Főoldal > EGÉSZSÉG > A 3 legjobb összebújós film téli estékre

A 3 legjobb összebújós film téli estékre

filmmozipárkapcsolatszex
0

Írta:

A fázós januári estéket legszívesebben egy meleg takaróba burkolózva töltenéd, de már nagyon hiányoznak a forró csókok és a szenvedélyes ölelések? Hogy mindkettőt élvezhesd, nézz meg valami igazán romantikus filmet a kedveseddel – később pedig talán a valóságban is újraélhetitek a legforróbb pillanatokat… 1. Mamma Mia! Csodálatos görög tájak, szikrázó napsütés, fantasztikusan kék tenger, fergeteges […]

A fázós januári estéket legszívesebben egy meleg takaróba burkolózva töltenéd, de már nagyon hiányoznak a forró csókok és a szenvedélyes ölelések? Hogy mindkettőt élvezhesd, nézz meg valami igazán romantikus filmet a kedveseddel – később pedig talán a valóságban is újraélhetitek a legforróbb pillanatokat…

1. Mamma Mia!

Csodálatos görög tájak, szikrázó napsütés, fantasztikusan kék tenger, fergeteges ABBA-számok és a hollywoodi sztárok színe-java – ezek után nincs mit csodálkozni azon, hogy a Mamma mia! az idei év egyik legsikeresebb filmje lett! Ha a nyári bemutató óta még mindig nem sikerült megnézned a filmet, akkor ideje pótolnod a mulasztást! A téli zimankóban ugyan mi vidíthatna fel jobban egy bolondos szerelmi történetnél?
Miről szól a film?
A Mamma mia! sztorija egyébként végtelenül egyszerű. A Görögországban panziót üzemeltető Donna (Meryl Streep) lánya, Sophie férjhez megy, és azt szeretné, ha az édesapja kísérné oltárhoz. A baj csak az, hogy a korábban meglehetősen szabados életet élő Donna sem tudja biztosan, hogy ki a lány apja, így Sophie három lehetséges apajelöltet is meghív a lakodalomba. A történet vége természetesen happy end, addig azonban több tucat ABBA-nótát énekelnek, táncolnak, mókáznak végig a főszereplők.

0016927_1.jpg ()

2. Édes november

Szép és megható szerelmi történetre vágysz? Akkor nézd meg az Édes novembert, az elképesztően jóképű Keanu Reeves és az édes Charlize Theron főszereplésével!
Miről szól a film?
A film a munkamániás Nelson Moss és a különc Sara Deever szerelméről szól. A tartós kapcsolatoktól rettegő Sara minden hónapban más pasival él – amikor egy véletlen folytán találkozik Nelsonnal, úgy dönt, hogy ő lesz a novemberi „áldozata”. A két teljesen különböző személyiségű ember a hónap végére persze teljesen egymásba habarodik. Sara azonban bevallja, hogy halálos beteg – az elköteleződést így már nemcsak rémisztőnek, hanem egyenesen lehetetlennek tartja. Az Édes november igazi könnyes love story, amelyet Enya Only Time című száma tesz feledhetetlenné.

3. A szív hídjai

Az újabbnál újabb romantikus filmecskék helyett inkább egy igazi klasszikust nézné megl? A szív hídjai egy nem mindennapi szerelmi történet, nem mindennapi sztárokkal. A filmet ugyanis Clint Eastwood rendezte, a főszerepben pedig őt, és az isteni Meryl Streep-et láthatjuk!
Miről szól a film?
A történet a hatvanas évek vidéki Amerikájában, Madison megyében játszódik. Ide érkezik  Robert Kincaid, hogy a környékbeli hidakat fotózza. Robertet egy helyi farmerfeleség, a néhány napig egyedül maradó Francesca igazítja útba. A negyvenes éveit taposó fotós és kétgyermekes családanya a társadalmi korlátok ellenére azonnal egymásba szeretnek. Francescának és Robertnek azonban csak négy nap adatik meg a szenvedélyből. Mivel az asszony képtelen elhagyni a családját, gyermekei csak a halála után, végakaratát olvasva ismerik meg édesanyjuk titkos történetét. A szív hídjai páratlan alkotás, nagyszerű színészekkel és remek dramaturgiával – ne hagyd ki, ha igazán értékes filmre vágysz!

Képek forrása: Profimédia 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X