Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp január 12-től

Heti horoszkóp január 12-től

ezotériahoroszkóppárkapcsolat
0

Írta:

KosHétfőtől játssz nyílt lapokkal! Végre elérkezett a pillanat, hogy világgá kürtöld azt, amiről eddig hallgatnod kellett! Ne aggódj, mert a bejelentésedet mindenki örömmel fogadja majd! Lehet, hogy a hét közepén egy kicsit rosszul érzed majd magad, de ne rohanj emiatt azonnal az orvoshoz. Egy kis nátha sokszor magától is elmúlik! Ha most szeretnél valami új […]

0016702_1.jpg ()

Kos
Hétfőtől játssz nyílt lapokkal! Végre elérkezett a pillanat, hogy világgá kürtöld azt, amiről eddig hallgatnod kellett! Ne aggódj, mert a bejelentésedet mindenki örömmel fogadja majd! Lehet, hogy a hét közepén egy kicsit rosszul érzed majd magad, de ne rohanj emiatt azonnal az orvoshoz. Egy kis nátha sokszor magától is elmúlik! Ha most szeretnél valami új vállalkozásba kezdeni, akkor azzal várj legalább péntekig.

0016702_2.jpg ()

Bika
A hét elején minden egy kicsit bizonytalanná válik körülötted, ezért nagy szükséged lesz a családod és a barátaid támogatására! A dolgokat legelőször saját magadban tedd rendbe, és akkor a külvilággal is minden rendben lesz! Szerdától már újra előbújsz a csigaházadból, és talán azt is észreveszed, mennyi szépség vesz körül. Itt az ideje, hogy fejest ugorj valami egészen újba, és vedd rá a barátaidat is, hogy tartsanak veled!

0016702_3.jpg ()

Ikrek
Itt az ideje, hogy egy nagyot lépj előre! A fantasztikus ötleteidet most már a gyakorlatban kell megvalósítanod. Ráadásul ehhez minden segítséget megkapsz! Óvakodj a rosszindulatú pletykáktól, mert valaki talán a legártatlanabb megjegyzéseidet használja fel ellened! A hétvégéd ennek ellenére remekül telik majd. Próbáld jól érezni magad akkor is, ha felelősségteljes döntések nyomasztanak!

0016702_4.jpg ()

Rák
Szeretnél az újévben egy kicsit takarékosabb lenni? Ez remek ötlet, de ne feledd, hogy bizonyos kiadásokra mindenképpen szükség van, ezért ne légy szűkmarkú! A hét közepén talán egy éjszakába nyúló munkamegbeszélés vagy egy spontán buli emészti fel az energiatartalékaidat, de ne aggódj, hamar visszatalálsz majd a rendes kerékvágásba!  A hétvégén fogjatok valami közös tevékenységbe a pároddal, és ez teljesen új színt visz majd a kapcsolatotokba!

0016702_5.jpg ()

Oroszlán
A heted fantasztikusan indul, el sem hiszed majd, hogy ez a sok jó mind veled történik! Most nemcsak boldog, de nagyon összeszedett is leszel, a legkülönbözőbb problémákon is úrrá tudsz majd lenni! A hét közepe táján próbáld kicsit átgondolni, hogy mit szeretnél elérni ebben az évben. Lehet, hogy egy kicsit alkalmazkodnod kell, de azért ne add fel az álmaidat! A hétvégét töltsd nagy társaságban: hívd moziba vagy korcsolyázni a barátaidat!

0016702_6.jpg ()

Szűz
A hét elején semmi más feladatod nem lesz, minthogy átgondold, mivel töltöd a hét második felét! Ne aggódj, a teendőiddel akkor sem csúszol el, ha hétfőn semmit sem dolgozol. A hét közepén már tele leszel energiával, és a feladataidra is jobban tudsz majd koncentrálni. Szombaton és vasárnap néhány fontos döntést kell meghoznod: ne ess pánikba, ha homlokegyenest ellenkező vélemények közül kell választanod!

0016702_7.jpg ()

Mérleg
A hét elején hihetetlenül kreatív leszel, próbáld a legjobbat kihozni magadból! Ha szeretnéd egy kicsit megváltoztatni a külsőd, akkor bátran menj fodrászhoz vagy kozmetikai kezelésre – az eredmény most osztatlan sikert arat! Ha nyomaszt a rajtad lévő felelősség, akkor próbáld pontosan tisztázni a játékszabályokat, más terhét nem kell neked a nyakadba venned! A hétvégén lazíts, és töltsd az időt azokkal, akiket igazán szeretsz!

0016702_8.jpg ()

Skorpió
A hét elején próbálj kicsit visszavonulni, hiszen nem mindig neked kell a középpontban lenned! Koncentrálj inkább az elvégzendő feladataidra, és ne aprózd el az energiáidat! Most nagy titkok tudójává válhatsz, és ez feldobja majd a szürke és unalmas hétköznapjaidat. Ne akard elkerülni a vitákat sem! Neked és a barátiadnak is jót tesz majd, ha a megoszthatjátok egymással a gondolataitokat!

0016702_9.jpg ()

Nyilas
A hétfői napot használd új kapcsolatok kialakítására vagy a régiek elmélyítésére, mert sosem tudhatod, mikor lesz szükséged segítségre! Akár a munkahelyeden, akár a magánéletedben szeretnél előrelépni, ez most biztosan menni fog! Szerdától már inkább azt próbáld megtartani, amit már elértél! A hétvégén nagyon oda kell figyelned arra, hogy mit válaszolsz mások bizalmaskodó kérdéseire,  ne hagyd, hogy zavarba hozzanak!

0016702_10.jpg ()

Bak
Hétfőn egy nagyon bonyolult problémát kell majd megoldanod, a végeredménnyel pedig szinte senki nem lesz elégedett. Ne keseredj el emiatt, hiszen mindenkinek úgysem tehetnél a kedvére! Ha egy kicsit rosszkedvűvé tesz is ez az ügy, azért próbálj pozitívan gondolkozni! A munkahelyi feladataidat csütörtökön és pénteken se hanyagold el. Egy rossz hír: valószínűleg a hétvégén is dolgoznod kell majd!

Vízöntő
A hét elején ne riadj vissza az összetűzésektől. Egy heves veszekedés saját magaddal, és a vitapartnereddel kapcsolatban is sok mindenre rádöbbenthet! Lehet, hogy az illető megorrol rád egy kicsit, de ne aggódj – előbb-utóbb úgyis bocsánatot kérsz majd. Szerdától igazi Sherlock Holmes-szá kell válnod, így sok érdekességre derülhet fény! Hétvégén vágj bele egy új és merész vállalkozásba. Ha elég keményen küzdesz, akkor most hatalmas sikereket érhetsz el!

Halak
Hétfőn az összes elmaradt találkozódat be kell majd pótolnod, így másra szinte nem is marad időd. A munkatáraid is lépten-nyomon beléd kötnek, de te ne hagyd, hogy kekeckedjenek veled!  Ha szeretnéd egy kicsit kiereszteni a gőzt, akkor akár hétköznap is bátran vágj neki az éjszakának, és bulizd ki magad! A hét második felében valakinek a segítségedre lesz szüksége, és neked nem szabad utasítanod a kérését!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X