bőrcsiszolás egyik leghatékonyabb módszere, az ún. Reviderm rendszer. 

0016553_1.jpg ()

1. Mi a bőrcsziszolás?
A kezelés célja: a felső hámréteg célzott eltávolítása. Ez az eljárás segíti az alapi sejtréteg fokozott osztódását és megújulását. A hámsejtek több élő sejtréteget képeznek és lépésről lépésre pótolják a kiszáradt károsodott bőrfelületet. Klinikai tanulmányok igazolják a hám és a bőr alatti kötőszövet vastagságának növekedését, a mikrokeringés fokozódását, a hatóanyagok felvételének jelentős növekedését, az epidermális sejtmegújulás arány serkentését.
 
Mi történik a kezelés során?
A módszer a bőraktív és bőrazonos anyagok bejutását elsősorban az ellenőrzött mikrodermabrázióval fokozza. A koridonkristályok áramló sugarával kíméletesen eltávolítjuk a bőr felső hámrétegét. Az eljárás sikeresen alkalmazható más bőrproblémák megoldására is, például: bőrsorvadásra, ráncokra, pimentfoltokra és aknés hegekre. A kezelés lehet kúraszerű, és hetente kétszer is megismételhető.

Amit még tudnod kell a kezelésről!
– A mikrodermabráziós kezelés alatt és után tilos a túlzott napozás és szoláriumozás, mert fokozott pigmentálódást okozhat!
- A kezelés után 4-5 napig nem javasolt szaunába menni, és közös fürdőt használni (pl. uszoda)

2. Nyugtasd meg a bőröd!
A hidratáló nyugtató kezelések pakolások egyik leghatásosabbik fajtája a Cocon-terápia ,amely a tökéletes bőrápolást a relaxációval köti össze.

Mi történik a kezelés során?
Különleges masszázstechnikával fokozzuk a vérkeringést, serkentjük a nyirokkeringést, beindítjuk a méregtelenítést, feloldjuk a megfeszült izmok által blokkolt energiát. A masszázs után alkalmazott Cocon-habmaszk segítségével a hatóanyagokban gazdag termékek optimálisan fejtik ki hatásukat: nedvességet és életerőt adnak a bőrnek!

 

Képek forrása: Profimédia 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X